Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
یعنی به ازای یه بسته 26ت گرفتن یا 2 تا بسته بودش!؟ یا کلا به تعداد جنس پول زور میگیرن؟دو تا از یه جنس خریدم
26 تومن فک کنم جفتشو
یعنی به ازای یه بسته 26ت گرفتن یا 2 تا بسته بودش!؟ یا کلا به تعداد جنس پول زور میگیرن؟دو تا از یه جنس خریدم
26 تومن فک کنم جفتشو
اگه از یه فروشنده چند تا جنس بگیری و بهش بگی همه رو تو یه بسته ارسال میکنه و یه بار پول پست میدی. وگرنه برای هر بسته باید جدا پول بدییعنی به ازای یه بسته 26ت گرفتن یا 2 تا بسته بودش!؟ یا کلا به تعداد جنس پول زور میگیرن؟
یعنی به ازای یه بسته 26ت گرفتن یا 2 تا بسته بودش!؟ یا کلا به تعداد جنس پول زور میگیرن؟
جفتش تو یه بسته بود روش زده بود گیفتاگه از یه فروشنده چند تا جنس بگیری و بهش بگی همه رو تو یه بسته ارسال میکنه و یه بار پول پست میدی. وگرنه برای هر بسته باید جدا پول بدی![]()
گیفت ینی چی!؟ :general408:جفتش تو یه بسته بود روش زده بود گیفتفاکتور هم 50 دلار
البته اون موقع شهرستان بودم نمیدونم شاید گرون تره اونجا
مثلا من بگم 50 تا شرت مخملی قرمز گل دار سایز xxxl بده که توی یه قوطی هستن هر 1 دونه شرتاگه از یه فروشنده چند تا جنس بگیری و بهش بگی همه رو تو یه بسته ارسال میکنه و یه بار پول پست میدی. وگرنه برای هر بسته باید جدا پول بدی![]()
کسی هست اینو شریکی بخریم ؟
http://themeforest.net/item/delighted-flat-ajax-bootstrap-3-dashboard/7228120
برای نسخه نال هم کل گوگل و بینگ رو زیرورو کردم چیزی پیدا نشد.
23 دلار معادل 75000
من 25 بیشتر حاضر نیستم برا این خرج کنم=> نیازمند حداقل دو نفر داوطلب
ادیت : یه قالب ایجکس مشابه پیدا کردم ، خرید شریکی کنسل
http://nulled-downloads.tk/082518/rainbow-responsive-admin-app-with-angularjs-themeforest/
اون موقع تو چند تا بسته باید ارسال بشه. درضمن اگه یه چیز گرون باشه و فروشنده الکی یه قیمت هم بزنه اینجا گمرک کارشناس داره و خودش قیمت میزنه. میفهمه بالاتر از 50 هست و گمرک میخوره. همچین الکی نیست (توی پول گرفتن زرنگن)مثلا من بگم 50 تا شرت مخملی قرمز گل دار سایز xxxl بده که توی یه قوطی هستن هر 1 دونه شرتخب 100 درصد اندازه 1 بسته خیلی بزرگ میشه و باید با 18 چرخ بیارن جلو درمون اون موع حکم چیه؟!
مرسی :Xاون موقع تو چند تا بسته باید ارسال بشه. درضمن اگه یه چیز گرون باشه و فروشنده الکی یه قیمت هم بزنه اینجا گمرک کارشناس داره و خودش قیمت میزنه. میفهمه بالاتر از 50 هست و گمرک میخوره. همچین الکی نیست (توی پول گرفتن زرنگن)
جدید اومده؟یه پل تاپ دارم میخوام ببینم الان میتونم چند بفروشمش
جدید اومده؟![]()
یه پولم دستی باید بدی تا کسی برش داره:general107:
یکی از دوستان تقریبی بگه چقدر میارزه ؟
چند خریدیش؟:general107:
یکی از دوستان تقریبی بگه چقدر میارزه ؟
پارسال پیارسال فک کنم 1 و خورده ایچند خریدیش؟
پارسال پیارسال فک کنم 1 و خورده ای
پس تعمیرش کنم خودم باز ازش استفاده کنم بهتره انگارالان می تونی صفر و خورده ای بفروشیش
پس تعمیرش کنم خودم باز ازش استفاده کنم بهتره انگار
دوروبر 1.200 راحت میتونی بفروشی بیشتر از این بخاطر تعمییراتی بودن و نداشتن جعبه یه کوچولو سختهسلام دوستان یه کمک میکنید به من
یه پل تاپ دارم میخوام ببینم الان میتونم چند بفروشمش
مشخصات:
Dell Inspiron N5110
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 2630QM 2.0 GHZ 2.90 GHz
حافظه داخلی:ظرفیت: 600 گیگابایت
گرافیک hd grafic 3000
باتری 2 ساعت بیشتر نگه نمیداره
کارتن نداره
ی بار از دستم افتاده ال سی دیش شکستش الان روش ال ای دی انداختم که کیفیتش بالاتره
دی وی دی رایترش خرابه
وبکمش خراب شده
اینو چند میتونم بفروشم ؟