ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
حاژی لینک ؟بنده پاتوق رو پیشنهاد میکنم همه فوق تخصص هستند
مرسی
حاژی لینک ؟بنده پاتوق رو پیشنهاد میکنم همه فوق تخصص هستند
تو تاپیک وبمسترا نونی بازی در نیار خجالت داره مردک:general105:باور کن منم جدا گفتم:general709: والله با این نوناشون
خیر خود شما باید مشکل این بنده خدارو حل کنید , ایشون هم رفیق بنده هستن و هم مشتری ویژه شما - لطفا مشکلشون رو برسی کنید و با رسم شکل و مثال شرح دهید
خدمت شما :حاژی لینک ؟
مرسی
بی ادب بنده کی نونی بازی در آوردم؟! خجالت هم خوب چیزیه .تو تاپیک وبمسترا نونی بازی در نیار خجالت داره مردک:general105:
مشکلشون چی هست حالا؟
بستگی به جنس داره:general711::general711:
جدا پرسیدم:general505:
پاشو پاشو بیدارش کن از رخت خواب جداش کن:general511:خدمت شما :
http://wpu.ir/12vc4
بی ادب بنده کی نونی بازی در آوردم؟! خجالت هم خوب چیزیه .
مثل اینکه پسرشون از خواب بلند نمیشه
استاد بنده نتونستم بیدارش کنم پیشنهاد میکنم خودتون که استاد بنده هستید بیدارش کنیدپاشو پاشو بیدارش کن از رخت خواب جداش کن:general511:
دیگه تو که استاد اینکاری!:general105:
پ.خ بده من خودم دکترمبروبچس یه فروم برای مطرح کردن سوالات جنسی و زناشویی که فوری جواب بدن معرفی کنید
پ ن : ( بقولا شلوغ باشه و دکتر و ... هم توش باشن)
بروبچس یه فروم برای مطرح کردن سوالات جنسی و زناشویی که فوری جواب بدن معرفی کنید
مشکلتو سرچ کن سایت برات میاد .حاژی لینک ؟
مرسی
الله و اکبرکلمه right میشه left
left میشه right
margin و padding رو راستچین میکنی
مثلا
میشهکد:margin:1px 2px 3px 4px
padding هم همینطور.کد:margin:1px 4px 3px 2px
دیگه بکگراند ها و border ها رو راستچین میکنی.
عکس های چپ چین هم باید با فتوشاپی چیزی راستچین کنی. مثلا یه عکس فلش که رو به چپ هست باید flip کنی که رو به راست بشه.
آخرش هم یه فونت فارسی میدی بهش :general601:
پ.ن : البته با replace برنامه notepad نمیتونید اینکارو انجام بدید چون اگر توی اسم کلاس از کلمه right یا left استفاده شده باشه طرح کاملا به کانون میره![]()
به نظر میرسه این گوگل داره یه کارایی میکنهخرید اینترنتی افتضاح شده یا کاسبی ما خرابه؟ کلا مهر هیچی نداشته...
//
10 روزی هست آمار بک لینکها توی گوگل وبمستر به روز نمیشه، در صورتی که همیشه 2-3 روز یک بار آپدیت میشد
فکر کنم یا مربوط میشه به این پاکسازی سایتهای اسپم یا قراره زبونم لال پیج رنک گوگل آپدیت بشه![]()
برو تو فروم شیروانی بپرس همه اهل دلن :general703:بروبچس یه فروم برای مطرح کردن سوالات جنسی و زناشویی که فوری جواب بدن معرفی کنید
هدایت میکنیش به راه راست دیگه؟برو تو فروم شیروانی بپرس همه اهل دلن :general703:
تازه شلوغ هم هست:general707:
یعنی تا الان تو راه راست بوده که من بخوام منحرفش کنم؟؟:general710:هدایت میکنیش به راه راست دیگه؟
امیدوارم خدا راه راست رو به سمت شما کج کنهیعنی تا الان تو راه راست بوده که من بخوام منحرفش کنم؟؟:general710:
ایا اعلام یک سایت مرجع در این زمینه کار اشتباهیست؟:general505:
خدا رو شکر لوتی رو معرفی نکردم:general707:
برو FB ی اکانت بساز بعد برو تو پیج مسائل زناشویی , مشکلتو به ادمینش پ خ کن اونم بدون نام میزاره ملت جواب بدن. البته اکثرا چرت و پرت میگن ولی از 500 , 600 نفری که جواب سوالتو میدن بالاخره یکیش درست میگه :دیحاژی لینک ؟
مرسی
@ufont@ufont آقا سوالتو همین جا بپرس دورهمی جواب میدیم :دی
هم شلوغه هم متخصص زیاده هم اگه بعدا نیازمون شد دنبال یکی نمیگردیم جواب بده
نه عزیز دلم من تا از یچیزایی مطمئن نشم رو کسی توفم نمیندازم آره دادا میخوام مطمئن شم بعدش@ufont
معمولاً مهم ترین سوالی که بیشتر جوونا دنبال جوابش هستن وقتی هست که کار از کار گذشته :general705::general705::general705:
3 نوع قرص هست یکی LD با دوز پایین 4 تا با فاصله زمانی هر 12 ساعت
یکی هم HD با دوز بالا 2 تا با فاصله زمانی 24 ساعت
و یه نوع قرص هم هست اورژانسی که تا 24 ساعت بعدش باید مصرف شه
از دکتر دارو فروش هم بپرسین خوب راهنمایی میکنن و نگرانی زیادی هم نداره فوقش آخرش پدر شدنه دیگه :general711::general711::general711::general711::general711:
راستی مهدی چه خبر :general208::general208::general208::general208::general208::general208: