Hassanemkani
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 62
- لایکها
- 6
persian-learn.ir آزاده
داداش اگه خط فاصله نداشت خیلی خوب میشد
صاحب بدون خط فاصلش رو پیدا کردم ببینم میتونم ازش بخرم یا نه!
persian-learn.ir آزاده
:general707::general707::general707::general707::general707::general707:
اگه دامنه خوب آزاد سراغ داشتیم که نمیایم معرفی کنیم ، خودمون ثبتش میکنیم خب :general705::general705::general705::general705::general705:
در چه زمینه ای مد نظرتونه آموزش چه چیزی!!!؟؟؟ ، پیشنهاد من وقت گذاشتن و استفاده از سایت هوایز هستش .....
4 بار 5 سال تمدید کنن، میشه 20 سالدوستان بعضی از افراد ایرانی صاحب وب سایتها چجوری متونن دامین رو برای مثال و به یکباره 20 30 40 سال تمدید کنن
وقتی هویز میگیری درون اطلاعات هست.
:general707::general707::general707::general707::general707: یه نمونه میشه مثال بزنی ،دوستان بعضی از افراد ایرانی صاحب وب سایتها چجوری متونن دامین رو برای مثال و به یکباره 20 30 40 سال تمدید کنن
وقتی هویز میگیری درون اطلاعات هست.
سلام این دامنه هم آزادهمن گفتم که لطف کنید و ثبت نکنید و به من معرفی کنید :general601:
منظورم هم از آموزش اینه که تو دامنه مثلا کلمه learn باشهممنون
این دامنه چطوره؟سلام این دامنه هم آزاده
persianteach.ir
موضوع اصلی سایتت درباره چیه ؟این دامنه چطوره؟
farslearn.com
احتمالا میخواد چیزی یاد بده دیگهموضوع اصلی سایتت درباره چیه ؟
اینم خوبه
جای امیدواری ا که کارتون رو با صداقت شروع کردید ( منظورم سنتون هست )سلام دوستان من یک سامانه تبادل پاپ آپ راه انداختم چجوری مدیران سایت هایی رو پیدا کنم که اهل تبادل پاپ آپ باشند ؟
اخه مسئله هزینه هم هست. شما فکر کن 4 بار 5 سال تمدید کنه واسه یه دامین tv چه هزینه ایی برمیداره.
@nassera تفاوت قیمتش چقدر میشه برامون دوست عزیز
بله این سیستم در کل به درد کسایی می خوره که سایتشون تازه راه افتاده و دنبال کسب بازدید هستند و یا دنبال درآمد نیستن و فقط می خوان امارشون بره بالاجای امیدواری ا که کارتون رو با صداقت شروع کردید ( منظورم سنتون هست )
کار سختی ا ..زمانش هم مناسب نیست..بهتره همکاری و با سایت های کوچیک شروع کنید
شما خودت چرا نمیزنی ؟نمیدونم چرا از وبمسترهای عزیز ایرانی کسی سایت پورن نمیزنه؟
سلامدوستان وایرلس یا وایمکس رو میشه برای لب تاب گرفت ؟حتما خط تلفن لازمه ؟
سلام
وایرلس رو میدونم که تلفن نمی خواد چون استفاده کردم