ozil20
Registered User
بله میشه وصل شد ما الان خونمون وایرلس داریم با لب تابم وصل می شویم ومشکلی نیستپس با یه مودم وایرلس هم میشه وصل شد ؟
بله میشه وصل شد ما الان خونمون وایرلس داریم با لب تابم وصل می شویم ومشکلی نیستپس با یه مودم وایرلس هم میشه وصل شد ؟
مودم وایرلس نه یه دونه از این آنتن ها میخوایپس با یه مودم وایرلس هم میشه وصل شد ؟
بله میشه وصل شد ما الان خونمون وایرلس داریم با لب تابم وصل می شویم ومشکلی نیست
اصلا برای هیچکدوم، خط تلفن لازم نیستدوستان وایرلس یا وایمکس رو میشه برای لب تاب گرفت ؟حتما خط تلفن لازمه ؟
من الان با یه مودم وایرلس نانو استیشن 2 وصل می شوماینا حتما نیاز به مودم بزرگ داره یا فقط با یه مودم جیبی وای فای هم میشه وصل شد؟
من الان با یه مودم وایرلس نانو استیشن 2 وصل می شوم
سایت آموزشی!موضوع اصلی سایتت درباره چیه ؟
اینم خوبه
والله اینو دیگه نمیدونم که با این مودم ها میشه وصل شد یا نهمن میخواستم از طرح ویژه های وب یا مبین نت استفاده کنم
توی این طرح یه مودم جیبی هم میدن میخواستم بدونم که با همین مودم کوچیک هم میشه وصل شد یا باید حتما از این مودم بزرگا هم بخریم ؟
دامنه های بین المملی با دلار پرداخت میشن ، 3 سال پیش دامنه دات کام رو 10 تومن ثبت میکردیم الان 30 تومن پس اگه یکی 3 سال پیش دامنه ای رو 10 ساله ثبت کرده باشه کلاً 100 تومن پرداخت کرده که الان با 100 تومن فقط 3 سال میتونید ثبت کنیداخه مسئله هزینه هم هست. شما فکر کن 4 بار 5 سال تمدید کنه واسه یه دامین tv چه هزینه ایی برمیداره.
@nassera تفاوت قیمتش چقدر میشه برامون دوست عزیز
نوع مودم وای فایی که میدن رو میدونی چیه؟من میخواستم از طرح ویژه های وب یا مبین نت استفاده کنم
توی این طرح یه مودم جیبی هم میدن میخواستم بدونم که با همین مودم کوچیک هم میشه وصل شد یا باید حتما از این مودم بزرگا هم بخریم ؟
دیگه چه اسکریپتیه که میخوان از فارسی ببرن انگلیسی :general107:یه اسکریپت فارسی چند دقیقه پیش به دستم رسید که درخواست شده انگلیسیش کنم.
اسکریپت ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــرانیه هااااااااا :general105: نظم فایلا رو میبینی سرگیجه میگیری
دیگه همین مورد فقط کم مونده، الان نیازش حس میشه، این هایی که هم هست نمیدونم چرا درست روش کار نمیکنن، اصن تعطیلننمیدونم چرا از وبمسترهای عزیز ایرانی کسی سایت پورن نمیزنه؟
هر دو مورد برای لپ تاپ امکان پذیرهدوستان وایرلس یا وایمکس رو میشه برای لب تاب گرفت ؟حتما خط تلفن لازمه ؟
میشهمن میخواستم از طرح ویژه های وب یا مبین نت استفاده کنم
اسکریپت پیش بینی مسابقات فوتبال است دوست عزیزدیگه چه اسکریپتیه که میخوان از فارسی ببرن انگلیسی
استفاده کردم، عالی بوددوستان یکی از بچه ها دنبال یه برنامه بودش که برای Re'Name کردن یه سری فایل - منم نیاز دارم میخوام یه سری کلمات حذف بشه و یه سری جایگزین بشه
http://p30download.com/fa/entry/12462/دوستان یکی از بچه ها دنبال یه برنامه بودش که برای Re'Name کردن یه سری فایل - منم نیاز دارم میخوام یه سری کلمات حذف بشه و یه سری جایگزین بشه
نوع مودم وای فایی که میدن رو میدونی چیه؟
http://p30download.com/fa/entry/12462/
چیز خوبیه، این قابلیتی رو هم که میخوای داره، اولش که باز میکنی خودش راهنما عکس ازش داره
دوست عزیز هر چی می خوای بگیری بگیر اما مبین نت نگیدتوی این سایتهاشون بری نوشته مودم جیبی رایگان
تایید میشهدوست عزیز هر چی می خوای بگیری بگیر اما مبین نت نگید
هزینش بسیار بالاست هزینه حجم اضافه بسیار بالا سرعتش پایین اصلا نمی صرفه و کلا پول تو داری می ریزی بیرون با این شرکت با این قیمتاش
پشتیبانیشم وقتی می زنگی بعد سه ساعت منتظر موندن پشت تلفن چرت و پرت تحویلت می دن و باعث می شه دعوا کنی باهاشون و اعصابت بهم بریزه