Hamidreza23
Registered User
اون "های تم" فارسی زرد چه بی کیفیته! از بنر هم اصلا خوشم نیومد :|یه تشکر ویژه از ثامن بنر اللخصوص شاهو کریمی بابت طراحی بنر فوق العاده زیبای های تم...
پیشنهاد میکنم امور طراحی بنرتون رو به ثامن بنر بدید
![]()
اون "های تم" فارسی زرد چه بی کیفیته! از بنر هم اصلا خوشم نیومد :|یه تشکر ویژه از ثامن بنر اللخصوص شاهو کریمی بابت طراحی بنر فوق العاده زیبای های تم...
پیشنهاد میکنم امور طراحی بنرتون رو به ثامن بنر بدید
![]()
با ارایه سرورتون به آشیانه اتفاقاتی خواهد افتاد که شما دیگه هیچوقت نمیتونید سرویستون رو ازشون کنسل کنید .پس با این اوصاف ارزش داره ادم 1تومن هزینه کنه.
نه متاسفانه کار ما به صورتی که نمی شه به هر کسی اعتماد کرد.چون ارزش کار خیلی بالاست و حتما باید توسط فرد مطمئن این کار انجام بشه.
بعد این امن کردنشون به این معنی که کار مانیتورینگ سایت هم انجام می دن یا نه؟
باحال بودسایت جالبیه:
http://you.regettingold.com/
ببینید برای تامین امنیت شما اول باید سرورتون رو کانفیگ و امن کنید که هستند افرادی که با رزومه و قرارداد این کارو میکنن در وب هاستینگ تالک یک نفر هست که خارج از کشور شرکت داره و رزومه کاملی داره و 100% همه تاییدش میکننعزیزم ما می خوایم در واقع کسی باشه که امنیت رو تضمین کنه نه اینکه بیاد سایت رو تست کنه.
بعد قراره کلیه اطلاعاتی که ممکنه چند میلیون ارزشش باشه رو در اختیار طرف بزاریم.به نظرتون در بین هکر های خرده می شه قرد با اطمینان پیدا کرد؟
تایید میشهبا ارایه سرورتون به آشیانه اتفاقاتی خواهد افتاد که شما دیگه هیچوقت نمیتونید سرویستون رو ازشون کنسل کنید .
چون کنسل کردن سرویس برابر با هک شدن های مداوم از طریق بک دور های خاص خواهد بود .
به نظر من دنبال تیم های امنیتی کلاه سفید باشید مثل سیمرغ . نه تیم های کلاه سیاه مثل آشیانه که کارشون حمله به اینور و اونور هست .
یعنی خودت رو نشونشون نده که دیگه راه برگشت نداری:general505:تایید میشه
وقتی میدی بهشون برای امن کردن و بعد از یه مدت دیگه نمیخوای انجام بدن برای اینکه دوباره برگردی سمتشون خودشون اقدام به هک میکنن که بگن ضعیفه و بیا بده امن کنیم !!!
بی کیفیت نیس مثلا برجستش کردهاون "های تم" فارسی زرد چه بی کیفیته! از بنر هم اصلا خوشم نیومد :|
کسی نبود؟دوستان کسی هست بتونه یه هاست دانلود رو روی وی پی اس برا ما راه بندازه؟
هر کاری می کنم درست نمیشه
iis هم نصب کردم![]()
به کی ؟یعنی خودت رو نشونشون نده که دیگه راه برگشت نداری:general505:
داشتم حرفت رو تایید می کردم :general601:به کی ؟
راه برگشت ؟
کا vps رو میخوای برای دانلود استفاده کنی یا دامکین وصل کنی و ... ؟کسی نبود؟
بابا من یه وی پی اس خریدم قرار بود کانفیگ هاست دانلود روش باشه وقتی تحویل گرفتم گفتن باید خودم اف تی پی نصب کنمکا vps رو میخوای برای دانلود استفاده کنی یا دامکین وصل کنی و ... ؟
مشکلت الآن کجاست ؟
یه حساب بساز دامین یا ساب دومین رو وصل کن بهش و بقیه کارها
این بحث های خانوادگی به ما نمیادلامپ چیست و چرا :general707::general705:
ویندوز ؟ لینوکس ؟بابا من یه وی پی اس خریدم قرار بود کانفیگ هاست دانلود روش باشه وقتی تحویل گرفتم گفتن باید خودم اف تی پی نصب کنم
یوزر و پسورد رو بم دادن + این توضیحات :
کانفیگ هاست دانلود برای شما انجام شد (dl.livesong.ir) + محل ریختن فایل های شما C:\dl.livesong.ir میباشد.
در ضمن، سرعت هاست دانلودتون رو 2 مگ محدود شد (برای تقسیم منصفانه سرعت بین کاربرانتون)
الان هر چی بگی نصب کردم ولی نمی شهfilezilla server و iis هم نصب کردم ولی الان کلا هنگ کردم نمی دونم چی به چیه
می خوام یه هاست دانلود داشته باشم به این شکل
dl.livesong.ir
منظورم اینه وصل شه به این ساب دامین
win 2008 r2ویندوز ؟ لینوکس ؟
این که کاری نداره . من فکر میکردم منظور از کانفیگ تنظیمات بهینه سازی برای هاست دانلود هست .
اول این که لینوکس میگرفتی راهنمای بیشتری براش بود .win 2008 r2
بخدا از دیشب تا الان نخابیدم همش دارم سرچ می کنم اموزش کانفیگ هاست دانلود پدرم در امده![]()
دوسِتان بشتابید کانفیگ رایگان انواع سرور مجازی و غیر مجازی:general511:اول این که لینوکس میگرفتی راهنمای بیشتری براش بود .
دوم این که کاری نداره که .
یوزر و پسورد رو بده تا برم ببینم میشه اوکی'ش کرد یا نه اگر دوس داشتی . اگر هم دوس نداری که هیچی![]()