AhangCity.CoM
Registered User
حالا بزار این کانفیگ منو انجام بدهدوسِتان بشتابید کانفیگ رایگان انواع سرور مجازی و غیر مجازی:general511:![]()
می ترسونی بچه مردم رو :general710:
حالا بزار این کانفیگ منو انجام بدهدوسِتان بشتابید کانفیگ رایگان انواع سرور مجازی و غیر مجازی:general511:![]()
پ.خ دادماول این که لینوکس میگرفتی راهنمای بیشتری براش بود .
دوم این که کاری نداره که .
یوزر و پسورد رو بده تا برم ببینم میشه اوکی'ش کرد یا نه اگر دوس داشتی . اگر هم دوس نداری که هیچی![]()
چون اونا https هستنقضیه اینجور ورودی های گوگل چیه؟؟؟
دقیقاً از کجا اومدن!؟؟؟
مشاهده پیوست 681484
چون ورودی های گوگل معمولاً لینکشون اینجور چیزیه!
مشاهده پیوست 681485
بابا من یه وی پی اس خریدم قرار بود کانفیگ هاست دانلود روش باشه وقتی تحویل گرفتم گفتن باید خودم اف تی پی نصب کنم
یوزر و پسورد رو بم دادن + این توضیحات :
کانفیگ هاست دانلود برای شما انجام شد (dl.livesong.ir) + محل ریختن فایل های شما C:\dl.livesong.ir میباشد.
در ضمن، سرعت هاست دانلودتون رو 2 مگ محدود شد (برای تقسیم منصفانه سرعت بین کاربرانتون)
الان هر چی بگی نصب کردم ولی نمی شهfilezilla server و iis هم نصب کردم ولی الان کلا هنگ کردم نمی دونم چی به چیه
می خوام یه هاست دانلود داشته باشم به این شکل
dl.livesong.ir
منظورم اینه وصل شه به این ساب دامین
قرار نیست فایل ها تو خود اف تی پی سایت بزنم می خوام تو این ساب دامین که وصل به سرور هست بریزماز اینجا وارد شو :
ftp.livesong.ir
فایل هاتو آپ کن و تموم
هم امنیت سرور و هم سیستم مدیریت محتوا که طرح هایی روش پیاده سازی شده و باید امنیت عدم نفوذ به اون ها تامین بشه.امنیت سایت رو میخواید براتون اوکی کنن؟
امنیت سرور؟
امنیت یک نرم افزار خاص؟؟
کدام؟
ممنون محسن خان.آشیانه رو تعریف ازشون زیاد شنیدم اما با توجه به صحبت های شما و دوستان،مثل اینکه گزینه مناسبی نیست.با ارایه سرورتون به آشیانه اتفاقاتی خواهد افتاد که شما دیگه هیچوقت نمیتونید سرویستون رو ازشون کنسل کنید .
چون کنسل کردن سرویس برابر با هک شدن های مداوم از طریق بک دور های خاص خواهد بود .
به نظر من دنبال تیم های امنیتی کلاه سفید باشید مثل سیمرغ . نه تیم های کلاه سیاه مثل آشیانه که کارشون حمله به اینور و اونور هست .
بله حرف شما صحیح.ببینید برای تامین امنیت شما اول باید سرورتون رو کانفیگ و امن کنید که هستند افرادی که با رزومه و قرارداد این کارو میکنن در وب هاستینگ تالک یک نفر هست که خارج از کشور شرکت داره و رزومه کاملی داره و 100% همه تاییدش میکنن
وقتی سرورتون امن شد دیگه مشکلی نیست تست امنیت اسکریپت با چند هکر که رزومه خوبی هم داشته باشن کافیه
در ضمن یکی از راه های امن کردن و بستن راه های نفوذ هک شدن هست وقتی هک میشید میتونید راهی که برای نفوذ استفاده شدرو ببندید
دوستان کسی هست بتونه یه هاست دانلود رو روی وی پی اس برا ما راه بندازه؟
هر کاری می کنم درست نمیشه
iis هم نصب کردم![]()
دوست عزیز ما که کامل براتون کانفیگ کردیمبابا من یه وی پی اس خریدم قرار بود کانفیگ هاست دانلود روش باشه وقتی تحویل گرفتم گفتن باید خودم اف تی پی نصب کنم
یوزر و پسورد رو بم دادن + این توضیحات :
کانفیگ هاست دانلود برای شما انجام شد (dl.livesong.ir) + محل ریختن فایل های شما C:\dl.livesong.ir میباشد.
در ضمن، سرعت هاست دانلودتون رو 2 مگ محدود شد (برای تقسیم منصفانه سرعت بین کاربرانتون)
الان هر چی بگی نصب کردم ولی نمی شهfilezilla server و iis هم نصب کردم ولی الان کلا هنگ کردم نمی دونم چی به چیه
می خوام یه هاست دانلود داشته باشم به این شکل
dl.livesong.ir
منظورم اینه وصل شه به این ساب دامین
استاد من نمیدونستم دستپخت شما بوده وگرنه جسارت نمیکردم یوزر پسورد بگیرم :}دوست عزیز ما که کامل براتون کانفیگ کردیم
تنها نصب FTP مونده که بر عهده خودتون میباشد![]()
استاد من نمیدونستم دستپخت شما بوده وگرنه جسارت نمیکردم یوزر پسورد بگیرم :}( حال میکنی چه کلاسی گذاشتم برات ؟ )
پ.ن : مشکلی هم نداره . یه ایراد از سمت هاست خود سایتشون بوده که بهشون گفتم برطرف کنن .
دوستان اگه می تونید یه راهنمایی بکنید سر این مسئله طرف 30 تا پست زده همش 8 تاش کپی نبوده که اونم نهایت هر پستش 2 خط بوده بنظرتون من باید این پست ها رو باش 1200 تصویه کنم؟؟؟؟؟؟؟یا خدا نگا این نویسنده می گم پست اختصاصی می خوام رفته کپی از سایت دیگه زده می گه اونا که ترجمه کردن چرا من دوباره کاری کنم
خدایی من با این چی کار کنم؟
بنظرتون باش پستی 200 حساب کنم؟
قرار بوده هر پست 1200 باشه
تو این وضع، اصلا به هیج وجه کپی کار نکندوستان اگه می تونید یه راهنمایی بکنید سر این مسئله طرف 30 تا پست زده همش 8 تاش کپی نبوده که اونم نهایت هر پستش 2 خط بوده بنظرتون من باید این پست ها رو باش 1200 تصویه کنم؟؟؟؟؟؟؟
خدایی نظرت یه جوریهاون "های تم" فارسی زرد چه بی کیفیته! از بنر هم اصلا خوشم نیومد :|
من کپی کار نمی کنم می گم قرار بود هر پست ترجمه رو 1200 بش بدم طرف رفته از سایت های دیگه کپی کرده امده می گه سایت های دیگه ترجمه کردن چرا من دیگه ترجمه کنمتو این وضع، اصلا به هیج وجه کپی کار نکن
چند روزی میشه گوگل داره سایت هارو حرس میکنه![]()
بشتابید !!! ... آفر ویژه کانفیگ رایگان :general511:دوسِتان بشتابید کانفیگ رایگان انواع سرور مجازی و غیر مجازی:general511:![]()
هرس ! :general511:تو این وضع، اصلا به هیج وجه کپی کار نکن
چند روزی میشه گوگل داره سایت هارو حرس میکنه![]()
در مورد جواب سوالت که سعی میکنم چیزی نگم جز اینکه سعی کن سایتتو با مطالب به دردبخور و مربوط به موضوع سایتت تو گوگل بیاری بالا و بعدش مخاطب رو بکشونی به سمت خرید محصولاتت! چون اینطوری هم مخاطبت، مخاطب هدفه هم بازدیدت به صورت طبیعی و پایدار میره بالا که خودش یه اطمینانی به خریدار میده! تبلیغاتم اگر بخوای بکنی باید تو سایتایی تبلیغ بذاری که توش بازدیدکننده ی هدف وجود داشته باشه و اینکه سایتت یه چیز متفاوت تر از دیگر سایتای هم موضوع داشته باشه که بشه تو تبلیغات روش مانور داد و کاربر رو مجاب به سر زدن به سایتت کنه و در بهترین حالت مشتریت بشه!! بعدشم به قول خودت تازه یه روزه که تبلیغاتتو شروع کردیا!!! انتظار معجزه داری؟!! :general210:کم کم دارم نگران میشه ...
توی 3 تا سایت تبلیغات دادم از امروز صبح بنرام رفته روشون بعید از یه فروش :|
میشه راهنمایی کنید؟