کوشا باید جلوی تو لنگ بندازه!:general105:پس بنده هوش بشریت رو به چالش کشیدم!
کوشا باید جلوی تو لنگ بندازه!:general105:پس بنده هوش بشریت رو به چالش کشیدم!
شد ما یه جواب بدیم سوالشو بلد باشید؟دوستان تو ووکامرس میشه اشتراک داد مثلا پریمیژن دادک طرف با پرداخت پول مثلا تا 30روز بتونه فایلارو رایگان دریافت کنه و یا مثلا تا تعداد 5تا فایل براش رایگان باشه
@Ali-Ahmari استاد ووکامرس بیا ج این بنده خدا رو بدهشد ما یه جواب بدیم سوالشو بلد باشید؟
بعیده همچین چیزی داشته . اینا رو با edd باید بزنی . خود ووکامرس فک نکنم اینجوری داشته باشهشد ما یه جواب بدیم سوالشو بلد باشید؟
ممنون از شما @zgg123شد ما یه جواب بدیم سوالشو بلد باشید؟
اقا بنظرت کلا بدم سی ام اس اختصاصی با قالب اختصاصی و امکانات سفارشی برام بزنن ؟بعیده همچین چیزی داشته . اینا رو با edd باید بزنی . خود ووکامرس فک نکنم اینجوری داشته باشه
چه کاریه !؟اقا بنظرت کلا بدم سی ام اس اختصاصی با قالب اختصاصی و امکانات سفارشی برام بزنن ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اها درب داغون نمیشه میخوام از پایه رو فرم و تر تمیز باشهچه کاریه !؟
خب به همین ووکامرس اضافه کن اگه میخوای پول بدی .
دیگه اگه دوس داری پول بدی خب بده بنویسن ولی اگه بتونی مثلا افزونه وردپرس بدی بنویسن بهتره تا این که کل سیستم رو بخوان از نو بنویسناها درب داغون نمیشه میخوام از پایه رو فرم و تر تمیز باشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
پس حاژی بنظر شما بهترین انتخاب برای فروش محصولات دانلود ( دانلود در ازای پرداخت) ووکامرسه ؟دیگه اگه دوس داری پول بدی خب بده بنویسن ولی اگه بتونی مثلا افزونه وردپرس بدی بنویسن بهتره تا این که کل سیستم رو بخوان از نو بنویسن
تو از کجا فهمیدی ؟:general710:بن شدن خانوم uio را به جامعه وب مستران ایرانی تبریک و تهنیت عرض میکنم :general707:(جمله سازیم غلطه؟)
هر قدر هم که متنفر باشی از کسی زدن همچین پستی درست نیست!بن شدن خانوم uio را به جامعه وب مستران ایرانی تبریک و تهنیت عرض میکنم :general707:(جمله سازیم غلطه؟)
حاژی نکسوس شک نکن ، اکسپریا زد قدیمیه نکسوس حرف نداره شک نکن در خریدشوبمسترون عزیز پیشنهاد گوشی زیر 1200 چی دارید ؟؟
نظر خودم روی nexus5
nexus 5 :xperia z
رم 2
سی پی یو quad 1.5
ضد آب
شما نگران نباش دوست من ایشون قرار با @MOHAMMAD026_1 سر یوزر جدید کورس بزارههر قدر هم که متنفر باشی از کسی زدن همچین پستی درست نیست!
خودت که انتخاب کردی په دیگه سوالت چی بود؟nexus 5 :
ram 2
Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Quad-core 2.3 GHz Krait 400
ضد اب نیست عوض خوش دست تر