اساتید بک لینک از سایت موبایل میخوام
اینو میدونم که قاتل هستی!!! خودت تو یاهو استاتوس داده بودی علی احمری رو میخوام بکشمهمین مونده بود بهم بگن کلاه بردار و حروم خور :general208::general211:
تو کار تو یکی موندم:general210:اینو میدونم که قاتل هستی!!! خودت تو یاهو استاتوس داده بودی علی احمری رو میخوام بکشم
سیاوش برو بخواب, توهم زدی من ایگ نکردم...نگرانت هستمتو کار تو یکی موندم:general210:
اول اد میکنی بعد میزنی ایگنور میکنی:general208:
اگر اون کارا و حرفایی ک ب من زدی تو وایبر بزنی همه ایگنورت میکنن . خیلی حرفای زشتی زدی نچ نچ نچتو کار تو یکی موندم:general210:
اول اد میکنی بعد میزنی ایگنور میکنی:general208:
مهدی این یاهو رو میگه :دیاگر اون کارا و حرفایی ک ب من زدی تو وایبر بزنی همه ایگنورت میکنن . خیلی حرفای زشتی زدی نچ نچ نچ
اگر اون کارا و حرفایی ک ب من زدی تو وایبر بزنی همه ایگنورت میکنن . خیلی حرفای زشتی زدی نچ نچ نچ
اقا بی ادب چیه این فساد اخلاقی دارهمهدی این یاهو رو میگه :دی
یعنی سیا اینقدر بی ادبه؟
دیوار حاشا بلنده . بپا میری بالا با مغز نیای پایین
مگه من چی گفتم؟:general611:
من فقط یه اهنگ از چاوشی خوندم (تهمت ناروا)
مفت خور تو نبودی که شکل قلب و بوس میفرستادی:general710:
فتوشاپه . نزاشته میگم فوتوشاپه . تو بزار منم میزارم تا همه ببینن چ عکسایی فرستادی همجنس باز [emoji53]کاری نکن عکس بذارمامشاهده پیوست 684171 مشاهده پیوست 684172
ایسر برادر ..سلام دوستان
من می خوام یه لب تاب بگیرم عمده کاری که ازش می خوام اینه که باهاش راحت بتونم کار برنامه نویسی رو انجام بدم و کارهای فتوشاپی دیگه کاری باهاش ندارم دوستان چی توصیه می کنند؟
تو چه رنج قیمتی باشه خوبه؟ایسر برادر ..