afshin313
Registered User
ممد چه کنیم؟ :general311:فتوشاپه ...![]()
ممد چه کنیم؟ :general311:فتوشاپه ...![]()
core i5 1.700 حدوداتو چه رنج قیمتی باشه خوبه؟
copyright amir khalvatجدی نگیر مسخره هارو:general707:
آیدی جور کنم، میام یاهو میحرفیمممد چه کنیم؟ :general311:
به خاطر پولش و تیپش تا اینجا رسیده .عرفان میخواد تو اوج خدافظی کنه.
کارای اخیرش خوفــــــــــــــ :general601:
همش لامپشر میگفت.بازم تاکید میکنم روی خلصه سورنا شایعکفر نگو مومن عرفان کارش درسته
امید رپدار ایز نیو رپ گاد :general707:
بند اخر حرفتو نشنیده میگیرم :general710::general405::general710::general405::general710:خلصه رو شدیدا هستم سنگین ترین استعدادیه که تاحالا رپ فارسی به خودش دیده :general609: دنیا به کامه دیویدشونم :general707:
سورنا هم شعراش لاتیه زیاد چیز مفهومی ای نیست ولی کلا خوب رپ میکنه خوشم نمیاد ازش ولی بدمم نمیاد :general601:
شایع هم بندازش سلط آشغال :general707: آدم خمیریه
شایع فقط جمله هارو جابجا میکنه همچین استعداد خاصی نیستخلصه رو شدیدا هستم سنگین ترین استعدادیه که تاحالا رپ فارسی به خودش دیده :general609: دنیا به کامه دیویدشونم :general707:
سورنا هم شعراش لاتیه زیاد چیز مفهومی ای نیست ولی کلا خوب رپ میکنه خوشم نمیاد ازش ولی بدمم نمیاد :general601:
شایع هم بندازش سلط آشغال :general707: آدم خمیریه
خوبکاری میکنهعرفان میخواد تو اوج خدافظی کنه.
کارای اخیرش خوفــــــــــــــ :general601:
اگه بلدی توام جا بجا کن طرفدار تو شیم :general707:شایع فقط جمله هارو جابجا میکنه همچین استعداد خاصی نیست
ماله رضا شیخله س.
من اعصابم نکشید یه سایتو زدم شیفت دیلیت کردم :general707:بازدید یکی از سایتام از مهر یک چهارم شده :general208:
25 تاشم پیدا نکردی هنوزیکی از سایتام که انجمن وی بی بود این چند وقت هی هک میشد،الان یه بررسی سریع کردم ، 25 تا بک دور پیدا کردم ، فکر کنم سایتم شده بود تارگت جوجه هکرا
پ ن : امنیت vb ما رو کشتت![]()