اره دوست عزیز می ارزه برای همین برترین هاست ایرانه من خودم اگه دخل خرج سایتم تو این یکی دو ماه با هم جور بشه میبرم رو هاست دی البه نسبت خدماتی که می دن واقعا می ارزه...
ولی اول کاری با سی تومن کمتر از هاست دی ال هنوزم همون خدمات رو دارم میگیرم
اره دوست عزیز می ارزه برای همین برترین هاست ایرانه من خودم اگه دخل خرج سایتم تو این یکی دو ماه با هم جور بشه میبرم رو هاست دی البه نسبت خدماتی که می دن واقعا می ارزه...
یعنی رو وی پی اس با کریو دانلود می کنی؟سرعت دانلود خود وی پی اس افت داشت.
خلاصه ... به هر بهونه ای میخوان تقصیرو بندازن گردن مشتری.
موندم واسه چی هیشکی منظور تو رو نمیفهمه:general707::general707::general711::general711:سرعت دانلود خود وی پی اس افت داشت.
خلاصه ... به هر بهونه ای میخوان تقصیرو بندازن گردن مشتری.
انتخاب یه واسطه معتبر مثل یکی از مدیرای این انجمن.دوستان به یکی میخوام یه وبلاگ بفروشم اعتماد نمیکنه پول رو بریزه و منم اعتماد نمیکنم اول وبلاگو بدم!
چه راهی پیشنهاد میدید؟ توی پرشین تولز هم عضو نیست
راه پیشنهادی : یکی اعتماد کنه یا بیخیال بشیددوستان به یکی میخوام یه وبلاگ بفروشم اعتماد نمیکنه پول رو بریزه و منم اعتماد نمیکنم اول وبلاگو بدم!
چه راهی پیشنهاد میدید؟ توی پرشین تولز هم عضو نیست
انتخاب یه واسطه معتبر مثل یکی از مدیرای این انجمن.
واقعا خسته نباشیراه پیشنهادی : یکی اعتماد کنه یا بیخیال بشید![]()
راه پیشنهادی : یکی اعتماد کنه یا بیخیال بشید![]()
نه فعلن زاهدانیهاینم یه راهه! :|
داداش شما کرمانی هستین؟
من خودم بیشتر موندمموندم واسه چی هیشکی منظور تو رو نمیفهمه:general707::general707::general711::general711:
اوه اوه اوه وضع خرابهیعنی رو وی پی اس با کریو دانلود می کنی؟![]()
نه فعلن زاهدانیه
پ ن : من بچه ی داهاتم این خودش واسم کلاسه ...
مگه داریم ؟ :general210:
ادیت:general707:first blood :general707::general605:
شاید چون وبلاگه بزنن تو سرش اما به نظرم میرزه . اگه زرنگ باشی فقط ماهی +50 بک لینک میفروشی ازش.یه وبلاگ میهن بلاگ هست با این مشخصات:
موضوع مدل لباس رنک 2 و اتوریتی 50 و 16000 ایندکس و 700 تا آی پی و 2000 تا بازدید
200 میارزه؟ میخوام بفروشم
ادیت:general707:
شاید چون وبلاگه بزنن تو سرش اما به نظرم میرزه . اگه زرنگ باشی فقط ماهی +50 بک لینک میفروشی ازش.
پولو از رفیقات قرض کنموندم بفروشم یا نه! از یه طرف گیر پولم و از یه طرف هم دلم نمیاد چون ماهی حداقل 70 ازش دارم!![]()