ali-tahmasb
Registered User
زاهدان :general707::general707: اونجا که جک نمیشه، میشه ال کاپوما گفتیم میری زاهدان جک میشی حالا میخوای فیلمم ببینی :general210:
زاهدان :general707::general707: اونجا که جک نمیشه، میشه ال کاپوما گفتیم میری زاهدان جک میشی حالا میخوای فیلمم ببینی :general210:
۱۰ درصد تخفیف های تمعید همگی مبارک
وب مسترا تو کارشون تخفیف مخفیف ندارن؟هاستی؟ طراحی ؟ چیزی..
سرور مجازی بگیر اگه خیلی بازدید بالاس اختصاصیدوستان هاست پر بازدید کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین؟
فکرکنم زنگ اشتباهی زدیما گفتیم میری زاهدان جک میشی حالا میخوای فیلمم ببینی :general210:
نکنه من زنگ اشتباهی زدم ؟؟:general105:زاهدان :general707::general707: اونجا که جک نمیشه، میشه ال کاپو![]()
هاست دی ال قیمتاش بالاست .حراکثر تا 150 میخام هرینه کنم. بازدید روزانه 15000 ای پی دارم.پارس وی پی اس چطوره؟سرور مجازی بگیر اگه خیلی بازدید بالاس اختصاصی
پیشنهاد اول هاست دی ال
خوب سرور خیلی زیاد نگیر با وی پی اس رم 4 هم مشکلت حل میشههاست دی ال قیمتاش بالاست .حراکثر تا 150 میخام هرینه کنم. بازدید روزانه 15000 ای پی دارم.پارس وی پی اس چطوره؟
اگه 4 خط ترجمه هست میشه 1500بروبچس ، واسه نویسندگی با پر کردن افزونه سئو + نوشتن مطلب یه 3 یا 4 خط با کار آپلود است و همچنین دانلود اون پستی چقدر بدم خوبه ؟
یعنی رو سرور Kerio Control نصبه ؟@MOHAMMAD026_1
ک.ریو ای که من روی سیستم خودم دارم روی سرعت دانلود وی پی اسی که باهاش کار میکنم تاثیر داره؟!
وی پی اس با رم 3 بگیرید + دایرکت ادمینهاست دی ال قیمتاش بالاست .حراکثر تا 150 میخام هرینه کنم. بازدید روزانه 15000 ای پی دارم.پارس وی پی اس چطوره؟
من کیفیت برام مهمه.پخ دادمیعنی رو سرور Kerio Control نصبه ؟
(درست متوجه نشدم چی میگی)
وی پی اس با رم 3 بگیرید + دایرکت ادمین
چند آنلاین در دقیقه دارید ؟
VPS + کانفیگ هاست خواستید، در خدمتیم
(برای کاهش هزینه ها، میتونیم دایرکت ادمین (نسخه نال شده توسط خودمون) رو براتون نصب و کانفیگ کنیم)
نه بابا نمیدونم اینا رو چطوری به هم ربطشون داد ک.ریو رو از جای دیگه گرفتم وی پی اس رو از جای دیگه!یعنی رو سرور Kerio Control نصبه ؟
(درست متوجه نشدم چی میگی)
وی پی اس با رم 3 بگیرید + دایرکت ادمین
چند آنلاین در دقیقه دارید ؟
VPS + کانفیگ هاست خواستید، در خدمتیم
(برای کاهش هزینه ها، میتونیم دایرکت ادمین (نسخه نال شده توسط خودمون) رو براتون نصب و کانفیگ کنیم)
اگه کریو رو سیستم ات فعال باشه و بخوای از سرور دانلود کنی، افت سرعت دارهنه بابا نمیدونم اینا رو چطوری به هم ربطشون داد ک.ریو رو از جای دیگه گرفتم وی پی اس رو از جای دیگه!
به نسبت خدماتی که می دن واقعا می ارزه...هاست دی ال هم قویه اما گرونه
سرعت دانلود خود وی پی اس افت داشت.اگه کریو رو سیستم ات فعال باشه و بخوای از سرور دانلود کنی، افت سرعت داره
اما در غیر این صورت، هیچ ربطی به هم ندارن!