کیفیت عالی ضریب اشتراک 1 به 1 واسه ما.:general504:
هر مرکز مخابراتی کیفیتش فرق میکنه.
خیلیم گرونه :general707:
رفتم اونجا گفت اینترنت نداریم :general707: از سایتش ثبت نام کردم .اره اجباریه.گرون رو واسه قیمت میگن دیگه :general707: شبا 1 کیلو بایتم افت سرعت نداریم.به شیرش دس نمیزنن:general705: دیگه ازین کاملتر؟ :general312:از عباس اباد گرفتی ؟ داخل اون کوچه بن بسته؟ هزینه نصبش اجباریه؟ قیمتهاش را میگی؟ سرعت رایگان شبانه اش چه قدره؟ توضیحات کامل میدی؟
پ.ن: دیگه سوالی ندارم:general705:
از اینکه کپی رایت را رعایت کردی ممنون دارموجود خودت برای ما عیدیه.
copyright @ali-tahmasb
رفتم اونجا گفت اینترنت نداریم :general707: از سایتش ثبت نام کردم .اره اجباریه.گرون رو واسه قیمت میگن دیگه :general707: شبا 1 کیلو بایتم افت سرعت نداریم.به شیرش دس نمیزنن:general705: دیگه ازین کاملتر؟ :general312:
ینی پیدا کردن آدرسش انقدر سخته؟آدرس سایتش را بده، این اشتراک دزدنت تموم شد میرم اونجا! بیچارم کرده این رزنت (پیشگامان)
سایت های وبو بدم؟ :general304::general304::general304:آدرس سایتش را بده، این اشتراک دزدنت تموم شد میرم اونجا! بیچارم کرده این رزنت (پیشگامان)
ینی پیدا کردن آدرسش انقدر سخته؟
هرکس حوصلش سر رفته زنگ بزنه پشتیبانی های وب، انقدر خندم گرفت قطع کردم
سایت های وبو بدم؟ :general304::general304::general304:
بگو های وب تش یه .ir بزار. خودشه
یک مقاله میخوندم ، نوشته بود زبان برنامه نویسی .net مایکروسافت محیط هایی مثل ویژوال استودیو تو کشور های در حال توسعه بیشترین استفاده رو داره ،اینم نوشته بود بین اهالی دره سیلیکون بگی برنامه نویس زبان های برنامه نویسی مایکروسافت هستی مسخرت میکنن :دی
یک مقاله میخوندم ، نوشته بود زبان برنامه نویسی .net مایکروسافت محیط هایی مثل ویژوال استودیو تو کشور های در حال توسعه بیشترین استفاده رو داره ،اینم نوشته بود بین اهالی دره سیلیکون بگی برنامه نویس زبان های برنامه نویسی مایکروسافت هستی مسخرت میکنن :دی
چون وابسته به شبکه 3 بود، سفارش شرکتی بود. سفارش های شرکتی هم 90 درصد asp مینویسن. چرا سایت بانک ها با asp نوشته شده؟به نظرت چرا سایت ورزش3 را با ASP.net نوشتن؟ (جنبه سوالی داره نه انکاری)
سلام.
دوستان چطور باید گروه در یاهو بسازم و چطور باید کاربرای بیشتری عضو کنم توش ؟
بعد از عضویت کاربران میشه به همشون در یه لحظه ایمیل تبلیغاتی و ..... بفرستم درسته ؟
یک نرم افزار برای ارسال ایمیل تبلیغاتی بهم معرفی کنید که کار کنه و جواب پس داده باشه لطفا ...
آموزش کوتاهی هم بدید لطف می کنید.
نفرمایید عزیزشاید از درک ما خارج بوده