ali-tahmasb
Registered User
اوووه، مگه میخواد سخنرانی کنهچون زبانش خوب نیس![]()
اوووه، مگه میخواد سخنرانی کنهچون زبانش خوب نیس![]()
احتمالاً برای راه اندازی واحد پشتیبانی سایت جدیدی که در حال راه اندازیش هستیم ،فارسی که من اصلا ندیدم، ولی انگلیسی هست. میگردم یکی خودم قبلا استفاده میکردم، چیز خوبی بود
حالا چرا فارسی؟
چیز ساده که ندیدم تو این زمینه، قابلیت ضبط داره، کلا یه سستم گویا کامل میشه باهاش راه اندازی کرد. ولی یکم کار کردن باهاش سختهاحتمالاً برای راه اندازی واحد پشتیبانی سایت جدیدی که در حال راه اندازیش هستیم ،
میخوام کاربریش آسون باشه و پشتیبانمون مشکلی نداشته باشه منم 2 -3 روز نشینم اینا رو آموزش بدم
امکاناتی مثل ، منشی تلفنی و قابلیت پیغام گیری و قابلیت ضبط مکالمات و ...... هم داشته باشه
چیز تازه ای که خوب هم کار کنه و جدید باشه تو نت گیر نیاوردم ، حالا خودمم باز میگردم ، از شما هم ممنون
پیچیده هم گیر آوردی بگوچیز ساده که ندیدم تو این زمینه، قابلیت ضبط داره، کلا یه سستم گویا کامل میشه باهاش راه اندازی کرد. ولی یکم کار کردن باهاش سخته
اگه چیز ساده پیدا کردم پ.خ میدم![]()
بخر بابا شک نکن ، اگه خوب بود که هیچی ، منم یکی میگیرم :دی10 اینچه بد چشمو گرفته بــــــــــد
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-تبلت-های-اندروید-و-ویندوز-8-1-فوق-العاده-onda.617748/
درگاه هست :general707:الان شیرینی مجازی بدم :general707:
من شماره کارت میدم ، تراکنش تبرکی بفرست :android06:الان شیرینی مجازی بدم :general707:
واسه همه یه جعبه شیرینی پست کنالان شیرینی مجازی بدم :general707:
من معمولا مدل ها رو میبینم، هر کدوم خوشم اومد میرم بازار قیمتش دستم بیاد. قیمت های دیجی آنلاین چطوره؟ به روزه؟
این 20 روزدرگیر انتقال به ساختمون جدید و ادرسجدید بودیم بهزودی تغییرات خفنی خواهد کردو یه چیز دیگه سایتتون رو آپدیت کنید
الان پاییزه و هنوز بنر هدیه سکه تا پایان تابستون رور سایته که این اصلاً خوب نیست
وجود خودت برا ما عیدیه@ali-tahmasb
نوع سیمکارت نگفتی
کیفیت عالی ضریب اشتراک 1 به 1 واسه ما.:general504:وب مسترون، های وب چطوره؟
برا یکی از اقوام میخوم. استفاده زیادی هم ندارنکیفیت عالی ضریب اشتراک 1 به 1 واسه ما.:general504:
هر مرکز مخابراتی کیفیتش فرق میکنه.
خیلیم گرونه :general707:
ممنون نه خودم زدم دیروز..البته @siavashx هم شرمندمون کردهنوز نیاز داری؟
من که کار خاصی نکردمممنون نه خودم زدم دیروز..البته @siavashx هم شرمندمون کرد
عیــــــــــــــــــــــــــــــد وبــــــــــــــــــمـــــــــــستــــرون هم مـــــــــــبـــارک