خب انتظار داری بیان چی بگنناموسا این همه وبمستر اینجاس روزی n میلیون تراکنش داره حسابشون انوقت حاضر نیستن یه راه بگن به ما یه سایت درست درمون معرفی کنن که بتونیم ازش روزی 2 هزار تومن در بیاریم :general208:
اینو بهت میگن
تلاش+صبر
خب انتظار داری بیان چی بگنناموسا این همه وبمستر اینجاس روزی n میلیون تراکنش داره حسابشون انوقت حاضر نیستن یه راه بگن به ما یه سایت درست درمون معرفی کنن که بتونیم ازش روزی 2 هزار تومن در بیاریم :general208:
me too. ما هم وبمستر کوچولوییم .نمیگیره سایتمونخب انتظار داری بیان چی بگن
اینو بهت میگن
تلاش+صبر
یه مشکلی که الان وجود داره که قبلا نبود رقابت زیادهme too. ما هم وبمستر کوچولوییم .نمیگیره سایتمون
هنوز نخریدیش؟10 اینچه بد چشمو گرفته بــــــــــد
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-تبلت-های-اندروید-و-ویندوز-8-1-فوق-العاده-onda.617748/
چارش هزینه کردنه دیگه هر کاری بخام بکنم باید پول بدمیه مشکلی که الان وجود داره که قبلا نبود رقابت زیاده
باید کاری کنی که سایتت از سایتای رقیب بهتر شه![]()
مثلا چیکار؟چارش هزینه کردنه دیگه هر کاری بخام بکنم باید پول بدم
اصن چرا میخوای با این VS و SQL Server کار کنی؟ مگه سیستم نداری؟@ali-tahmasb گفت رم 2 با ویژوال استدیو و sql server به مشکل میخوره.
باید یه چیزی بگیرم حداقل رمش 4 باشه :general509:
سئو رو خودت میتونی انجام بدی(البته این سئویی که تو ایران مطرحه):general601:سئو - گرفتن ادمین های زیاد - قالب خاص
من دیتا بیس های خودم رو بعد ویندوز میخوام اتچ کنم کلی ارور میده، دیگه اون که هیچی :general107:سیستم که هست خیلی هم سیستم مردیه
چند تا دلیل داره که تبلت/لپتاپ ویندوزی میخوام.
پروژه باید ببرم (با sql server که آشنا هستی 1000 تا ارور میده ، منم که با 2014 کار میکنم ببرم دانشگاه عمرا نشونش بده)
وقت تلف شده هم زیاد داریم بین کلاسا![]()
یه نرم افزار کامل قبلنا داشتم. فکس رو که من ازش خیری ندیدم، رفتم یه فکس خریدم، راحت و خوب
مودمت از صدا پشتیبانی میکنه؟
مودم ADSL رو میخوام چیکار؟مودم ای دی اس ال ام رو منظورته !!!؟؟؟؟ دی لینک 2750 دارم
یه دایال آپ اکسترنال هم دم دستم دارم ......
برنامش باشه اونش رو اوکی میکنم![]()
آها، به نظر من یهو یه ultrabook بگیر. یکی از اقوام یه ASUS داره، راضی هم هست ازش. من خودم باهاش کار کردم چیز خوبی بود. تازه رمش هم خواستی میتونی خودت ارتقا بدیالان که زیاد نمیتونم هزینه کنم 600-700 (دست دوم میخواستم بگیرم)
برا ماه بعد میخوام. 1 1200
1 .سئو رو میتونم خودم انجام بدم ؟ کدنویسی بلد نیستم که .2 . حالا اینو میشه نداشت 3.تعداد مطلب بیشترسئو رو خودت میتونی انجام بدی(البته این سئویی که تو ایران مطرحه):general601:
کی گفته حتما باید قالب اختصاصی داشته باشی تا بتونی بازدید بگیری؟:general210:
ادمین زیاد واسه چی؟![]()
یهو شک کردم آخه الان خیلی وقته دایال آپ ندیدم ، اره فکر کنم باید یه نگا بندازممودم ADSL رو میخوام چیکار؟
باید ببینی اون دایل آپ که داری از صدا و فکس پشتیبانی میکنه یا نه ؟؟
بهت قبلا پ.خ دادم واسه تبلیغات متنی گفتی خبر میدی ولی کو خبربه منم بگید :general208:
خبری نیست :general503:
فارسی که من اصلا ندیدم، ولی انگلیسی هست. میگردم یکی خودم قبلا استفاده میکردم، چیز خوبی بودیهو شک کردم آخه الان خیلی وقته دایال آپ ندیدم ، اره فکر کنم باید یه نگا بندازم
قبلاً روی یه سیستمم اینترنال داشتم که دادم رفت بود ساپورت میکرد اما این یکی رو نمیدونم
فعلاً دونبال یه نرم افزار میگردم !!!!؟؟؟
نرم افزار فارسی تا حالا برا این کار دیدی !!!؟؟؟؟
چون زبانش خوب نیسفارسی که من اصلا ندیدم، ولی انگلیسی هست. میگردم یکی خودم قبلا استفاده میکردم، چیز خوبی بود
حالا چرا فارسی؟
یه سایتی هس به اسم گوگل تو اون سرچ کن همه جور اموزش برات میاره1 .سئو رو میتونم خودم انجام بدم ؟ کدنویسی بلد نیستم که .2 . حالا اینو میشه نداشت 3.تعداد مطلب بیشتر