این موز جلوئی چرا قیافش اینجوریه :general703::general703::general703::general703:خریدار نیستم:general602:
بیا اینو بخر ، میدونم بهش نیاز داری :general609:
http://forum.persiantools.com/threa...با-پسوند-دات-کام-فرصت-را-از-دست-ندهید.624857/
این موز جلوئی چرا قیافش اینجوریه :general703::general703::general703::general703:خریدار نیستم:general602:
هرکی جای اون بنده خدا باشه اینطور میشه :general105:این موز جلوئی چرا قیافش اینجوریه :general703::general703::general703::general703:
ب سلامتی وبگذر پوکیده و شمارش نمیکنه از بعدازظهر از چندتا هم پرسیدم برا اونام شمارش نداشته
شاید ینی دلم زود میشکنه : )
ماهی یه بار!!! برای چه کاری چه سایتی چه خبری؟عاقا فتا شهر شما هم مث اراک فعاله؟ به من ماهی ۱ بار میزنگن میگن بیا.
امروز رفتیم یواشکی عکس گرفتن ازمون
اینقده که من از شیرازی خوشم میاد هیچکی خوشش نمیاد :پیمشاهده پیوست 686533
و این است قدرت جناب شیرازی:general707:
فقط با تغییر name از "password" به "pwd" گند زد به کاسبی ما
@Hassanemkani @P R O
وبگذر مدیر داره؟ب سلامتی وبگذر پوکیده و شمارش نمیکنه از بعدازظهر از چندتا هم پرسیدم برا اونام شمارش نداشته
دقیقا همونهشاید ینی دلم زود میشکنه : )
چینیست یا چینی است !!!!؟؟؟:general707:
دزیره یه چیز دیگه ستچینیست یا چینی است !!!!؟؟؟:general707:
بهترین آهنگ که الان دیوونش شدم آهنگ دزیره هست ، برام جالب بود رفتم کلی تحقیق کردم بدونم دزیره کی بوده و چه نسبتی با ناپلئون داشته
اگه داستان زندگی ناپلئو و دریزه رو بخونی ، دیگه نمیتونی آهنگ دزیره رو ول کنی و هی گوش میدی و رو کلمه کلمه اش تمرکز میکنیدزیره یه چیز دیگه ست
من دیوونه موزیک جز هستم
من ... بی تو چیزی نیستم جز
:دی
خب برای چی؟عاقا فتا شهر شما هم مث اراک فعاله؟ به من ماهی ۱ بار میزنگن میگن بیا.
عرضه که ندارنعاقا فتا شهر شما هم مث اراک فعاله؟ به من ماهی ۱ بار میزنگن میگن بیا.
منو برای اولین سایتم 6 ماه حبس کردن:general602:عاقا فتا شهر شما هم مث اراک فعاله؟ به من ماهی ۱ بار میزنگن میگن بیا.
منو برای اولین سایتم 6 ماه حبس کردن:general602:
آدرس سایتت رو بده تا بچه ها از سایت های بیگانه استفاده نکنن :general703::general703::general703::general705::general705::general705::general705:عاقا فتا شهر شما هم مث اراک فعاله؟ به من ماهی ۱ بار میزنگن میگن بیا.
از آواتارت معلومه چه سایتی داشتی :general705::general705::general705::general705:منو برای اولین سایتم 6 ماه حبس کردن:general602: