فتای دهاتمونفتای اراک ؟
فتای دهاتمونفتای اراک ؟
فتای دهاتمون![]()
اگه خر داشتم که با همون راه میوفتادم میومدم:general602:خــرت رو بفروش بیا به سمت شهر . تهــران
اگه خر داشتم که با همون راه میوفتادم میومدم:general602:
کار نیست اونجا :general505:
اینسری رفتییم یه سری توصیه های ایمنی کردن :| چند تا سوال پرسیدنو اینا.ماهی یه بار!!! برای چه کاری چه سایتی چه خبری؟
هر کی یه گوشه کار رو بگیره دستش، به امید خدا فردا افشین رو اعدام کنیم :general705::general707::general707::general707:همه گی موافق اعدام من هستید دیگه؟
فردا ۴ صب چطوره
جرثقیلش با من![]()
نیاز به طناب نیس که:general510: دست و پاشو میگیریم میندازیم زیر یه تریلی له شه بچسبه به کف اسفالت:general711::general711::general711:آقا هر کی یه گوشه کار رو بگیره دستش، به امید خدا فردا افشین رو اعدام کنیم :general705::general707::general707::general707:
جهنم و ضرر، طناب اش از من :general502:
یکی از اهالی ساوه داره اینوسلام دوستان کسی اسپمر پست دهی بلاگفا رو داره سالم کار بکند با قیمت مناسب هرکی داره همراه با عکس کار کرد برنامه پ.خ کنه برام ممنون
ایشون دارنسلام دوستان کسی اسپمر پست دهی بلاگفا رو داره سالم کار بکند با قیمت مناسب هرکی داره همراه با عکس کار کرد برنامه پ.خ کنه برام ممنون
ایشون دارن
@MR-S
یکی از اهالی ساوه داره اینو
نیاز به طناب نیس که:general510: دست و پاشو میگیریم میندازیم زیر یه تریلی له شه بچسبه به کف اسفالت:general711::general711::general711:
با صندلی هیجانش بیشترهآقا هر کی یه گوشه کار رو بگیره دستش، به امید خدا فردا افشین رو اعدام کنیم :general705::general707::general707::general707:
جهنم و ضرر، طناب اش از من :general502:
هنوز درستش نکردی؟کاملا تکذیب میشه
پ.ن : اینم از کار افتاده دیشب که گفتم.
سورسش رو بده درستش کنمهنوز درستش نکردی؟![]()
آقا صندلیشم با منبا صندلی هیجانش بیشتره
لگد زدن زیر صندلی هم با من