ما که از تو استارتی ندیدیم:general711: سه ماه پیش قرار بود یه چیزی بزنی هنوز که هنوزه نزدیش:general607:ب کوری چش بعضیا واست بهترین کارو میزنم میزارمم بین نمونه کارام تا ببینن ..ما ک ی سید بیشتر نداریم
استارت خورد..
ما که از تو استارتی ندیدیم:general711: سه ماه پیش قرار بود یه چیزی بزنی هنوز که هنوزه نزدیش:general607:ب کوری چش بعضیا واست بهترین کارو میزنم میزارمم بین نمونه کارام تا ببینن ..ما ک ی سید بیشتر نداریم
استارت خورد..
تو با سید فرق داری .. مف خور [emoji78]ما که از تو استارتی ندیدیم:general711: سه ماه پیش قرار بود یه چیزی بزنی هنوز که هنوزه نزدیش:general607:
سیاوش از منم بگو شاید استارت خورد :(((ب کوری چش بعضیا واست بهترین کارو میزنم میزارمم بین نمونه کارام تا ببینن ..ما ک ی سید بیشتر نداریم
استارت خورد..
بزن واسش یه دعا کنه برات ببینیم خوب میشی یا نه سیده دستش شفاس :general601:ب کوری چش بعضیا واست بهترین کارو میزنم میزارمم بین نمونه کارام تا ببینن ..ما ک ی سید بیشتر نداریم
استارت خورد..
@siavashx
جواب نمیده بهت. یعنی ناراحت میشه
ولی خوشحال میکنه :general711::general711::general711::general304:
اون مردک لامپی در حدی نیس که منو ناراحت کنه:general707:
:general705:ایشون کلا مشکل نوشتاری دارن بگردی سوتی های بیشتری پیدا میشه
طلاعی
از گوگل وارد سایتت شدم:general705:
خدایی من نبودم کیو اذیت میکردید
تقصیر منه تخفیف میدم
پ ن : محمد تو بیکار میشی میخوابی رو سایت من :general107:
:d پس فعالیت های مارو تو گوگل هم دیدیداز گوگل وارد سایتت شدم
یدفه چشم خورد به این قسمت :general705::general705::general705::general705::general705:
دمت درد نکنه
:general601:
استاد [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
من اون خانومارو میخوام : ))خب وضعشون خوبه دارن استفاده میکنن. لذت بردن از پول زیاد مشکلی نداره. ولی این که خودشونو از بقیه بالاتر ببینن میتونه مشکل ساز بشه :general408:
@aalireza439
@Ali-Ahmari
@zgg123
و بقیه دوستان آشنایان نظرتون درباره ی یه سرقت غیر مسلحانه چیه :general703:
ساعتش 100 میلیونه :general707:
جوانیم آرزو داریمبا خودکشی دسته جمعی چطورین ؟ :general705::general707: