اون خانوما نظرتو گرفت؟:general607:من اون خانومارو میخوام : ))
هم غیر مسلحانه هستش و هم صلح طلبانه :دی
اون خانوما نظرتو گرفت؟:general607:من اون خانومارو میخوام : ))
خانومی که خانوم نباشه خانوم نیست:general601:ساعته رو بنداز دستت اون خانومای تو عکس به جای اشانتیون میان خودشون :general601:
داداش من هنوز 10 روز از مدت اینترنتم مونده بزار تموم بشه بعدش بریم:general707:چرا این مخابرات دس بردار نیست !!!؟؟؟؟:general210::general210::general210::general210:
نت رو هم عوض کردم اما بازم بخاطر اختلال های مخابراتی گه گداری نتم قطع میشه
راستی آسیا تک چند وقتی هست تو سرویس های حجمیش دیگه آپلودها رو نمیشموره و فقط دانلودها رو حساب میکنه ،
اما سرعت آپلودش هم بین 30-40 نوسان داره و از 40 ندیدم بالاتر بره که اینش برا وبمستر جماعت اصلاً خوب نی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تنها دلیلی که منو مجاب میکنه که به فکر مهاجرت به یه کشور دیگه باشم ، سرعت نت هستش ، بنظرتون رو کدوم کشور تمرکز کنم (سرعت نتش خوب باشه و کشور آروم و صلح طلبی هم باشه ) علی @Ali-Ahmari دادا تو هم میای با هم بریم ؟؟؟
قابل توجه @ufont و @siavashx و @Web-Master
فعلا بیا شرق با هم بریم افغانستانچرا این مخابرات دس بردار نیست !!!؟؟؟؟:general210::general210::general210::general210:
راستی آسیا تک چند وقتی هست تو سرویس های حجمیش دیگه آپلودها رو نمیشموره و فقط دانلودها رو حساب میکنه ،
اما سرعت آپلودش هم بین 30-40 نوسان داره و از 40 ندیدم بالاتر بره که اینش برا وبمستر جماعت اصلاً خوب نی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تنها دلیلی که منو مجاب میکنه که به فکر مهاجرت به یه کشور دیگه باشم ، سرعت نت هستش ، بنظرتون رو کدوم کشور تمرکز کنم (سرعت نتش خوب باشه و کشور آروم و صلح طلبی هم باشه ) علی @Ali-Ahmari دادا تو هم میای با هم بریم ؟؟؟
چطور داره ؟چطور؟!:general710:
@ufont مهدی جواب این سیا رو بدید :دی
مصوبه هست که برای آپلود، نباید هیچ هزینه ای دریافت بشهچرا این مخابرات دس بردار نیست !!!؟؟؟؟:general210::general210::general210::general210:
این مصوبه واسه همه شرکتاس؟مصوبه هست که برای آپلود، نباید هیچ هزینه ای دریافت بشه
الان من 2048 پارس انلاین دارم، سرعت دانلود 800 تا، سرعت آپلود 30 تا
مادر به خطا ها، محدود میکنن :general312::general312::general312::general312:
خب وضعشون خوبه دارن استفاده میکنن. لذت بردن از پول زیاد مشکلی نداره. ولی این که خودشونو از بقیه بالاتر ببینن میتونه مشکل ساز بشه :general408:
@aalireza439
@Ali-Ahmari
@zgg123
و بقیه دوستان آشنایان نظرتون درباره ی یه سرقت غیر مسلحانه چیه :general703:
ساعتش 100 میلیونه :general707:
از این خانوما می خوای ، سویچ پیکانم رو بهت میدم ، یک دور باهاش بزن، خودشونو طرفت پرت میکننمن اون خانومارو میخوام : ))
الان تنها دلیلت سرعت اینترنته ، بقیه چیزها درسته :دیچرا این مخابرات دس بردار نیست !!!؟؟؟؟:general210::general210::general210::general210:
دکمه E رو بزن (در حال پخش)@l3est
@Ali-Ahmari
@Hamidreza23
و دوستان حرفه ای و متخصص:general609:
چطور میشه تو کا ام پلیر تصویر رو روشن تر کرد؟ خعلی تیره هست انگار شبه :general707:
مصوبه کلی هس. برای همه شرکت هااین مصوبه واسه همه شرکتاس؟
بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات، آپلود به صورت رایگان محاسبه شده و از ترافیک مصرفی کاربران کسر نمی گردد.
به نظرت مخابرات این مصوبه رو اجرا میکنه با این همه دزدی که از کاربرا میکنهمصوبه کلی هس. برای همه شرکت ها
باشه یادت باشه تمدید نکنیا من درسته 1.5 ماه مونده اما 1.5 گی حجمم مونده که 3 روزه تموم میشهداداش من هنوز 10 روز از مدت اینترنتم مونده بزار تموم بشه بعدش بریم:general707:
افغانستان یعنی الان امنه !!!!؟؟؟ :general210::general210:فعلا بیا شرق با هم بریم افغانستان
بقیه جاها زبونشون رو نمی فهمیم
ترکیه هم نا امنه نمیشه رف:general112:
فکر کنم سرعت آپلود شاتل بالاست ، خدا رو چه دیدی شاید بزودی کوچ کردیم رو شاتلمصوبه هست که برای آپلود، نباید هیچ هزینه ای دریافت بشه
الان من 2048 پارس انلاین دارم، سرعت دانلود 800 تا، سرعت آپلود 30 تا
مادر به خطا ها، محدود میکنن :general312::general312::general312::general312:
الان تنها دلیلت سرعت اینترنته ، بقیه چیزها درسته :دی
:general406:چطور داره ؟
واسه یه وبمستر افت داره بیفته دنبال اونا:general711:
شمارتو یه بار دیگه بفرس :general601:
نسبت به بقیه جاها ارهباشه یادت باشه تمدید نکنیا من درسته 1.5 ماه مونده اما 1.5 گی حجمم مونده که 3 روزه تموم میشه
افغانستان یعنی الان امنه !!!!؟؟؟ :general210::general210:
فکر کنم سرعت آپلود شاتل بالاست ، خدا رو چه دیدی شاید بزودی کوچ کردیم رو شاتل
برا من بقیه چیزها وجود نداره ، کلاً کار و زندگیم نت هست ،
که اونم به دلایل نامعلوم همیشه اختلال داره ، پس محکم ترین دلیلم همین سرعت نت هستش
حالا خدا رو چه دیدی شاید رفتیم اونور ، بقیه چیزا رو هم فراهم دیدیم و استفاده کردیم :general705::general705::general705::general705::general705:
شمارتو واسه اون دخترا فرستادم:general705::general601::general406:
مخابرات که کلا تو آفسایدهبه نظرت مخابرات این مصوبه رو اجرا میکنه با این همه دزدی که از کاربرا میکنه
انگار اون بخش آروم و صلح طلبش رو ندیدی دادا !!! بخوام خودمو بترونم که دیگه همینچا با نت ایران سر میکنم .نسبت به بقیه جاها اره
اگه دوس داری بیا بریم پاکستان:general106:
میگن یه کپسول گاز و مهمات میدن خودتو بترکونی:general707: