+تهدید...ما فقط نصیحت نمودیم و بس ..... :general609:
دوستم عکاسی داره ، 4 سال پیش اگه اشتباه نکنم یه دوربین خریده بود 8 میلیون :general208::general208::general208::general208::general208::general208:عکاسی هم خیلی لذت بخشه ، کسی اینجا تجربه عکاسی با دوربین هایی DSLR داشته ؟
نمیزنم :general710:+تهدید...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ufont عزیز
یه هدر 250*772 برای این افزونه ما میزنی؟وقت داری؟
اسم افزونه رو هم به پیشنهاد @l3est آیفریم کشر گذاشتم.(انگلیسیشو بلد نیستم.)
پ.ن:افزونه ضد خبرخوان هست.(اسمش IframeCatcher )
پ.ن:اگه وقتو حوصلشو داری بزن اگه نزنی هم مشکلی نیست.:general601:
چه تهدیدی !!!؟؟؟؟+تهدید...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ufont عزیز
یه هدر 250*772 برای این افزونه ما میزنی؟وقت داری؟
اسم افزونه رو هم به پیشنهاد @l3est آیفریم کشر گذاشتم.(انگلیسیشو بلد نیستم.)
پ.ن:افزونه ضد خبرخوان هست.(اسمش IframeCatcher )
پ.ن:اگه وقتو حوصلشو داری بزن اگه نزنی هم مشکلی نیست.:general601:
خوشمان آمد جواب قاطع و محکمی بود .....نمیزنم :general710:
ممنوننمیزنم :general710:
کمی تا قسمتی ابری داشتم
عکاسی رو چند ماهی است ، شروع به یادگیریش کردم ، چندتا دوره بود ، در مورد عکاسی موارد مثل نور ، لنز ، گشادگی دیافراگم ، سرعت شاتر ، ISO و.. بود.من عکاسم گلاب بروتمشاهده پیوست 689763
در چه موضوعی هست فروشگاه؟ + چه نوع کالا یا فایلی قراره به فروش برسه؟بهترین و کم دردسر ترین فروشگاه ساز opencart هست ؟
معتبرترین سایت های پشتیبانی فارسیش کدومه ؟
میخوام درگاه ملی یا ملت رو هم به صورت مستقیم بهش وصل کنم . یه سایتی باشه که اینچیزا رو به علاوه opencart فارسی و قالب مناسب داشته باشه . کسی سراغ داره ؟
فروشی یا رایگانش فرقی نداره ، نتیجه کار خوب و قابل قبول باشه
فقط میدونم کالای فیزیکی هست و با پست باید بفرستنددر چه موضوعی هست فروشگاه؟ + چه نوع کالا یا فایلی قراره به فروش برسه؟
فروشگاه ساز حرفه ای تری هم هست، اما از اونجایی که جم جور تر و بدون دردسر میخواید، ووکامرس + وردپرس هم بدک نیستفقط میدونم کالای فیزیکی هست و با پست باید بفرستند
چرا از پرستاشاپ استفاده نمیکنی !!!!!؟؟؟بهترین و کم دردسر ترین فروشگاه ساز opencart هست ؟
میخوام درگاه ملی یا ملت رو هم به صورت مستقیم بهش وصل کنم . یه سایتی باشه که اینچیزا رو به علاوه opencart فارسی و قالب مناسب داشته باشه . کسی سراغ داره ؟
بهترین و کم دردسر ترین فروشگاه ساز opencart هست ؟
درود.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:
http://forum.persiantools.com/threads/مشکل-ادیتور-وردپرس-در-به-هم-چسباندن-نوشته-های-کپی-شده.627241/
برو تویتنظیمات تیک وردپرس باید به صورت خودکار ..... اونو بزن و تو استایلت بهش font:normal بده درست میشه
بیا تو فروم wp-parsi.com مطرح کن اونجا 24 ساعته هستیم بهتر کمکت میکنیم :
پس من اینجا چه کاره ام؟ :general711:من کمپوت خیار دوس دارم ها
مشاهده پیوست 689453
پ.ن: زنگ زدن بهم، بر نداشتم. بعد زنگ زدن به بابام
شماره اونو از کجا آوردن؟ :| اصلا شماره منو از کجا اوردن؟
من تو nic به هیج وجه شماره نزدم :|