aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
بار اول مودم را خریدم اون چیز های که باید تنظیم می کردم. را تنظیم کردم.PPPOE کانفیگ کردی !!!؟؟؟
اینو یادم نیست. حالا توضیح بده. مربوط به چیه
بار اول مودم را خریدم اون چیز های که باید تنظیم می کردم. را تنظیم کردم.PPPOE کانفیگ کردی !!!؟؟؟
داداش به ایشون بگو مولتی یوزر:general601:
بالاش یک برچسب داره ، اونو بکن زیرش هست ، کلا بگرد یک سوراخ پیدا روغن توش بچکون :دیاینکارارو کردم. البته سی پی یو 1155 هست فنش پیچ نداشت نمیدونم چرا.
دور فن هم دیدم 1900 بود. احتمال زیاد مشکل از سیلیکون هست چون خیلی وقته عوض نکردم بیشترش از بین رفته اونی هم که مونده به درد نمیخوره.
یاهو هم جواب بدی بد نیس :general711:پس گول خوردم پول به حسابم نیومده
شرمنده گوشیم دست خودم نبود![]()
یاهو نیستم کلا که جواب بدم :-Sیاهو هم جواب بدی بد نیس :general711:
kosmodisc...عجب دامنه ای..یه 85 کم داره..فک کنم ارزشش زیاد باشهدامنه ی بدی نیست شاید به درد کسی خورد :general601:
tejarat-online.ir تازه آزاد شده
projectkhayam.ir : 1
niloufaraminifar.ir : 1
my-ms.ir : 1
kosmodisc.ir : 2
aminishad.ir : 1
mamar.ir : 1
3sutyab.ir : 1
چقد دامنه 5 رقمی امروز آزاد شده :|
فروشگاه ساز حرفه ای تری هم هست، اما از اونجایی که جم جور تر و بدون دردسر میخواید، ووکامرس + وردپرس هم بدک نیست![]()
چرا از پرستاشاپ استفاده نمیکنی !!!!!؟؟؟
برا چه سایتی میخوای ، اگه تصمیمت رو پرستاشاپ بود بهم پ.خ کن راهنمائیت کنم
درگاه بانک ملت و .... رو هم رایگان داره و قالب خوب هم با کمترین هزینه میتونی تهیه کنی ، از دوستان هستن که قالب خارجی هم ترجمه میکنن که میتونم معرفیشون کنم
بهترین = ووکامرس !
درگاه بانک هاش هم رایگان انتشار دادیم
فقط و فقط نیتاز به یک قالب حرفهای دارید تا حتی در حد دیجیکالا راه اندازی کنید !
بر روی وردپرس نصب میشه یک فروشگاه ساز کامل و عادیووکامرس همون وردپرسه ؟ به نظر میاد چیز جدیدی باشه و هنوز امتحانش رو پس نداده
به قول یکی از همکارام تا ووکامرس هست کسی سراغ اپن کارت یا پرستا میره ؟چرا هیچکدومتون opencart رو پیشنهاد نکردید ؟ مشکل خاصی داره ؟
ای دامنه 3 پیش آزاد شدkosmodisc...عجب دامنه ای..یه 85 کم داره..فک کنم ارزشش زیاد باشه
ووکامرس یه افزونه برا وردپرس هستووکامرس همون وردپرسه ؟ به نظر میاد چیز جدیدی باشه و هنوز امتحانش رو پس نداده
پرستاشاپ حداقل چندتا سایت فروشگاهی و پشتیبانی و.. براش هست .
چرا هیچکدومتون opencart رو پیشنهاد نکردید ؟ مشکل خاصی داره ؟
بستگی به زمینه کاری شما دارهووکامرس همون وردپرسه ؟ به نظر میاد چیز جدیدی باشه و هنوز امتحانش رو پس نداده
پرستاشاپ حداقل چندتا سایت فروشگاهی و پشتیبانی و.. براش هست .
چرا هیچکدومتون opencart رو پیشنهاد نکردید ؟ مشکل خاصی داره ؟
ممنونتروجانه.
این برنامه رو بگیر اسکن کن احتمال زیاد حل میشه.
http://soft98.ir/security/1955-Malwarebytes-Anti-Malware.html
لامپ خعلی دوس دارم بیا به عنوان زن ضیغت کنم بریم لامپ بخرم براتممنون
آنتی تروجان از همین سافت 98 دانلود کردم به عنوان تروجان شناختش ولی پا نتونست کنه(
ایشالا این دیگه جواب بده
@clipchii
اینجا جای اینطور سوالا نیست:general710:
در مورد لامپ و... سوال داشتی باید بیای اینجا
پ.ن: چه خبر؟ نیستی مشتی:general707:
مشکل امنیتی داری بیا بهت انتی ویروس ارجینال بدم سیستمت صفا کنهممنون
آنتی تروجان از همین سافت 98 دانلود کردم به عنوان تروجان شناختش ولی پا نتونست کنه(
ایشالا این دیگه جواب بده
@clipchii
اینجا جای اینطور سوالا نیست:general710:
در مورد لامپ و... سوال داشتی باید بیای اینجا
پ.ن: چه خبر؟ نیستی مشتی:general707:
یه سر بیا یاهو یه سوال دارم بدولامپ خعلی دوس دارم بیا به عنوان زن ضیغت کنم بریم لامپ بخرم برات
همه هستن ولی خستن:general708:
لامپ خعلی دوس دارم بیا به عنوان زن ضیغت کنم بریم لامپ بخرم برات
والیبال؟ :general705::general705::general707::general707::general707::general707::general707:یه سر بیا یاهو یه سوال دارم بدو
من که یه بار گفتم پاشو بیا بریم ... ترسیدی نیومدیلامپ خعلی دوس دارم بیا به عنوان زن ضیغت کنم بریم لامپ بخرم برات
واسه آنتی ویروس 39 تومن پول الکی دادم آخرشم سیستم به اف رفتمشکل امنیتی داری بیا بهت انتی ویروس ارجینال بدم سیستمت صفا کنه![]()