کوشن؟همینا که محمد فرستاده بو درو میتونی جنازه کنی ؟ :ی
کوشن؟همینا که محمد فرستاده بو درو میتونی جنازه کنی ؟ :ی
مبارک باشهپسر شد
عروس رفته گل بیارهکوشن؟
کلا یه قالب داری واسه وبلاگا کلش آف کلنزی ؟ ! Dقالب اختصاصی که ندارم.. ترجمه شده بگو
using tapatalk
:| :| :|لامپه رو میگی ؟
من برم یه دور بزنممبارک باشه
شیرینیشم تمدیده هاسته منه عایا؟!
یه لول 97 موجوده چند میگیرن ؟یک اکانت کلش لول 190 به قیمت 13 میلیون به فروش رسید ...
3 میلیه لول 97 موجوده چند میگیرن ؟
خب خرید چی کار کنه؟یک اکانت کلش لول 190 به قیمت 13 میلیون به فروش رسید ...
یکی از دوستان بودند که خب دراندشون به دلار هست خرجشون به لیره !خب خرید چی کار کنه؟
اصلا به چه درد میخوره؟
خود بنده ! 130 میل اکانت معامله کردم ...مورد داشتیم 30 میلیون جم خریده برای clash of clans :دی
@وب مستر
اینجا میتونی اکانت بفروشی : http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-نرم-افزار-،-سرویس-و-محصولات-اینترنتی.146/
اسکریپت گوگل رو نمیخوای؟! تعارف نکنا افشین دارتش:general707:کسی اسکریپت شبیه وب گذر داره ؟
این افشین تمام اسکریپ ها و سورس های دنیا رو داره ، ولی نمیدونم چرا هیچ کاری نمیکنه :|اسکریپت گوگل رو نمیخوای؟! تعارف نکنا افشین دارتش:general707:
اسکریپت گوگل رو نمیخوای؟! تعارف نکنا افشین دارتش:general707:
گوگل بدرد نمیخورد پاکش کردم:general705:اسکریپت گوگل رو نمیخوای؟! تعارف نکنا افشین دارتش:general707:
تعدادی سورس کد جدید اضافه شده :general711: حمید بسوز:general711:این افشین تمام اسکریپ ها و سورس های دنیا رو داره ، ولی نمیدونم چرا هیچ کاری نمیکنه :|
از اون اندروید ها چندتاش رو بده من بهت بگم :general711:گوگل بدرد نمیخورد پاکش کردم:general705:
تعدادی سورس کد جدید اضافه شده :general711: حمید بسوز:general711:
چکارشون کنم عاخه