afshin313
Registered User
yahoo : hostirorgاز اون اندروید ها چندتاش رو بده من بهت بگم :general711:
پ ن: بفروش
ادد کن
yahoo : hostirorgاز اون اندروید ها چندتاش رو بده من بهت بگم :general711:
پ ن: بفروش
تو جزیره میبینمت[emoji12]این بخش باید ساماندهی بشه!
دکمه (سیکتیر ) رو بزناین بخش باید ساماندهی بشه!
Piwik هست ، متن بازه ، امکاناتش هم هزار برابر وبگذره.کسی اسکریپت شبیه وب گذر داره ؟
شب بیا با هم ساماندهی کنیماین بخش باید ساماندهی بشه!
بخش افزونه رو راه ننداختم هنوز آخه بزار بخش افزونه اوکی شد چشم@AmirST عزیز شما میتونی این افزونه ما رو تو سایتت منتشر کنی؟
من به آمار زمین مشکوکم تو چطــــــور؟
اگر این سطح پر از آدمهاســـــــــــــت
پس چرا این همه دلها تنهاست؟
بیخودی می گویند هیچ کس تنها نیست
چه کسی تنهانیست؟ همه از هم دورند
همه در جمع ولی تنهاینـــــــد
من که در تردیدم تو چطور؟
نکند هیچکسی اینجا نیســــــــــت
--------------------------------------------
عجب شعری واقعا.روحت شاد سهراب...
--------------------------------------------------
دوستان خدا قوت.
جريانش اينه كه با اكانت ياهو نميشه در ساهو مسنجر لاگين شدبچه ها من الان یک یاهو ایدی جدید ساختم. هر چی در ساهو مسنجر می زنم. لاگین نمی کنه و ارورر می دهد
جریانش چیه
میتونید این تاپیکو ببینید. شاید براتون مفید باشه.سلام دوستان
کدی هست که بعد از یه مدت زمان مثلا 24 ساعت یه مطلب از قسمت مطالب سایت قابل مشاهده نباشه(اما از گوگل بشه وارد شد)؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نه منظورم اینه. بنده با اکانت یاهو ی که دارم. وارد سایت یاهو می شوم.جريانش اينه كه با اكانت ياهو نميشه در ساهو مسنجر لاگين شد
قبلا میگفتن تاریخ ویندوز باید بروز باشه.نه منظورم اینه. بنده با اکانت یاهو ی که دارم. وارد سایت یاهو می شوم.
حتی در خود سایت یاهو قسمت مسنجر انلاینی دارد. می توانم وارد بشوم. پیام به ایدی های که هستند بدهم
ولی یاهو مسنجر را باز می کنم. و یاهو ایدی را می دهم. اصلا باز نمی کند و ارورر می دهد. در صورتی که قبلا باز می کرد
نه منظورم اینه. بنده با اکانت یاهو ی که دارم. وارد سایت یاهو می شوم.
حتی در خود سایت یاهو قسمت مسنجر انلاینی دارد. می توانم وارد بشوم. پیام به ایدی های که هستند بدهم
ولی یاهو مسنجر را باز می کنم. و یاهو ایدی را می دهم. اصلا باز نمی کند و ارورر می دهد. در صورتی که قبلا باز می کرد