ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
یوزر نویسندرو پاک کن:general601:توی وردپرس چطور میتونم کل نوشته های یک نویسنده رو یکجا پاک کنم ؟
یوزر نویسندرو پاک کن:general601:توی وردپرس چطور میتونم کل نوشته های یک نویسنده رو یکجا پاک کنم ؟
یوزر نویسندرو پاک کن:general601:
توی "همه نوشته ها" روی نام همون نویسنده کلیک کن تمام نوشته هاشو میاره میتونی انتخاب و پاک کنیارور 500 میده
میخوام بدونم روش دیگه ای هستش
یا خدا این اگه واقعی باشه چی میشه!با اجازه استارتر ، دوستان این مورد رو لایک کنید تعداد لایک ها به 1111 برسه قیمتش میره رو 10 دلار یه 7 8 تا سفارش بدیم
http://activities.aliexpress.com/1111_shopping_festival.php?tracelog=bottombar
ارهدوستان چجوری میشه تو direct admin یک پوشه رو زیپ کرد که بعدش بتونیم مستقیم دانلودش کنیم مثلا پوشه فونت یا هر پوشه ای ؟؟؟
ممنون
غیر از این تو تصویر امکانات بیشتری نسبت به صوت / تصویر / متن برای ارایه به کاربر هست .الان داشتم به این فکر میکردم ، سایت های به اشتراک گذاری ویدئو مثل یوتیوب چه پتانسیلی دارن!
برای مثال اگر گوگل سرمایه گذاری بیشتری رو بعضی امکانات یوتیوب ، مثل استریم به صورت زنده ، اشتراک ذاری شبکه ها ، افزایش امکانات سوشال و...
خیلی راحت میتونه از نظر بازدید فیسبوک رو کنار بزنه.
به صورت دور انداشانه تر فکر کنی ، می شه ، وجود شبکه های خصوصی اینترنتی روی بستر یوتیوب رو تصور کرد ، که تولیدات خودشون رو منتشر کنن .
یا شبکه های زنده خصوصی ، مثلا شما فکر برای یک ایونت خاص رو بتونی به صورت زنده از یک شبکه یوتیوب ببینی.
کلا تو بخش ویدیو استارت آپ های خیلی کمتری ایجاد میشه ، کمتر بهش توجه میشه ، در صورتی که بهش پرداخت بشه بازدهی فوق العاده ای داره.
haji man azash vps 100 gb dashtam behem sms oomad ke az in be bad boro 98 mizban .vps ma montaghel shodeکی میگه؟![]()
احتمالا شما VPS خارج رو میگیدhaji man azash vps 100 gb dashtam behem sms oomad ke az in be bad boro 98 mizban .vps ma montaghel shode
بله . ماله المان بوداحتمالا شما VPS خارج رو میگید
چون من چند بار تیکت دادم، گفتن دیگه VPS خارج نداریم. فقط ایران
خیلی باحال بود . 10 تومن ؟
عچپ چیزیه
dame shoma garm
لایکاش چندتا شد؟
ما تو جنوب عراق زندگی میکنیماین نزدیکاین ، اهل کجایی !!!!؟؟؟
عچپ چیزیه
2 تا سفارش بده بیاد :general206:
لایکاش چندتا شد؟40 تومن میخوای بدی 3 جی هم میخوای ؟
1200 هم نمیدن با این قیمت![]()