لطفا ترجمه کننزدیک 800 تا.
فکر کنم یه شرایطی دارا برای خرید. بالای همین صفحه مراحلش هست.
http://activities.aliexpress.com/1111_shopping_festival.php
+ توضیحات کامل اینجا : http://activities.aliexpress.com/1111_sale_guide.php
از اول محرم بازدید سایت من نصف شده :|دوستان الان 2 روزه بازدید ها داغون شده
برای شما هم همینطوری شده؟
چیزی به نام USB 4 هنوز معرفی نشده ، آخرین نسخه USB 3.1 بود که امسال معرفی شده و سرعت انتقال اش هم 1,250 MBps هست.یه مقاله فارسی در مورد ساختار USb4 ندارید ؟ :general709:
ماشالله گلواز این چراغ قوه ها از کجا میشه پیدا کرد ؟ :android06:
مشاهده پیوست 695053
چیزی به نام USB 4 هنوز معرفی نشده ، آخرین نسخه USB 3.1 بود که امسال معرفی شده و سرعت انتقال اش هم 1,250 MBps هست.
USB 4 احتمالا تا سال 2020 معرفی بشه ، سرعتش هم باید تفریبا دور بر 10,000 MBps باشه.
اگه صاحب چراغ قوه رو کنارش میفروش منم یکی میخوام:دیاز این چراغ قوه ها از کجا میشه پیدا کرد ؟ :android06:
مشاهده پیوست 695053
چیزی به نام USB 4 هنوز معرفی نشده ، آخرین نسخه USB 3.1 بود که امسال معرفی شده و سرعت انتقال اش هم 1,250 MBps هست.
USB 4 احتمالا تا سال 2020 معرفی بشه ، سرعتش هم باید تفریبا دور بر 10,000 MBps باشه.
اتفاقا از دو روز پیش بازدید من نصف شده :|از اول محرم بازدید سایت من نصف شده :|
خوش به حال شوهرش! :general404:
پس این چیه؟از این چراغ قوه ها از کجا میشه پیدا کرد ؟ :android06:
مشاهده پیوست 695053
این لینکی که دادی ، یک دستگاه دریافت کننده دیتا از انکودر های افزایشی هست (خودمم هم نفهمیدم چی هست :دی) ، بر حسب اتفاق اسمش USB4 هست ، تازه خود دستگاه هم از رابط USB2 استفاده میکنه :general208:
عه من بدبخت نشستم کل متنشو ترجمه کردم که :general210:این لینکی که دادی ، یک دستگاه دریافت کننده دیتا از انکودر های افزایشی هست (خودمم هم نفهمیدم چی هست :دی) ، بر حسب اتفاق اسمش USB4 هست ، تازه خود دستگاه هم از رابط USB2 استفاده میکنه :general208:
تو این لینک میتونی ، آخرین اطلاعات در مورد USB رو ببینی http://en.wikipedia.org/wiki/USB
البته برای پروژه متوسط فریم ورک خوبه . ولی بخوای کارای کوچک بزنی فریم ورک حجم هسته بیش از حد ایجاد میکنهبا اجازه ی استااااد @aalireza439
1. بایدی وجود نداره
2. کد ها استاندارد تر میشن امنیت میره بالا و مدیریتشون بهتر میشه
3. سرعت کار بعد یه مدت که راه بیفتی خیلی بالا میره
4. mvc فریمورک ها خیلی خوب کار شده بخوای از اول مثل اونا بنویسی کلی زمان میبره (بازم مثل فریمورک نمیشه)
چندتا دلیل اش رو برات مینویسم
10. And It’s Fun!چندتا دلیل اش رو برات مینویسم
- سازماندهی کدها و فایل ها : پیروی از یک استاندارد باعث میشه ، روی کارت مدیرت بهتری داشته باشی.
- منابع و کتابخانه ها : با استفاده از فریمورکها ، دنیایی از کتابخانه های آماده رو به رو میشی که کار رو برات آسون تر میکنه.
- استفاده از الگوی MVC : استفاده از این الگو و جداسازی سطح ها ، باعث افزایش قابلیت نگهداری کد شده.
- امنیت : تو روش ای دستی استفاده از توابع احتمال خطای سهوی بالاست ، اما با استفاده از فریمورکها این درصد خیلی پایینه.
- کد نویسی کمتر ، سرعت توسعه بیشتر : ممکنه یادگیری فریمورکها زمان گیر باشه ، اما وقتی یادگرفتی ، میتونی از مزایای سرعت توسعه بالا بهره ببری ، با استفاده از کتابخان های آماد .
- جامعه پشتیبانی : تمام فریمورکهای معروف جامعه پشتیبانی فعالی دارن ، که شما رو برای حل مشکلات راهنمایی میکنن.
- موقعیت های شغلی : شما وقتی تجربه کار با فریمورکهای رو داشته باشی ، صلاحیت شما برای گرفتن یک شغل به عنوان یک توسعه دهنده وب به میزان بالایی افزابش میابه.
- افزایش کارایی : اکثر فریمورکها ابزارهایی مثل کش و.. باعت افزایش کارایی میشن.
- مناسب برای کارهای گروهی : با استفاده از فریمورکها سازماندهی بهتری دارید ، محیط مناسبی رو برای کارهای گروهی فراهم میکنه.
- و اینکه خیلی باحاله :دی
این مقاله رو خیلی وقت پیش دیده بودم ، دلایل اش منطقی بود و خیلی خوب توضیح داذه ، من خلاصه اش رو نوشتم.