دوستان دیگه مهم نی ، کار هر کی بوده بزار حال کنه ، شمام فراموش کنید ، همچین اشخاصی به دلیل نوع تفکری که دارن هیچگاه پیشرفت نمیکنن ،
فقط نمیدونم با خودش چی فکر کرده که این کار رو کرده !!!!!
فروشگاه ما از امروز افتتاح شده و امکان ثبت سفارش وجود دارد .....
اون کد که گفتید یادتون باشه چقدر تخفیف داره ؟؟ مفتی چیزی میده ??؟؟
:general208::general208::general208::general208::general707::general707::general707:
مگه الان آواتاش چیه همون گونی برنج هستش دیگه :general711::general711::general711::general711:داچ ناصر از آواتارش یه گونی برنج درست کنم ؟
@nasser_a
نه نکن با من اینکارو نکن:general111::general503::general503::general111::general709::general709:
پ ن : @nasser_a لفت دادی چرا
مبارکه، بچسبی به کار شک نکن سر 6 ماه درآمد خالصت میره بالای یک تومن:general105: فقط پشتکار و عدم ناامیدی چون هرکاری اولش اینقدر کساده آدم را ناامید میکنه...
اره بالای صد تومن سفارش بدی یک فروند شورت و سوتین مجانی برات میفرسته:general707:
تو دهکده یه سوال کردم به سرعت جواب بدهپشتیبانی آنلاین فقط من نیستم ، شما با همکارم صحبت کردید .....
مگه الان آواتاش چیه همون گونی برنج هستش دیگه :general711::general711::general711::general711:
مسلماً در بحث تجارت الکترونیک یا باید خوب هزینه کرد یا باید صبور بود
و این که خدا رو چه دیدی شاید کنار سفارشات به جز کد تخفیف اشانتیون هم گذاشتیم :general705::general705::general705::general705::general705:
:android30::android30::android30::android30::android30::android30::android30::android30:مگه الان آواتاش چیه همون گونی برنج هستش دیگه :general711::general711::general711::general711:
عع حیف شدپشتیبانی آنلاین فقط من نیستم ، شما با همکارم صحبت کردید .....
مگه الان آواتاش چیه همون گونی برنج هستش دیگه :general711::general711::general711::general711:
مسلماً در بحث تجارت الکترونیک یا باید خوب هزینه کرد یا باید صبور بود
و این که خدا رو چه دیدی شاید کنار سفارشات به جز کد تخفیف اشانتیون هم گذاشتیم :general705::general705::general705::general705::general705:
پاسخ در دهکده ثبت گردید :general705::general705::general705::general705:تو دهکده یه سوال کردم به سرعت جواب بده
این لینک رو یه نگاه بندازاین خط ایرانسل بنده هروقت SMS میدم هزینه را هم نشون میده !! چه طوری میشه غیر فعالش کرد؟ دیوونه شدم:general208:
نمی دونم والا برای لنوو اسم برنامش اینه :یه همچین چیزی رو برای ایسوس اگر بتونین بزارید عالی میشه
این پستت دو چیز رو میرسونه:android17:پنل anetwork رو جدیدا دیدین؟!
خب چیکار کنم که دیدین یا ندیدین؟!!! اصلا به من چه؟!!!:general406:
فقط میخواستم بگم که عوض شده!
چون گفتی استاد من موظفم جواب بدم@siavashx رو ایگنور کردم دیگه نه تو دهکده نه اینجا پیاماشو نمیبینم بهش بگو:android06:
----------
اساتید کار کردن یه ویدئو 300کیلوبایتی در اسلایدر مشکلی داره ؟
چون گفتی استاد من موظفم جواب بدم
:
نه
:general710::general710::general710::general710::general710::general710:این پستت دو چیز رو میرسونه:android17:
یا قصد اسپم داشتی؟که احتمالش خیلی زیاده:general711:
یا اطلاع رسانی که اونم میشه مورد اول چون که اطلاعاتت به روز نیس:general711:
منکه خودم رو جزو اساتید نمیدونم ولی از چه نظر مشکل داره؟! خب یه چیز سادس دیگه وقتی یه همچین ویدیویی بذاری حجم صفحه سایتت میره بالا و علاوه بر اون بخاطر اسلایدرت تعداد ریکوئست ها (request-درخواست) میره بالاتر، اونوقت هم سرعت سایتت میاد پایین هم اینکه توی سئو، گوگل سایت هایی که کم حجم هستن و سرعت لودشون بالاتره رو بیشتر بهشون عشق میورزه! ولی حالا زیادی به گوگل بها نده یدفعه دیدی عاشقت شدو بیچارت کرد! الان عاشق من شده ولی اینقدر بیشعوره که نمیدونه چجوری باید ابراز کنه گرفته ورودیم رو کم کرده!:general208:@siavashx رو ایگنور کردم دیگه نه تو دهکده نه اینجا پیاماشو نمیبینم بهش بگو:android06:
----------
اساتید کار کردن یه ویدئو 300کیلوبایتی در اسلایدر مشکلی داره ؟
حقته. تا تو باشی پشت سر مردم حرف نزنی:general711::general710::general710::general710::general710::general710::general710:
خیلی هم به روزه اطلاعاتم! تازه کجاشو دیدی؟! برنامه بروز به من پیشنهاد همکاری هم داده بود!!!
اسپمر هم خودتی!:general210::general206:
منکه خودم رو جزو اساتید نمیدونم ولی از چه نظر مشکل داره؟! خب یه چیز سادس دیگه وقتی یه همچین ویدیویی بذاری حجم صفحه سایتت میره بالا و علاوه بر اون بخاطر اسلایدرت تعداد ریکوئست ها (request-درخواست) میره بالاتر، اونوقت هم سرعت سایتت میاد پایین هم اینکه توی سئو، گوگل سایت هایی که کم حجم هستن و سرعت لودشون بالاتره رو بیشتر بهشون عشق میورزه! ولی حالا زیادی به گوگل بها نده یدفعه دیدی عاشقت شدو بیچارت کرد! الان عاشق من شده ولی اینقدر بیشعوره که نمیدونه چجوری باید ابراز کنه گرفته ورودیم رو کم کرده!:general208: