ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
ما که آخر نفهمیدیم کدوم درثطه
گذارش با گزارش مصئله این اصت
پس در نتیجه هر دو درسته :android30::android30::android30::android30::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
http://www.vajehyab.com/?q=گزارش
nassera کیه!!! nassea بن دائم هستش :general705::general705::general705:داستان چی بوده Nassera ؟
پس در نتیجه هر دو درسته :android30::android30::android30::android30:
حر دوش قلته! درثطش اینه:ما که آخر نفهمیدیم کدوم درثطه
چرا نتیجه گیری الکی میکنی اصلا لینکی که دادی رو برو بخون هیچ جاش ربطی به معنی گزارش نداره!پس در نتیجه هر دو درسته :android30::android30::android30::android30:
nassera کیه!!! nassea بن دائم هستش :general705::general705::general705:
من nasser_a هستم ، هیچی سلامتی شما و ناخوشی دشمنانمون
طو دو خت بالاطر میگی درثطش گظارشه بعد پایین اینتوری میگی ؟حر دوش قلته! درثطش اینه:
گظارش!:general210:
چرا نتیجه گیری الکی میکنی اصلا لینکی که دادی رو برو بخون هیچ جاش ربطی به معنی گزارش نداره!
https://www.google.com/search?q=گزارش&oq=گزارش&aqs=chrome..69i57j69i65j69i59j69i60j69i61l2&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
https://www.google.com/search?q=گزارش&oq=گزارش&aqs=chrome..69i57j69i65j69i59j69i60j69i61l2&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=گذارش
گوگلم الِکی میگه؟!
بخوابونم تو دهنش؟! اَره؟!
:general112:
طو دو خت بالاطر میگی درثطش گظارشه بعد پایین اینتوری میگی ؟
دوقطبی :general710::general710:
:general609:من بیسواد نیستم فقط دارم ادای یوفونت رو در میارم :general711::general609:من بیسواد نیستم فقط دارم ادای ناصر رو در میارم :general711:
منزورط دوگتبی حصط دیقه نه !!!؟؟؟ :general210:طو دو خت بالاطر میگی درثطش گظارشه بعد پایین اینتوری میگی ؟
دوقطبی :general710::general710:
:general609:من بیسواد نیستم فقط دارم ادای یوفونت رو در میارم :general711:
همتون ادای منو دارید در میارید ؟منزورط دوگتبی حصط دیقه نه !!!؟؟؟ :general210:
خودت چی فکر میکنی؟!همتون ادای منو دارید در میارید ؟
تو یه اسپمری ، یه اسپمر کچلخودت چی فکر میکنی؟!
واقع در کنار شما بودن قشنگ و بصورت کاملا نامحسوس (البته در ابتدای کار) آدم رو به جامعه ی اسپمرها میاره!!! الان من دقیقا حس و حال یک اسپمر رو پیدا کردم!!!
نظرتون در مورد خواب چیه؟!
میدونید چه شکلیه؟!
اینطوریه که میری دراز میکشی و بعد دوتا پلکاتو میذاری رو هم! توصیه میشه محیط تاریک باشه! بعد یدفعه میری تو بی هوشی و هیچی حالیت نمیشه در همین زمان هست که اصطلاحا به طرف میگن خوابیده!
حالا اگر احساس می کنید چیز باحالیه، می تونید تجربش هم بکنید! تجربه کردنش که ضرری نداره!!!:general505:
پ.ن آقا این چه آواتاریه گذاشتی؟! خیر سرمون میخواستیم بریم بخوابیم حالا چجوری بخوابم ؟!!!!:general402:
چرا ترسیدی به خودت؟ یه ریپورت دادی دیگه چیزی نشده کهعجبا! شوخی شوخی جدی شد!:general509:
حالا ما شوخیانه گفتیم فیلتر میشی ولی دیگه فکر نمیکردم اینقدر سریع شوخی شوخی جدی شه!
کار خودشه شک نکن!!! حتما بهت گفته اگر فروشگات کارش گرفت واسش زن بگیری شما هم گفتی نه ایشونم داره اینطوری زهر چشم میگیره! این از اون آدماییه که جلو دوسته پشت دشمن!:general106:
آقا اینم شوخی بودا!!! حالا بیا و اینم جدی شه!!! چه گیری کردیما اصلا شوخی نکنیم بهتره!:general505:
اونی که شما گفتی بیشتر شبیه مرگ بود تا خواب :general404::general404::general404::general404:خودت چی فکر میکنی؟!
واقع در کنار شما بودن قشنگ و بصورت کاملا نامحسوس (البته در ابتدای کار) آدم رو به جامعه ی اسپمرها میاره!!! الان من دقیقا حس و حال یک اسپمر رو پیدا کردم!!!
نظرتون در مورد خواب چیه؟!
میدونید چه شکلیه؟!
اینطوریه که میری دراز میکشی و بعد دوتا پلکاتو میذاری رو هم! توصیه میشه محیط تاریک باشه! بعد یدفعه میری تو بی هوشی و هیچی حالیت نمیشه در همین زمان هست که اصطلاحا به طرف میگن خوابیده!
حالا اگر احساس می کنید چیز باحالیه، می تونید تجربش هم بکنید! تجربه کردنش که ضرری نداره!!!:general505:
پ.ن آقا این چه آواتاریه گذاشتی؟! خیر سرمون میخواستیم بریم بخوابیم حالا چجوری بخوابم ؟!!!!:general402:
اره ما یه رفیق ناباب داریم از اون منطقه :general306:
بیخیال من دیگه فراموش کردم ، ناراحتی مال 2 دقیقم هستش :general711:اره ما یه رفیق ناباب داریم از اون منطقه :general306:
پس چی