aturpat
Registered User
- نوشتهها
- 197
- لایکها
- 76
مهندس راهنماییت تو حلقم :دی داداش کسی نمیتونه راهنماییم کنه ؟ مرسیپلیز خلاصه :general206:
مهندس راهنماییت تو حلقم :دی داداش کسی نمیتونه راهنماییم کنه ؟ مرسیپلیز خلاصه :general206:
عصبی نشدم. دوستان میدونن من یکم شوخم:general707:دوست عزیز شرمنده والا من تازه واردم ... فکر کردم اپلود نشد دوباره فرستادم ... چرا عصبی میشد ؟
اوکی ... به هر حال شرمنده باید تحمل کنی دیگه تازه واردم :دیعصبی نشدم. دوستان میدونن من یکم شوخم:general707:
شخص خاصی مد نظرم نیست:general707:اوکی ... به هر حال شرمنده باید تحمل کنی دیگه تازه واردم :دی
داداش به نظرتون کی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ مرسی
خیلی متشکرم ...شخص خاصی مد نظرم نیست:general707:
اما یکم صبر کنی جوابت رو میدن.
خلاصش اینه که nex1music چند میرزه؟پلیز خلاصه :general206:
با یه تن تاک طاق میزنم :general707:خلاصش اینه که nex1music چند میرزه؟
دوست عزیز شرمنده والا من تازه واردم ... فکر کردم اپلود نشد دوباره فرستادم ... چرا عصبی میشد ؟
این یک نمونه خوشگلش.بچه ها یه کدمنو مثل این http://soft98.ir/ میخام. کسی سراغ داره؟ میخام دو ستونه باشه!
در رابطه با اپلود نشدن مطلبسلام خدمت همه ی دوستان عزیز از جمله وبمستران گرامی
دوستان عزیز من یک سوالی دارم و تازه وارد هستم ممنون میشم اگه خوب راهنماییم کنین
بنده با سه نفر از دوستان خودم هم اکنون شروع به فروش دامین های پربازدید کرده ایم
به این صورت که مثلا یک دامینی رو داریم و تنها فقط پنج شش مطلب نوشته ایم اما می خواهیم
نه تنها این سایت در لینک اول صفحه اول گوگل باشد بلکه حداقل در 7 کلمه کلیدی که جستجو
می شود سایت ما در لینک اول گوگل قرار بگیرد
ما با ترفندهایی که خودمون داریم ( نه از روش بازدید فیک ، نه از پاپ اپ ، نه از ایفرم ، و نه از
روش های الکی و غیرقانونی و نه .... ) خلاصه یه ترفند خاصی داریم ... البته در بین شما
وبمستران با تجربه بنده جسارت ندارم عرض کنم که مخ هستم اما خب خلاصه یه ترفندی داریم دیگه!
خب ما اگه در مدت 3 الی 4 ماه بیاییم رتبه ی الکسای زیر 100 ایران بشیم ( یعنی متوسط روزانه بالای
120 یا 150 هزار بازدید کننده و بالای 200 یا 250 هزار بازدید داشته باشیم ) خلاصه هم رتبه ی الکسای زیر
100 ایران بشیم و همه ی بازدید ها هم از گوگل باشه بعد اینکه در 7 تا کلمه ی کلیدی در صفحه ی اول و
لینک اول گوگل باشیم مثلا 7 تا کلمه ی کلیدی در مورد دانلود فیلم و دانلود آهنگ !
بعد بخواهیم این دامین خودمون رو بفروشیم !
خلاصه ختم کلام این است که دامنه ای که 5 ماهه باشه و رتبه ی الکسای زیر 100 ایران و بانس ریت هم زیر50%
و در 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول صفحه ی گوگل باشه و روزانه بالای 150هزار بازدیدکننده( ای پی ) داشته باشه
قیمت فروش همچنین دامنه ای چقدر میشه ؟
اگر ببینم صرف میکنه میتونم با همه ی دوستان و وبمستران گرامی همکاری هم داشته باشم
فقط خواهشمندم بازم خواهشمندم نظری بدین که بتونه خوب راهنماییم کنه
اگر همین الان دامنه ای باشه که در 7 کلمه ی کلیدی مثلا دانلود فیلم ، دانلود فیلم خارجی ، دانلود فیلم ایرانی ،
دانلود فیلم با لینک مستقیم ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود فیلم ایرانی با لینک مستقیم ، دانلود مستقیم فیلم
در این 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول گوگل باشه و الکساش هم زیر 100 ایران ... همین الان اگر واقعا خریدار
باشید به چه قیمتی می خرید ؟
شرمنده زیاد حرف زدم
متشکرم ازتون
مهندس راهنماییت تو حلقم :دی داداش کسی نمیتونه راهنماییم کنه ؟ مرسی
باید از اف تی پی اپلود کنیددوست عزیز شرمنده والا من تازه واردم ... فکر کردم اپلود نشد دوباره فرستادم ... چرا عصبی میشد ؟
سایتی که با 5-6 تا مطلب اینطوری بازدید و اوج بگیره مطمئنا به زودی نابود نیز خواهد شد و از عرش به فرش میرسه همونطور که از فرش به عرش رسید!!!سلام خدمت همه ی دوستان عزیز از جمله وبمستران گرامی
دوستان عزیز من یک سوالی دارم و تازه وارد هستم ممنون میشم اگه خوب راهنماییم کنین
بنده با سه نفر از دوستان خودم هم اکنون شروع به فروش دامین های پربازدید کرده ایم
به این صورت که مثلا یک دامینی رو داریم و تنها فقط پنج شش مطلب نوشته ایم اما می خواهیم
نه تنها این سایت در لینک اول صفحه اول گوگل باشد بلکه حداقل در 7 کلمه کلیدی که جستجو
می شود سایت ما در لینک اول گوگل قرار بگیرد
ما با ترفندهایی که خودمون داریم ( نه از روش بازدید فیک ، نه از پاپ اپ ، نه از ایفرم ، و نه از
روش های الکی و غیرقانونی و نه .... ) خلاصه یه ترفند خاصی داریم ... البته در بین شما
وبمستران با تجربه بنده جسارت ندارم عرض کنم که مخ هستم اما خب خلاصه یه ترفندی داریم دیگه!
خب ما اگه در مدت 3 الی 4 ماه بیاییم رتبه ی الکسای زیر 100 ایران بشیم ( یعنی متوسط روزانه بالای
120 یا 150 هزار بازدید کننده و بالای 200 یا 250 هزار بازدید داشته باشیم ) خلاصه هم رتبه ی الکسای زیر
100 ایران بشیم و همه ی بازدید ها هم از گوگل باشه بعد اینکه در 7 تا کلمه ی کلیدی در صفحه ی اول و
لینک اول گوگل باشیم مثلا 7 تا کلمه ی کلیدی در مورد دانلود فیلم و دانلود آهنگ !
بعد بخواهیم این دامین خودمون رو بفروشیم !
خلاصه ختم کلام این است که دامنه ای که 5 ماهه باشه و رتبه ی الکسای زیر 100 ایران و بانس ریت هم زیر50%
و در 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول صفحه ی گوگل باشه و روزانه بالای 150هزار بازدیدکننده( ای پی ) داشته باشه
قیمت فروش همچنین دامنه ای چقدر میشه ؟
اگر ببینم صرف میکنه میتونم با همه ی دوستان و وبمستران گرامی همکاری هم داشته باشم
فقط خواهشمندم بازم خواهشمندم نظری بدین که بتونه خوب راهنماییم کنه
اگر همین الان دامنه ای باشه که در 7 کلمه ی کلیدی مثلا دانلود فیلم ، دانلود فیلم خارجی ، دانلود فیلم ایرانی ،
دانلود فیلم با لینک مستقیم ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود فیلم ایرانی با لینک مستقیم ، دانلود مستقیم فیلم
در این 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول گوگل باشه و الکساش هم زیر 100 ایران ... همین الان اگر واقعا خریدار
باشید به چه قیمتی می خرید ؟
شرمنده زیاد حرف زدم
متشکرم ازتون
پیشنهاد ایشون بسیار عالی بود آپلود متن با اف تی پی در پی تی (پرشین تولز) ! دیگه از این دردسرها هم نداره! بهش فکر کنید!!!:general304:باید از اف تی پی اپلود کنید
برای منم همچین موضوعی سر یک دامنه ir. به وجود اومد!!! که با پیگیری هام نتیجشو در زیر میارم (حالا شاید نتیجه گیری من غلط باشه و دوستان بیشتر در جریان باشن!)سلام
خواهشا این سوالا دیگه جواب بدید
2 روز پیش یک دامنه ir ثبت کردم الان ایمیل اومده که تعهد نامه بدید و بفرستید؟
این قانون جدیده؟!!
چند روز پیش هم یک دامنه دیگه ثبت کردم که گفتن باید از ارشاد مجوز بگیرید!
کسی میدونه چرا؟
خیر این یه قانون قدیمیهسلام
خواهشا این سوالا دیگه جواب بدید
2 روز پیش یک دامنه ir ثبت کردم الان ایمیل اومده که تعهد نامه بدید و بفرستید؟
این قانون جدیده؟!!
چند روز پیش هم یک دامنه دیگه ثبت کردم که گفتن باید از ارشاد مجوز بگیرید!
کسی میدونه چرا؟