نکنه با موش و گربه نذری درست میکنن؟محل ما معدن موش ، گربه و سوسک هست! نذری هاش غیربهداشتیه !! میخوری مریض میشی
نکنه با موش و گربه نذری درست میکنن؟محل ما معدن موش ، گربه و سوسک هست! نذری هاش غیربهداشتیه !! میخوری مریض میشی
فکر کنم دهه اول محرم تعطیل کردن پسنت رودوستان وضع خدمات پستی افتضاح شده! یه مرسوله ویژه 4شنبه فرستاده شده هنوز تحویل نشده! فقط پول میگیرن
والیبال ؟ :general609:کسی نیست یه مجموعه فیلم رو گروهی بخریم
نیازمند یاری سبزتان هستیم
قضیه ی این والیبال چیه؟:angrybirds8:والیبال ؟ :general609:
:angrybirds8:محسن شهبازی رو هم از راه به در کردید:general509:
خیر بدمینتونوالیبال ؟ :general609:
دلیل تگ شدن من چی بید؟:angrybirds7:
90 درصد برای دانلود میخوام اما بعضی مواقع هم میخوام برای کارهای دیگم استفاده کنم داغون شدم بسکه پشت میز نشستم.
تو خودت اصله قضیه ای:angrybirds8:
یکی نیس بگه قضیه چیه؟:angrybirds7::android07:
حاجی یک عدد برگ کاغذ (حداکثر 10 گرم) چهار شنبه با پست ویژه به مبلغ 13500 تومن ارسال شده شنبه ظهر رسیده! در صورتی که باید 5شنبه صبح تضمینی میرسید! سفارشی با پیشتاز با پست ویژه عملا یکی شده! خر توخری هست در این مملکت، خودم چندتا کار پستی دارم یکشنبه مجبورم برم تهران! زنگ زدم به تیپاکس میگم 4تابرگ کاغذ هست روز تعطیل تحویل میدی میگه نه! واقعا ریدم توی این تعطیلات فقط به درد کارمندای دولت میخوره! برا ما جز ضرر و بدبختی چیزی نداره...فکر کنم دهه اول محرم تعطیل کردن پسنت رو
3 آبان از تهران پست پیشتاز فرستادن برام ،خودمم تهرانم الان 4 روزه زده (مرسوله به واحد توزیع (مرسولات انبوه) تحویل گردید):general208:
zgg نگه ترمینال شرق صلواتحاجی یک عدد برگ کاغذ (حداکثر 10 گرم) چهار شنبه با پست ویژه به مبلغ 13500 تومن ارسال شده شنبه ظهر رسیده! در صورتی که باید 5شنبه صبح تضمینی میرسید! سفارشی با پیشتاز با پست ویژه عملا یکی شده! خر توخری هست در این مملکت، خودم چندتا کار پستی دارم یکشنبه مجبورم برم تهران! زنگ زدم به تیپاکس میگم 4تابرگ کاغذ هست روز تعطیل تحویل میدی میگه نه! واقعا ریدم توی این تعطیلات فقط به درد کارمندای دولت میخوره! برا ما جز ضرر و بدبختی چیزی نداره...
//
دوستان تهرانی، از ترمینال جنوب راحت تر میشه رفت پاسداران یا از ترمینال غرب؟
هرجا سخن از والیبال است نام تو میدرخشد ..[emoji7] [emoji76] [emoji78]مشاهده پیوست 697208
به من چه ربطی داره محسن شهبازی گف والیبال:general210:
از ترمینالی که تو جنوبِ شمالی هست راحت تر میشه رفتzgg نگه ترمینال شرق صلوات