اینم قبلی ولی کاملترش.تحت پروژه هم زیاد دارههووووم بذار فکرامو کنم!:general601:
سعیم رو میکنم ولی الان یهویی فازم رفت رو آموزش های تحت پروژه!
یدونه از همین آموزشارو از P30download دانلود کرده بودم یادم نیس واسه لیندا بود یا tutsplus یا شایدم برا یه جای دیگه! مرتیکه نفهم اینقدر تند صحبت میکردید نفهمیدم چی میگه! (پیش خودمون بمونه حالا! آرومشم درست و درمون متوجه نمیشم چی میگه! :general112: فکر کنم باید رو لیسنینگم کار کنم:general304
زمین خاکی :general705::general707:
میتونی از پکیج های مدرسان شریف استفاده کنی.
@zgg123 ازشون استفاده میکنه و کاملا راضیه.
پ.ن : ناراحت که نمیشی؟
جد آبادت شوخه :دیبرادرا خوشم میاد کلا شوخین!
آره منم بهشون گفتم!:general112:برادرا خوشم میاد کلا شوخین!
وبمستری این بلاهارو به سرمون آورده دیگه ... از صب تا شب استرس داریم وقتی هم میایم اینجا شرو میکنیم به چرت و پرت گفتن.آره منم بهشون گفتم!:general112:
ببین با اینا نمیشه جدی بود اصلا یه وضی!!!:general208:
کلا تو این تاپیک اکثر سوالات، بدون جواب نهایی و درست میمونن!
وبمسترای اینجا زدن به سیم آخر!!! :general304:
بیخیالشون شو ولشون کن به اینا دلتو خوش نکن ناامیدت میکنن!!!:general208:
اینا مراحلشهدوستان اگر بخوام برنامه نویسی یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم؟!پکیج یا کتاب چی معرفی می کنید!؟
کمی تا قسمتی خوب بود@@mohsenshahbazi
@MOHAMMAD026_1
@zgg123
@AMIR0098
@8song
بقیه رو یادم نمیاد
من فقط asp.net و یه کم اندرویدش رو دیدم. اندروید دیدم طول میکشه فعلا بیخیال شدم تا دانشگاه تموم بشه.
+ یه خبر خوب چند روز پیش بهم رسید که پروژه پایانی رو میشه اندروید یا Asp.net داد، asp رو که بیخیال میمونه اندروید :general601:
بلی خوب اموزش میده:general712:اتفاقا اگر بتونم آموزش تحت پروژه php که واقعا خوب باشه پیدا کنم بی شک میخرمش! فقط من نمیدونم اینایی که تحت پروژه رفتن جلو آیا خوب آموزش دادن یا نه! شما از دانشجویار آموزش های تحت پروژه phpشو خریدی یا دیدی؟! چطور بوده؟! اصولی و حرفه ای و قابل فهمه؟!
اینطور که مشخصه و من نتیجه گرفتم از حرفای دوستان اینه که کلا پکیج سورس باران مفتش گرونه! مخصوصا پی اچ پیش!:general304: حال میکنید چقدر سریع و خلاصه نتیجه گرفتم؟!
همچنین از @l3est گرامی تشکر می کنم!:general601:
دانلود نکنسلام ! چند تا فایل داخل اکانت دراپ باکس دارم میخوام دانلودشون کنم ! اما سرعت دانلود خیلی کمی میده! چیکار کنم ؟
سلام ! چند تا فایل داخل اکانت دراپ باکس دارم میخوام دانلودشون کنم ! اما سرعت دانلود خیلی کمی میده! چیکار کنم ؟
لوله رسوب گرفته باید از لوله باز کن @عنباز استفاده کنیددانلود نکن
دانلود نکن
[/QUOTE]لوله رسوب گرفته باید از لوله باز کن @عنباز استفاده کنید
قابل نداره:general505: ! عجب کمکی
کلک وی پی اس 14 تومنیتو میخوای بندازی 20 تومان :دیقابل نداره
میشه 20 تومن
اشتباه گرفتیکلک وی پی اس 14 تومنیتو میخوای بندازی 20 تومان :دی
این شتریه که رو همه میخوابه