afshin313
Registered User
الانم حالیت نیس :general601:منم قدیما وبلاگ داشتم و هیچی حالیم نبود
تو رویاها میدیدم که صفحه اول گوگلم و دارم پول پارو میکنم
به شما پیشنهاد میکنم یا پارو بخرید یا صبر کنید و نتیجه رو بدون پارو و پول ببینید.
الانم حالیت نیس :general601:منم قدیما وبلاگ داشتم و هیچی حالیم نبود
تو رویاها میدیدم که صفحه اول گوگلم و دارم پول پارو میکنم
به شما پیشنهاد میکنم یا پارو بخرید یا صبر کنید و نتیجه رو بدون پارو و پول ببینید.
منم با نظر این برادر برای اولین بار موافقم :android17:نه بابا این "ممد هستم" نقش بازی میکنه.مثلا میخواد بگه روشن فکره :general602:
:general711:
واسه خودم متاسفم که حرفام مورد تایید شوماست :general208:منم با نظر این برادر برای اولین بار موافقم :android17:
ممد خودت باش :android30::android30:
:android30::android30::android30:مایع خاک بر سری هستواسه خودم متاسفم که حرفام مورد تایید شوماست :general208:
جامد:general710::android30::android30::android30:مایع خاک بر سری هست
دیگه شده کاریشم نمیشه کرد:android06::android06::android30:
منم برات متاسف شدمواسه خودم متاسفم که حرفام مورد تایید شوماست :general208:
چته ؟جامد:general710:
نه بابا این "ممد هستم" نقش بازی میکنه.مثلا میخواد بگه روشن فکره :general602:
:general711:
منم با نظر این برادر برای اولین بار موافقم :android17:
ممد خودت باش :android30::android30:
واسه خودم متاسفم که حرفام مورد تایید شوماست :general208:
:android30::android30::android30:مایع خاک بر سری هست
دیگه شده کاریشم نمیشه کرد:android06::android06::android30:
جامد:general710:
منم برات متاسف شدم![]()
چته ؟![]()
شما با این تصاویر تحریک میشینسایت شما باعث تحریک میشه هر چه سریع تر عکس هاش رو ادیت کنید
جدی: این کد تخفیفی که گفتی الان به چه درد ما میخوره همه پسریم بعد فقط جنس های زنونه داری تکلیف رو مشخص کن ببینیم چند چندیم:دی
من از ساعات دخول و ورودتون شک ندارم بصورت یواشکی در زیر زمین خونه و بدور از چشم مامان و بابا آنلاین میشی مگر خلافش ثابت بشه:android06:بلکه این از اخلاق بنده هست که ایشون همچین تعبیری کردند از من!!!![]()
چه سوالات نادرست و نابه جایی واقعا!شما با این تصاویر تحریک میشین:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
شما دوس دختر و یا هیچ شخصی از جنسیت مونث تو فامیلتون ندارین !!!!؟؟؟:general710:
ساعات دخول و ورود دیگه چه صیغه ایه؟! :general210:من از ساعات دخول و ورودتون شک ندارم بصورت یواشکی در زیر زمین خونه و بدور از چشم مامان و بابا آنلاین میشی مگر خلافش ثابت بشه:android06:
ما گوشت همو بخوریم استخنشو دور نمیندازیم.شما بیخودی ذوق نکنای جونم دعوا شد! چقدر خوبه که سرت دعوا شه! بزنید همدیگرو له کنید!:general304:
@nasser_a از اواتارش قرمه سبزی درست کنم ؟چه سوالات نادرست و نابه جایی واقعا!
به نظرم هم سایتت باس فیلتر شه هم خودت بن شی!:general211:
واقع این چه سوالیه؟! با فامیل مردم و زندگی خصوصیشون چیکار داری؟!:general710:
د.. د...؟!!!!!!! واقعا این سواله ؟! میز بدید لطفا! سرمو بکوم به میز یا سرم بشکنه یا میز! اگر هردوش شکست خیلی بهتره! دیدن اینجور سوالات آدمو خیلی عذاب میده!:general112:
نوچ نوچ نوچ نوچ:general509:
ساعات دخول و ورود دیگه چه صیغه ایه؟! :general210:
ماشالا ساعتارو هم مینویسیدا! آمار همه چیرو داریدا!!!:general505:
باعرض شرمندگی بازم با شما موافقم :general208::general208::general208::general208::general208::general208:ما گوشت همو بخوریم استخنشو دور نمیندازیم.شما بیخودی ذوق نکن
در ضمن دعوا خوانوادگیه به کسی مربوط نیست :general710:
شما فعلا برو دنبال خرگوشت! یا برو والیبالتو ببین!ما گوشت همو بخوریم استخنشو دور نمیندازیم.شما بیخودی ذوق نکن
در ضمن دعوا خوانوادگیه به کسی مربوط نیست :general710:
پ.ن:![]()
بکنمت تو گونی؟!!!@@nasser_a از اواتارش قرمه سبزی درست کنم ؟
زن و شوهر دعوا کنن، ابلهان باور کنن :دیای جونم دعوا شد! چقدر خوبه که سرت دعوا شه! بزنید همدیگرو له کنید!:general304:
آقا تحریک یه گوششه خبر رسیده والیبال کنار اینا هیچ موردی نداره (@siavashx هم تائیدش کرده)شما با این تصاویر تحریک میشین:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
شما دوس دختر و یا هیچ شخصی از جنسیت مونث تو فامیلتون ندارین !!!!؟؟؟:general710:
نکشیمون با این پستای مفیدت :general709:شما فعلا برو دنبال خرگوشت! یا برو والیبالتو ببین!
چمیدونم از همین چیزایی که خودتون میگین!
برو عامو این دوروبرا نگرد! یدونه پست مفید ازت ندیدیم!
اسپمر
:general304:
بکنمت تو گونی؟!!!![]()
سلامدوستان خدا قوت.
کسی در زمینه رپورتاژ آگهی کار می کنه؟
بازار رپورتاژ چجوریاست؟مشتری داره اصلا؟(به غیر از سایت های تکنولوژی)