javadyazdani
Registered User
- نوشتهها
- 5,465
- لایکها
- 10,633
به اسم من ثبت کنمیخوام یه دامنه ir ثبت کنم ولی نمیخوام به اسم خودم باشه راهی هست؟ اکانت فیک میخوام بسازم ولی روی کد ملی گیر میکنم هر چی میزنم میگه نامعتبر
به اسم من ثبت کنمیخوام یه دامنه ir ثبت کنم ولی نمیخوام به اسم خودم باشه راهی هست؟ اکانت فیک میخوام بسازم ولی روی کد ملی گیر میکنم هر چی میزنم میگه نامعتبر
و خداوند Paint را آفرید :دیمیخوام یه دامنه ir ثبت کنم ولی نمیخوام به اسم خودم باشه راهی هست؟ اکانت فیک میخوام بسازم ولی روی کد ملی گیر میکنم هر چی میزنم میگه نامعتبر
هر مشکلی پیش اومد من نیستما تازه فقط میخوام دامنه ثبت کنم و سایتی نمیخوام بالا بیارم!به اسم من ثبت کن
درسته در قدرت پینت هیچ شکی نیست اما اینجا چه کاری میتونه بکنه؟و خداوند Paint را آفرید :دی
ادیت کارت ملیهر مشکلی پیش اومد من نیستما تازه فقط میخوام دامنه ثبت کنم و سایتی نمیخوام بالا بیارم!
درسته در قدرت پینت هیچ شکی نیست اما اینجا چه کاری میتونه بکنه؟
نه دیگه 9 نفر پر شدهفهمیدن کودتا کردیم :general211::general211::general211::general211::general211:
1 ماه بن شدم
ببین آرش میتونه این یوزر رو دعوت کنه؟!
نه برای ثبت نام میگه شماره کارت ملی رو وارد کن. شماره ملی معتبر میخواد.ادیت کارت ملی
شماره کارت کلی خودت رو 2 شماره بالا و پایین کننه برای ثبت نام میگه شماره کارت ملی رو وارد کن. شماره ملی معتبر میخواد.
جدا از شوخی ، چرا از اسم و کد ملی پدرت استفاده نمیکنی ؟نه برای ثبت نام میگه شماره کارت ملی رو وارد کن. شماره ملی معتبر میخواد.
هر چی میزنم ارور میده. خودت یه تست کن ببین!شماره کارت کلی خودت رو 2 شماره بالا و پایین کن
:|جدا از شوخی ، چرا از اسم و کد ملی پدرت استفاده نمیکنی ؟
فکر میکنم آسونترین راه باشه
هر چی میزنم ارور میده. خودت یه تست کن ببین!
:|
اگه اونجوری باشه از اسم خومدم استفاده میکنم دیگه!
نام دامنه اسم شخص هست (استاد دانشگاست :general208: ) قبلا سایت داشت روش الان اکسپایر شده حواسش نیست من خودم ثبت کنم اسمم میوفته بعد میگه انتقال بده یکی دیگه ثبت کنه که به من هیچ ربطی نداشته باشه
هر چی میزنم ارور میده. خودت یه تست کن ببین!
:|
اگه اونجوری باشه از اسم خومدم استفاده میکنم دیگه!
نام دامنه اسم شخص هست (استاد دانشگاست :general208: ) قبلا سایت داشت روش الان اکسپایر شده حواسش نیست من خودم ثبت کنم اسمم میوفته بعد میگه انتقال بده یکی دیگه ثبت کنه که به من هیچ ربطی نداشته باشه
این یه استاده هست که مجبور میشم انتقال بدم وگرنه میندازهبگو نمره میگیرم انتقال میدم
آخه من و اون استاد باهم مشکل داریم وحشتناک من برم بگم استاد دامنت ثبت شده ، بعد بره هویز بگیره ببینه با نام خانوادگی من یکی هست مطمئنن میفهمه که من هستمخب با اسم پدرتون بزنید که دیگه نمیشناسه !
اگر هم ازتون پرسید میتونید بگید تشابه اسمی هست
این یه استاده هست که مجبور میشم انتقال بدم وگرنه میندازه
منو چند ترم قبل 4 بار حذف کرد من هی دوباره برمیداشتمش :| اون درس فقط یه استاد داشت :|
این یه استاده هست که مجبور میشم انتقال بدم وگرنه میندازه
منو چند ترم قبل 4 بار حذف کرد من هی دوباره برمیداشتمش :| اون درس فقط یه استاد داشت :|
آخه من و اون استاد باهم مشکل داریم وحشتناک من برم بگم استاد دامنت ثبت شده ، بعد بره هویز بگیره ببینه با نام خانوادگی من یکی هست مطمئنن میفهمه که من هستم
نه برای ثبت نام میگه شماره کارت ملی رو وارد کن. شماره ملی معتبر میخواد.
خب از کد ملی میشه فهمید دیگه.شما اسم و فامیلت رو درست نزنید فقط کد ملی رو درست بزنید تایید میکنن
اوه اوه اینارو بزنم که هیچی.
اگه موفق بشیم عالی میشهاون گوشی 11 دلاریه رو میگیرم به اسم خودم ثبت میکنم :general707: معامله خوبیه
سیستم رو ریستارت کن.دوستان نميدونم امروز چي شده
سايت و كنترل پنل ( ورد پرس هستش ) تو فايرفاكس باز نميشه
همينجوري لود ميشه فقط !!
ولي تو اكسپلورر تست كردم سريع باز شد ...
ctrl+F5 هم زدم ... چيكار كنم ؟!!!