اه اه چقدر اسپم میدی[emoji35]این یوزر B E S T محمد اتکر نیس
محمد بنا به دلایلی دیگه نمیاد پی تی هرکی کارش داره ایدی یاهوش رو اد کنه:general601:
هرجا دیدین این یارو پست میذاره به من خبر بدین با تشکر![]()
ونفت در 300 تومان مشکل دارد اما خیلی هم سخت نیست ضمن اینکه حقوقی قصد عبور دادن سهم را دارد
آقا این صبا نت (http://sabanet.ir/) چقدر بیخود و مضخرف شده!!!
بصورت اسمی 2 تا 7 صبح رایگانه! ولی حالا چند وقتیه اومده میگه برای دانلود رایگان تو این ساعات با سرعت بالا دو حالت میتونید داشته باشید! یکی اینکه به اندازه دو برابر حجم سرویستون و پهنای باند اضافی که خریداری کردید میتونید با سرعت بالا دانلود کنید! و وقتی حجم دانلودهاتون از دو برابر گذشت، سرعتتون تو ساعات رایگان حدودا میشه 10-18 کیلوبایت! و راه دوم اینکه میتونید هر چقدر خواستید تو ساعات رایگان دانلود کنید ولی 1/3 بها حساب میشه! یعنی اگر استفاده از 3 گیگ پهنای باند تو ساعات غیر رایگان میشه 11664تومن، تو ساعات رایگان میشه 3888 تومن! و این یعنی عملا رایگان نیست و یک دروغ برای کلاه گذاشتن سر مشتری هست!:general208:
اینم توضیحات بیشترش:
http://sales.sabanet.ir:8081/Images/shabane3.jpg
حالا دوستان به نظرتون برم رو کدوم سرویس دهنده؟! لازم به ذکر هست که دانلود واسم خیلی مهمه!
یه سرویس دهنده درست حسابی معرفی کنید!:general601:
آسیاتک چجوریاست؟! مخابرات الان نامحدود میده؟! دیگه چه سرویس دهنده ای خوبه؟! به شدت ضروری هست!:general505:
نمایندگی هاست لینوکس که سرعت خوبی داشته باشه و پهنای باندش هم نامحدود باشه ، با قیمت خوب چیزی سراغ دارید ؟
از ایران پیچ گرفتم افتضاح محضه
دوستان در حال حاضر که دامین ای ار در اکثر سایت ها تحریم شده بنده قصد زدن یک سایت رو دارم که دامین دات کام و دات ای ار ش ثبت شده و به قیمت 400-500 دامین رو می فروشن ایا زدن سایت با دامین دات نت که الان ازاده خوبه؟کار درستی است؟
موضوع سایت گیم هست
اخرین نسخه سایفون چند اومده برای اندروید ؟
دیگه مخابرات اینترنت نامحدود نمیده که!!!:general210:
ولی منم همین سوالو دارم!!!
الان بین مخابرات و های وب موندم! (بیشتر برای دانلود مدنظرم هست و البته وبگردی هم مهمه!)
دوستان
مخابرات یا های وب؟!!!! مسئله این است!:general304:
سرعت پاسخگویی سرور افتضافه. باید به فکر سرور مجازی خاص با رم خوب کنه.clipnama وضعش خرابه ها
رمزمو میزنم میگه اشتباهه. گزینه فراموشی رمز هم نداره.
اگه نشدی چی
یه دیتابیس یه گیگ روی طلایی دارم و ای پی متوسط 6 هزارتا گیر ندادندر گذشته ای نه چندان دور نت افراز محدودیت 500 مگابایت به ازای هر دیتابیس داشت , هنوز هم داره ؟
یه 10-15 تا سایت هست میخوام بیارم نت افراز ولی دیتابیس ها همه بالای 10 گیگ هستن
اگر توی ایران بودی ، بزرگترین اشتباهی که میتونی بکنی همینه ...
بچه تو رو میدزدم.اگه نشدی چی
sent from my 1200 hd
چرا ؟اگر توی ایران بودی ، بزرگترین اشتباهی که میتونی بکنی همینه ...