حالا چیکار کنیم ، باید از وردپرس 3 استفاده کنیم :general111:به جد توصیه میکنم اگر تگ زیاد دارید یا relation های پیچیده توی پست هاتون دارید اصلا از وردپرس 4 استفاده نکنید وگرنه هر 10 دقیقه باید ریستارت کنید ! :|
حالا چیکار کنیم ، باید از وردپرس 3 استفاده کنیم :general111:به جد توصیه میکنم اگر تگ زیاد دارید یا relation های پیچیده توی پست هاتون دارید اصلا از وردپرس 4 استفاده نکنید وگرنه هر 10 دقیقه باید ریستارت کنید ! :|
حالا چیکار کنیم ، باید از وردپرس 3 استفاده کنیم :general111:
به خاطر این حرفتچطور مگه؟
اولین کار اینه که خود وردپرس خر ! میزاره روی innodb شما بزار روی myisam . بعد هم خودت تیبل پست ها و term ها رو ایندکس گزاری کن دوباره .حالا چیکار کنیم ، باید از وردپرس 3 استفاده کنیم :general111:
اشتباه گرفتیممد خودتی ما منتظر MOHAMMAD026_2 بودیم :d
بهترین نرم افزار ویرایش فایل های apk?
داش مهدی گرفتم جریان چیه . نمی خواهی بگوی
من وردپرس :دیبه خاطر این حرفت![]()
خو وردپرس 3 هم از innodb برای تیبل پست و ها و term ها استفاده میکنی .اولین کار اینه که خود وردپرس خر ! میزاره روی innodb شما بزار روی myisam . بعد هم خودت تیبل پست ها و term ها رو ایندکس گزاری کن دوباره .
هر 30 دقیقه هم cron بزار که optimize کنه .
یا این که از 3 استفاده کن .
الان چند روزی هست که بعضی مواقع این تایپک تا ده ساعتم به حالت کما می رود. عجب
فکر میکنم با ریدایرکت کردن مشکلاتی که رو دامنه قبلی بوده به دامنه جدید هم منتقل بشهسایتی که پنالتی شده با تغییر دامنه درست میشه ؟ ریداکت 301 | میخواستم دامنه رو تغییر بدم رو یه دامنه برند گفتم بزار برای فردا که پنالتی شد
علی جان فکر میکنم ایشون شما رو ig کرده و پست های شما رو نمیبینداش مهدی گرفتم جریان چیه . نمی خواهی بگوی
مربوط به پیدورتس بوده
داش میلاد مشکلی نیست.علی جان فکر میکنم ایشون شما رو ig کرده و پست های شما رو نمیبین