miladgraph
همکاربازنشسته
نه ولا خیلی هم خوب نیست چون وقت خیلی خاصی روش نذاشتمداش میلاد راستی فروم را به کجا رسوندی.
الان خدا را شکر وضع فرومت توپه اره
نه ولا خیلی هم خوب نیست چون وقت خیلی خاصی روش نذاشتمداش میلاد راستی فروم را به کجا رسوندی.
الان خدا را شکر وضع فرومت توپه اره
راستی داش میلاد الان بهترین سیستم پاپ اپ کدومه و به ازای هر ای پی چند می دهنه ولا خیلی هم خوب نیست چون وقت خیلی خاصی روش نذاشتم
الآن مهم نیست کدوم پول بیشتری میده مهم اینه که معتبر باشه و پرداختی داشته باشه من این رو ترجیح میدمراستی داش میلاد الان بهترین سیستم پاپ اپ کدومه و به ازای هر ای پی چند می ده
این سیستم مال داش محسن خودمونه ارهالآن مهم نیست کدوم پول بیشتری میده مهم اینه که معتبر باشه و پرداختی داشته باشه من این رو ترجیح میدم
زد پاپ سیستم کسب در آمد از بازدید و پاپ آپ
irpopup.irاین سیستم مال داش محسن خودمونه اره
اگر این طوریه که معتبر هست. و شکی توش نیست
بلی با جعل اسناد میشهدوستان اکانت نیک منو هک کردن
میتونن دامین منتقل کنن؟
اگه واقعا مطمئنی هک شدی ، آره دیگه میتونندوستان اکانت نیک منو هک کردن
میتونن دامین منتقل کنن؟
قبلن دامین منتقل کردم یعنی سوابق رو نگه نمیدارن؟بلی با جعل اسناد میشه![]()
خوب مگه نباید خود نیک تایید کنه برا انتقال؟اگه واقعا مطمئنی هک شدی ، آره دیگه میتونن
بلیسلام دوستان...
کسی هست با وردپرس آشنایی زیادی داشته باشه یعنی با تمام افزونه هاش آشنا باشه و کد نویسی هم بلد باشه؟
دوستان دسته بندی محصولات توی ووکامرس پره هاا ولی خالی میاره.. چه کنم؟
بلی
زیاد هستن
P R O
mihanv
mohsenshahbazi
learndl
و ....
شما اول سوالتون رو مطرح کنید.اگه کسی بلد بود جواب میده:general601:در مورد دوتا افزونه سوال دارم اگه میشه یکی ج بده!
هر دفعه برای انتقال، باید مدارک ارسال کرددوستان اکانت نیک منو هک کردن
میتونن دامین منتقل کنن؟
مالید
خوبه هنوز به صورت جهانی لو نرفتم:general601:این هم لیست قدرتمندترین شخصیت های جهان که 72 نفر تو لیستش هستن که توسط فوربس منتشر شده!:general601:
http://www.forbes.com/powerful-people/#tab:overall
چیز میزی زدی توهمی شدی دوباره؟:general710::general711::general711::general711:خوبه هنوز به صورت جهانی لو نرفتم:general601: