amirnaeeni
Registered User
اقا بیا سایت ما مطلبتو بزار تبلیغتتم بزار فقط هزینه با ما
اقا بیا سایت ما مطلبتو بزار تبلیغتتم بزار فقط هزینه با ما
متوجه نشدم؟اقا بیا سایت ما مطلبتو بزار تبلیغتتم بزار فقط هزینه با ما
میگم .اگه نمیخاین هزینه کنید و مایل هستید . بیاید سایت ما رو با هم اداره کنیم ولی هزینش با من باشهمتوجه نشدم؟![]()
تو مشکل داری باس به اون پ خ بدی :/نه اون به توm o h 4 m 4 d@
پ خ بده یه مشکلی داریم![]()
تو مشکل داری باس به اون پ خ بدی :/نه اون به تو
چه سایتی ؟
یک مورد پ خ شد
فردا خبرش میاد خودت یکی از وبمسترای کله گنده اییه سایتی که روش کار کنی یه قرون از توش دربیاد کمک خرجی
نیومد داداش گلم
فردا خبرش میاد خودت یکی از وبمسترای کله گنده ای
فک کردم شوخی میکنییه سایتی که روش کار کنی یه قرون از توش دربیاد کمک خرجی
نیومد داداش گلم
فک کردم شوخی میکنی
چیزی ندارم بفرستم![]()
به چه دردی میخورهسرویس Inbox جدید گوگل عجب رابط کاربری داره ، خوشم امد. (جمعه براشون ایمیل زدم ، امروز برام دعوت نامه فرستادن.)
یک سرویس پیشرفته و هوشمند برای مدیریت ایمیل هاست (یک جورایی جایگزین جیمیل هست)، هم اپلیکشن اندروید داره و هم نسخه تحت وب.به چه دردی میخوره
<script>
$(document).ready(function(){
$("span.close").click(function(){
document.getElementById("overlay").style.display = "none";
});
});
</script>
میگه وقتی روی span.close کلیک کردی ، overlay رو مخفی (ببنده) کنه.دوستان کاربرد این دقیقا چیه؟
کد:<script> $(document).ready(function(){ $("span.close").click(function(){ document.getElementById("overlay").style.display = "none"; }); }); </script>
@mohsenshahbazi
@aalireza439
و بقیه دوستان آشنایان![]()
تو هرخط 10 باری اسم جام جم نوشته شده بعد میپرسی «منبع؟» :angrybirds8:منبع ؟
"به هر حال" وجه نظر شما اشتباه هست. مگر اینکه خلاف حرفتون ثابت بشه!من کاری با ویدیو های شخصی که هر کسی برای خودش میسازه و تو یوتوب میزاره ندارم
اون خارجی ها حداقل چندتا شرکت به قول شما معروف دارن که آموزش حرفه ای و اصولی میسازن ما همونم نداریم
هر کسی استاندارد خاصی داره یعنی چی؟
استاندارد : آنچه طبق قرارداد، سنت، یا قوانین نمونه ای برای سرمشق به کار می رود و اجرای آن قبول عام یابد.
یا ما از اساندارد پیروی میکنیم یا انقد خودمون رو قبول داریم که خودمون استاندارد تعریف میکنم (اینو یه بنده خدایی چند سال پیش گفت اگر یادتون باشه)
#منو_نخورید