miladgraph
همکاربازنشسته
عمقی نخوندم سطحی خوندم :دیتو هرخط 10 باری اسم جام جم نوشته شده بعد میپرسی «منبع؟» :angrybirds8:
عمقی نخوندم سطحی خوندم :دیتو هرخط 10 باری اسم جام جم نوشته شده بعد میپرسی «منبع؟» :angrybirds8:
اساتید محترم یه کد پاپ آپ میدین که برای هر بازدید کننده در طول روز فقط یکبار باز شه ؟ (پاپ آپ باشه new tab نباشه)
http://www.webhostingtalk.ir/f24/129116/
اساتید محترم یه کد پاپ آپ میدین که برای هر بازدید کننده در طول روز فقط یکبار باز شه ؟ (پاپ آپ باشه new tab نباشه)
function getCookie(c_name)
{
var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";");
for (i=0;i<ARRcookies.length;i++)
{
x=ARRcookies[i].substr(0,ARRcookies[i].indexOf("="));
y=ARRcookies[i].substr(ARRcookies[i].indexOf("=")+1);
x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,"");
if (x==c_name)
{
return unescape(y);
}
}
}
function setCookie(c_name,value)
{
var exdays= 24;
var exdate=new Date();
exdate.setHours(exdate.getHours(1) + exdays);
var c_value=escape(value) + ((exdays==null) ? "" : "; expires="+exdate.toUTCString());
document.cookie=c_name + "=" + c_value;
}
function checkCookie()
{
var username11=getCookie("tabligh11");
var usernam = "sendshod";
if(username11==null | username12==null | username13==null | username14==null | username15==null){
window.open('javascript:void(0)','_parent','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1');
window.focus();
}
if(username11=="" | username11==null){
if(window.open('http://forum.persiantools.com','_blank','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1')){
window.focus();
setCookie("tabligh11",usernam);
}
}
}
document.onclick = checkCookie;
if ((window.XMLHttpRequest == undefined) && (ActiveXObject != undefined)) window.onload = checkCookie;
کاری جز اسپم بلد نیستیعمقی نخوندم سطحی خوندم :دی
عمقی نخوندم سطحی خوندم :دی
به احترام اسپمرهای ارشد من سکوت میکنم :|کاری جز اسپم بلد نیستی
با شما میشیم 4 نفرمن که میخوام همون هزینه رو بکنم، گفتم اگه کسی باشه شریکی بخریم
@8song
خریداری شدبا شما میشیم 4 نفر
سلام. ما کل روزمون و با این sitemap کار کردیم اخرش هم این error ش نرفت
![]()
یه کتاب میتونم براتون تهیه کنم (رفیق داداشم سال اول دانشگاست و کتاب پارسال هست) اما چطوری براتون بفرستم؟! پست به صرفه ست؟خریدار کتاب زمین شناسی سال سوم فوری !!!!!!!
منم تو این جمع هستم دیگه؟با شما میشیم 4 نفر
در يك كلام دستت طلا
طرح 24 ساعته فوق العاده آبتین وب
با سلام و احترام
با توجه به اینکه آبتین وب در نظر دارد برای رضایتمندی مشتریان طرح های تشویقی زیادی را طی ماه های آتی ارائه دهد ، یک طرح بسیار استثنایی را از تاریخ چهارشنبه 28 آبان ماه 1393 از ساعت 4 بعدازظهر تا پنج شنبه 29 آبان ماه 1393ساعت 4 بعدازظهر به اجرا گذاشته است. (به مدت 24 ساعت)
در این طرح هر فردی که بخواهد هاست خود را به مدت 1 سال تمدید کند 1 سال نیز به صورت رایگان توسط آبتین وب تمدید می شود. در واقع سرویس شما با تمدید 1 ساله 2 سال تمدید می شود. که در نوع خود بی نظیر است.
شرایط طرح :
طرح فوق قابل اجرا برای سرویس های زیر می باشد :
نکته 1 : این طرح برای درخواست هایی که در بازه زمانی گفته شده برای بخش فروش ارسال شود قابل اجراست و در خواست هایی که بعد از ساعت گفته شده ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد لذا در اولین فرصت اقدام کنید.
- هاستینگ ویژه آبتین وب (بدون مواردی که دامنه رایگان دارند)
- هاستینگ با پهنای باند وسیع VIP سالانه
- هاستینگ نامحدود سالانه
نکته 2 : سرویس هایی که از قبل برای آن ها توسط سیستم فاکتور صادر شده باشد شامل این طرح نمی شوند.
برای استفاده از این طرح باید با بخش فروش فقط به صورت تیکت در ارتباط باشید تا کارهای لازم صورت گیرد.
پیشنهاد می کنیم این طرح فوق العاده را از دست ندهید.
در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکلی در این زمینه از همین طریق با ما در تماس باشید.
با آرزوی بهترینها برای شما