من که لپ تاپشو اول نگاه کردم//باور کنیدعجب چیزیه ! (میزه رو میگم ، منحرفا :android06: )
مشاهده پیوست 709171
پ.ن : خداییش ، چرا اینطور ایده ها رو بهشون توجه نمیکنن.
من که لپ تاپشو اول نگاه کردم//باور کنیدعجب چیزیه ! (میزه رو میگم ، منحرفا :android06: )
مشاهده پیوست 709171
feedwordpressدوستان
بهترین افزونه ارسال مطلب خودکار کدومه ؟
آموززش هم اگر هست بزارین لطفا
ممنون
عجب چیزیه ! (میزه رو میگم ، منحرفا :android06: )
مشاهده پیوست 709171
روش خوبیه امتحان خودشو پس داده :general711:از اون جایی که این چند وقته خیلی ها دنبال یادگیری PHP هستن ، می خواهم بهتون یک کتاب معرفی کنم،
یکی از بهترین کتاب هاست ، با روش های خیلی جدید .
لینک : http://1o2.ir/seb1p
از اون جایی که این چند وقته خیلی ها دنبال یادگیری PHP هستن ، می خواهم بهتون یک کتاب معرفی کنم،
یکی از بهترین کتاب هاست ، با روش های خیلی جدید .
لینک : http://1o2.ir/seb1p
افزونه BT Captchaبرای این که کد امنیتی تصویری به بخش نظرات سایتم اضافه کنم باید چکار کنم ؟
کد خاصی میخواد ؟
یا با افزونه باید این کار رو انجام بدم ؟
7-8 تا افزونه امتحان کردم همش مشکل داشتن
دوستان شما هم این موشکول رو دارید ؟
هر موقع که فکر میکنید الان همه کارها روی روال هستش و میتونین یه نفسی تازه کنید و یه چایی بخورید
یهوی از اسمون پشکل اسبی روی مانیتور سیستمتون فرود میاد :\
بالای سرتون رو نگاه میکنید میبینید اخه اینجا که سقف داره پس این از کجا پیداش شد
نمیدونم این از نحسی کشور ماست یا بقیه اونور اب هم این موشکول رو دارن
لعنت به پیپال لعنت به تحریم ها![]()
وقتي با پي پال كار ميكني بايد بلاك شدنشم در نظر بگيري
مگه 4 صبح خواب بودیساعت ۴صب بیدارم کردن که پاشو فلانی از زیارت اومده برو بیارش.
خو به من چه اصن :|
پ.ن : رفتمو اومدم :|
فرقی نداره به 30 برسی یا x! همین که بدونی وقتت رو هدر دادی شروع میکنی به ***** کردن خودت - حالا هرچقدر این زمان بیشتر باشه شدت سرزنش هم بیشتر میشه.صبح بخیر وبمسترون
آدم به سن سی که میرسه، روزی هزار بار لعنت میفرسته به خودش برای زمانهایی که هدر داده! هرچند غرورش اجازه نمیده بهش اعتراف کنه ...... منظورم به هیچ وجه تفریح کردن نیست! فقط زمانهایی که هدر رفته!
هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دوستانی که سنتون بین 20 الی 25 هست امروز تلاش کنید!! وقتی به 29 سالگی یا 30 سالگی برسید 10 برابر برداشت می کنید، کارهای ضروری تون را روی کاغذ بنویسید و برای انجامش تلاش کنید
زندگی اراده و تلاشه همراه با نظم...
شعاری شد ولی خودتون تجربه میکنید!!
دمشون گرمساعت ۴صب بیدارم کردن که پاشو فلانی از زیارت اومده برو بیارش.
خو به من چه اصن :|
پ.ن : رفتمو اومدم :|
قطعاً تجربه میشه...صبح بخیر وبمسترون
آدم به سن سی که میرسه، روزی هزار بار لعنت میفرسته به خودش برای زمانهایی که هدر داده! هرچند غرورش اجازه نمیده بهش اعتراف کنه ...... منظورم به هیچ وجه تفریح کردن نیست! فقط زمانهایی که هدر رفته!
هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دوستانی که سنتون بین 20 الی 25 هست امروز تلاش کنید!! وقتی به 29 سالگی یا 30 سالگی برسید 10 برابر برداشت می کنید، کارهای ضروری تون را روی کاغذ بنویسید و برای انجامش تلاش کنید
انشالله اگه وقتی بود باید بیام حضوری از نصایح شما بهره مند بشم..صبح بخیر وبمسترون
انشالله اگه وقتی بود باید بیام حضوری از نصایح شما بهره مند بشم..