afshin313
Registered User
نه میخوام بیام بت امید بدمافشین میخوای از راه به درم کنی؟؟؟
![]()
اگه پسر خوبی باشی یه زنم میگیرم واست
اگه دیدم درست نمیشی و خیلی ناراحتی با ۲تا تیغ به این زندگی پایان میدیم باهم
نه میخوام بیام بت امید بدمافشین میخوای از راه به درم کنی؟؟؟
![]()
راه آخر پیشنهاد میشه :general601:نه میخوام بیام بت امید بدم
اگه پسر خوبی باشی یه زنم میگیرم واست
اگه دیدم درست نمیشی و خیلی ناراحتی با ۲تا تیغ به این زندگی پایان میدیم باهم
![]()
همین الان یاد سریال فرندز ، قسمت 14 فصل 7 افتادم ، تولد 30 سالگی همشون رو نشون داد ، برو نگاش کن ، شاید بهت کمک کنه :دیصبح بخیر وبمسترون
آدم به سن سی که میرسه، روزی هزار بار لعنت میفرسته به خودش برای زمانهایی که هدر داده! هرچند غرورش اجازه نمیده بهش اعتراف کنه ...... منظورم به هیچ وجه تفریح کردن نیست! فقط زمانهایی که هدر رفته!
هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دوستانی که سنتون بین 20 الی 25 هست امروز تلاش کنید!! وقتی به 29 سالگی یا 30 سالگی برسید 10 برابر برداشت می کنید، کارهای ضروری تون را روی کاغذ بنویسید و برای انجامش تلاش کنید
زندگی اراده و تلاشه همراه با نظم...
شعاری شد ولی خودتون تجربه میکنید!!
با این کانفیگخدماتی که توش تخصص داشته باشید.
حالا میتونه طراحی باشه یا برنامه نویسی یا حتی هاستینگ.
البته مورد تخصص رو حتما باید داشته باشید ازین هاستینگ های تابستانه نباشه :دی
مث اینکه خدا واسه ما بازی کردن نمیخادخب این برا بازی ساخته نشده. به درد کد نویسی و برنامه های گرافیکی معمولی می خوره.
نه اونطوری بلاک نشدم
به خاطر اینکه حسابم رو از چند جا شارج کردم یعنی از چند نفر پیپال خریدم اینطوری شده![]()
کاش ربع اون چیزی که تو فکر میکنی پول داشتم ^_^من اندازه تو پول داشتم پی تی رو میخریدممشاهده پیوست 709685
ازون خوباشه دیگه ^_^core i7 هزارتا مدل داره از کجا بدونم برای چه کاری میخوای و مدلش چیه اصلا
ولی فکر نکنم کم بیاره.
با آدرس خونه هم میشه گرفت.من الان بخوام برا سایتم نماد اعتماد بگیرم باید دفتر کار اختصاصی داشته باشم!؟؟؟؟ الان توی یک دفتر طراحی توی اراک عضو هستم (مشارکت نامه محضری هم امضا کردم) که موضوعش هم کاملا مرتبط با سایتم هست ولی خوب کارام را میارم خونه و هیچ وقت اونجا نیستم... الان آدرس اونجا را بدم و با مسئول دفتر هماهنگ کنم مشکلی به وجود میاد؟؟ برای خود دفتر دردسر نمیشه؟
با آدرس خونه هم میشه گرفت.
شخص حقیقی دفتر کار نیاز نداره.
با این کانفیگ
ram 6,core i7,hdd 500
این گرافیک ضایع نیست:
invidia gt520
?
رده بندی سی پی یو: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.htmlcore i7 هزارتا مدل داره از کجا بدونم برای چه کاری میخوای و مدلش چیه اصلا
ولی فکر نکنم کم بیاره.
آدرس خونه رو بده،هر 3 ماه یه کد میاد درخونت اون رو باید تو سایت ثبت کنی ، یه شماره ثابت و یه شماره همراه هم باید بدی که هر 3 ماه باید اونا هم تایید کنیآخه قبلا مثه اینکه اینجوری بوده باید یه آدرس محل کار میدادی بیان بازدید! یعنی این فرمالیته هست؟
این میزها یک مشکل اساسی دارن و اون هم پایه های میزه که مفت نمی ارزن از جنس پلاستیکن و زود می شکنندعجب چیزیه ! (میزه رو میگم ، منحرفا :android06: )
مشاهده پیوست 709171
پ.ن : خداییش ، چرا اینطور ایده ها رو بهشون توجه نمیکنن.
خب قطعا این میز واسه کاربرای ایرانی طراح نشده :دیاین میزها یک مشکل اساسی دارن و اون هم پایه های میزه که مفت نمی ارزن از جنس پلاستیکن و زود می شکنند
حیف پوله که بابت این میز بدی