Mohammad_Vazin
Registered User
کلاً بازدیدی از طرف نماد اعتماد ( مرکز تجارت الکترونیک) صورت نمیگیره.آخه قبلا مثه اینکه اینجوری بوده باید یه آدرس محل کار میدادی بیان بازدید! یعنی این فرمالیته هست؟
کلاً بازدیدی از طرف نماد اعتماد ( مرکز تجارت الکترونیک) صورت نمیگیره.آخه قبلا مثه اینکه اینجوری بوده باید یه آدرس محل کار میدادی بیان بازدید! یعنی این فرمالیته هست؟
دوستان پیج فیسبوکمو چه جوری محبوب کنم ؟
قالب قبلی دیجی کالا نیست؟سلام دوستان
طراح janebi.ir رو کسی میشناسه ؟ کی ساخته این تم رو ؟
نه فکر نکنم عزیزقالب قبلی دیجی کالا نیست؟
نت افراز سه ماهه 18 تومنهاستینگ با قیمت نرمال برای شروع یه سایت چی پیشنهاد می کنید ؟
هاستینگ با قیمت نرمال برای شروع یه سایت چی پیشنهاد می کنید ؟
فیس بوک نرو :دیدوستان جدیدا هر بار که فیسبوک رو باز میکنم همه ویدئوهایی که رو تایم لاینم هستن شروع میکنن به لود و پخش شدن
خوار ترافیک رو ...
چیکار کنم که بدون اجازه لود نشن ؟
از بخش تنظیمات پروفایل , گرینه autoplay رو حذف کن...دوستان جدیدا هر بار که فیسبوک رو باز میکنم همه ویدئوهایی که رو تایم لاینم هستن شروع میکنن به لود و پخش شدن
خوار ترافیک رو ...
چیکار کنم که بدون اجازه لود نشن ؟
تو پی تی که بن شدیم ، فیسبوک هم سر نزنیم که دلمون میپوسهفیس بوک نرو :دی
از مرورگری استفاده کن که روش فلش پلیر نیست
همچین چیزی پیدا نکردم !از بخش تنظیمات پروفایل , گرینه autoplay رو حذف کن...
کلاً بازدیدی از طرف نماد اعتماد ( مرکز تجارت الکترونیک) صورت نمیگیره.
دوستان بهترین فروشگاه ساز رایگان که درگاه ملت و پی لاین داشته باشه و سبد خریدش حرفه ای باشه چیه ؟
ووکامرس هم بد نیس:general705::general705::general705::general705:اگه میخوای جنس فیزیکی بفروشی بهترین همین پرستاشاپ هست (مثل نامیلو) اما اگه اگه حوصله دردسر و هزینه اضافی نداری===> وردپرس + افزونه رایگان EDD + افزونه رایگان بانک ملت EDD
https://wordpress.org/plugins/bank-mellat-edd-gateway/
https://wordpress.org/plugins/easy-digital-downloads/
ابرو هرچی وبمستره بردیووکامرس هم بد نیس:general705::general705::general705::general705:
دروپال کامرس خیلی قدرتمنده ، بهت اجازه کنترل تک تک اجزا رو میده API خیلی کاملی هم داره ، کلا تو سفارشی سازی جای هیچ شکایتی رو باقی نمیزاره ، برای راه اندازی فروشگاهی در حد دیجی کالا هیچ مشکلی نداره ، تنها مشکل اش اینکه راه اندازی اش خیلی آسون نیست.دوستان بهترین فروشگاه ساز رایگان که درگاه ملت و پی لاین داشته باشه و سبد خریدش حرفه ای باشه چیه ؟
مگه صدای زنا چشونه ؟ابرو هرچی وبمستره بردی
سلن دیون؟:general710: اهنگی که زن خونده گوش میدی اونم این بشر؟:general602_O