• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
عید شکرگذاری بابا (اطلاعات عمومی داغونی دارید) ، تعطیلی ملی هست. آخرین پنج شنبه نوامبر هر سال (مثل چهار شنبه سوری ما:D)
:general710:
عصبانی نشو حالا :D ممنون :general601:

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
عید شکرگذاری بابا (اطلاعات عمومی داغونی دارید) ، تعطیلی ملی هست. آخرین پنج شنبه نوامبر هر سال (مثل چهار شنبه سوری ما:D)
املای خیلی داغونی دارید!!!:D:general304:
راستی یه دو هفته اینترنت نداشتم nصفحه رفت جلو این تاپیک!!!! فکر کردم اسپمرها دیگه نسلشون زده شده!!!:general304:
پ.ن شکرگذاری » شکرگزاری

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
چطوری داش علی
الان یک وبلاگ با 1000 آی پی چقدر درامد در ماه دارد
فدایی داری داش حمید رضا
در مورد درامد با 1k می توانم بگویم. از صفر تا ماهی حداکثر 30 تا 60 تومان.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یه سری نکته و مسئله داره
امکانتش هم فعلا زیاد نیست مثلا نقشه سایت و ارسس نداره سایت ها
عنوان رو فکر کنم نمیشه 64 حرفی نوشت

اینا رعایت بشه با 100 تا کلیپ روزی 3 تا 5 هزار تومن میشه
فدات داش جواد
حالا چند تا سوال دیگر
سوال اول: یعنی کسی که 100 کلیپ در این سایت اپلود بکند واقعا روزی بین 3 تا 5 تومان درامد دارد؟
سوال دوم: بعدم چه کلیپ های باید بگذاریم تا بازدید خوبی بگیرند؟
سوال سوم: الان بهترین ویدیو در این سایت توانسته است چه قدر بازدید در مدت یک ماه بگیرید؟ و از ان توانسته است چه قدر درامد کسب بکند؟

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
فدات داش جواد
حالا چند تا سوال دیگر
سوال اول: یعنی کسی که 100 کلیپ در این سایت اپلود بکند واقعا روزی بین 3 تا 5 تومان درامد دارد؟
سوال سوم: الان بهترین ویدیو در این سایت توانسته است چه قدر بازدید در مدت یک ماه بگیرید؟ و از ان توانسته است چه قدر درامد کسب بکند؟
علی آقای عزیز خداوکیلی یه موردی تو دلم مونده نمیتونم نگم! یعنی تا الان هم نگفتم چون فکر کردم شایدی ناراحت شین ولی دیگه میگم دیگه! چون وقعا داره رو دلم اسکی میره که بگم!:)
آقا خداییش شما خیلی سوالاتون باحاله!!! آخه چرا اینقدر رسمی پست میدید؟! جالب تر اینجاست که اگر طرف جواب سوالاتونو بده دیگه ولش نمی کنید همینطوری تا فیها خالدون ماجرا میرین تا ببینین چی میشه آخرش!:general710: البته سوالاتون واقعا خوبه ها ولی بعضیاش یذره جوابش مشخصه! بعضیاشم که اصلا جوابش کلا مشخص نیست! مثلا الان همین سوال سومتون! آخه بنده خدا از کجا جوابشو بدونه؟! مدیر سایتشم نمیدونه! اگرم کلا پربازدیدترین هارو میخواید که خب تو سایتش مشخصه ولی اینکه تو یک ماه چقدر بازدید گرفته و این چیزا واقعا خیلی دیگه عمیقه سوالش!o_O
ولی من هنوز راز این ادبیات کتابی شمارو نفهمیدم!:general304: ولی در کل خیلی خوبید من خیلی از پستاتون خوشم میاد! برای این انجمن نعمتی هستید! خدا خیرتون بده!:general601:
بازم ببخشید اگر یه وقتی چیزی گفتم که نباید میگفتم!:(
یا حق

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
املای خیلی داغونی دارید!!!:D:general304:
راستی یه دو هفته اینترنت نداشتم nصفحه رفت جلو این تاپیک!!!! فکر کردم اسپمرها دیگه نسلشون زده شده!!!:general304:
پ.ن شکرگذاری » شکرگزاری
اشتباه نوشتی:p
اون گزارشه که با ز نوشته میشه
گذاری از گذاشتن میاد:D

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
اشتباه نوشتی:p
اون گزارشه که با ز نوشته میشه
گذاری از گذاشتن میاد:D
خوبی سیاوش خان؟:general509:
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=شکرگزاری
https://www.google.com/search?q=شکرگذاری&oq=شکرگذاری&aqs=chrome..69i57.2930j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
http://fa.wikipedia.org/wiki/روز_شکرگزاری
:rolleyes::general710:
یه چیزی هست به اسم گوگل خیلی چیز خوبیه! پیشنهاد می کنم ازش استفاده کنید! عین تن تاک میمونه!!!:general601::general304:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
خوبی سیاوش خان؟:general509:
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=شکرگزاری
https://www.google.com/search?q=شکرگذاری&oq=شکرگذاری&aqs=chrome..69i57.2930j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
http://fa.wikipedia.org/wiki/روز_شکرگزاری
:rolleyes::general710:
یه چیزی هست به اسم گوگل خیلی چیز خوبیه! پیشنهاد می کنم ازش استفاده کنید! عین تن تاک میمونه!!!:general601::general304:
مگه هرچی تو ویکی پدیا باشه درسته؟:eek:
نکنه تو جملات به جای میذارم می نویسی میزارم؟:general210:

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
سلام دوستان یه سوال دارم
بهتره بگم قیمت میخوام :)
یه پست با این مشخصات چند میشه:
کپی عنوان با یک تغیر کوچیک توش
کپی محتوا
اپلود کردن حداقل 5 عکس برای هر پست
کپی یا نوشتن تگ
پر کردن افزونه سئو
ثبت محصول در یک سیستم همکاری (فقط عنوان و وزن و قیمت باید درج بشه) (کپی)
گذاشتن لینک خرید و قیمت محصول و عکس های آپلود شده در زمینه دلخواه (باید لینک ها رو در زمینه دلخواه بزاریم تا در سایت درست نمایش داده بشه)
انتخاب تصویر شاخص مناسب برای مطلب
دسته بندی هم انتخاب باید بشه :)
آخرش هم روی ارسال کلیک بشه :)

هزینه همچین پستی چقدر هستش؟ (حداقل و حداکثرش رو بگید)
بالای 1000 پست هستش
و فرقی نداره روزی چه تعداد فرستاده بشه

پ.ن: پیام ندید فقط قیمت میخوام بدونم برای یکی از دوستام :)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
علی آقای عزیز خداوکیلی یه موردی تو دلم مونده نمیتونم نگم! یعنی تا الان هم نگفتم چون فکر کردم شایدی ناراحت شین ولی دیگه میگم دیگه! چون وقعا داره رو دلم اسکی میره که بگم!:)
آقا خداییش شما خیلی سوالاتون باحاله!!! آخه چرا اینقدر رسمی پست میدید؟! جالب تر اینجاست که اگر طرف جواب سوالاتونو بده دیگه ولش نمی کنید همینطوری تا فیها خالدون ماجرا میرین تا ببینین چی میشه آخرش!:general710: البته سوالاتون واقعا خوبه ها ولی بعضیاش یذره جوابش مشخصه! بعضیاشم که اصلا جوابش کلا مشخص نیست! مثلا الان همین سوال سومتون! آخه بنده خدا از کجا جوابشو بدونه؟! مدیر سایتشم نمیدونه! اگرم کلا پربازدیدترین هارو میخواید که خب تو سایتش مشخصه ولی اینکه تو یک ماه چقدر بازدید گرفته و این چیزا واقعا خیلی دیگه عمیقه سوالش!o_O
ولی من هنوز راز این ادبیات کتابی شمارو نفهمیدم!:general304: ولی در کل خیلی خوبید من خیلی از پستاتون خوشم میاد! برای این انجمن نعمتی هستید! خدا خیرتون بده!:general601:
یا حق
داش ممد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال نیز می شوم.
راز این نو نوشتن بنده یک دلیل بیشتر نداره
اونم اینه هر کسی در هر فضا و مکانی به یک چیز شناخته می شود. مثلا زمانی بود که داش امین خشنود ما به پکیج, معروف شده بود. منم به نوع نوشتنم معروف هستم. یکی به نوع اواتار ش معروفه. یکی به اسپمر بودنش معروفه.
هر کس که می خواهد در هر جایی حرفی برای گفتن داشته باشه. باید از بقیه متفاوت تر باشه.
اگر این حرفا را قبول داری . لایک

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوستان یه سوال دارم
بهتره بگم قیمت میخوام :)
یه پست با این مشخصات چند میشه:
کپی عنوان با یک تغیر کوچیک توش
کپی محتوا
اپلود کردن حداقل 5 عکس برای هر پست
کپی یا نوشتن تگ
پر کردن افزونه سئو
ثبت محصول در یک سیستم همکاری (فقط عنوان و وزن و قیمت باید درج بشه) (کپی)
گذاشتن لینک خرید و قیمت محصول و عکس های آپلود شده در زمینه دلخواه (باید لینک ها رو در زمینه دلخواه بزاریم تا در سایت درست نمایش داده بشه)
انتخاب تصویر شاخص مناسب برای مطلب
دسته بندی هم انتخاب باید بشه :)
آخرش هم روی ارسال کلیک بشه :)

هزینه همچین پستی چقدر هستش؟ (حداقل و حداکثرش رو بگید)
بالای 1000 پست هستش
و فرقی نداره روزی چه تعداد فرستاده بشه

پ.ن: پیام ندید فقط قیمت میخوام بدونم برای یکی از دوستام :)
قیمت این نوع پست ها از 350 تا 550 هست.
بستگی به رفیقت داره چه قیمتی بگیره.
ولی چون 1000 تا پست هست. یک کم سر قیمت با طرف راه بیایید.
بعدم طرف شناخته شده باشد.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بعدم از داش جواد ممنونم. دیگر احتیاجی نیست به سوالات جواب بدهد.
جواب سوالات را پیدا کردم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یا حق

آخ آخ داغدار ها

فدات داش جواد
حالا چند تا سوال دیگر

شما صد تا کلیپ اپلود کن درست و حسابی باشه روزی 3 هزار تومن میتونی کسب کنی ولی کلیپ جالب باشه و چالش برانگیز
مثلا حدس بزنید این چه حیونیه ؟‌
یا ..

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
آخ آخ داغدار ها

شما صد تا کلیپ اپلود کن درست و حسابی باشه روزی 3 هزار تومن میتونی کسب کنی ولی کلیپ جالب باشه و چالش برانگیز
مثلا حدس بزنید این چه حیونیه ؟‌
یا ..
یعنی می خوامت در حد لالیگا ......
فدایی داری . داش جواتی

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
عزیز تبلیغات توی پیج های زیر دست خودم هر یک ساعت از 8 تومن تا 22 تومن هستش
مثلا توی هر ساعت لااقل دو تا تبلیغ میریم
تبلیغات مرتبط با پیج هستش
قمیت و موضوعات پیح رو هم میگید ؟(اینستاگرام)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
واقعا اینستاگرام هم درامد زایی عجیبی داره.
حیف وقت نیست
وگرنه راحت میشه باهاش ماهی بالای یک میلیونی در اورد

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
مگه هرچی تو ویکی پدیا باشه درسته؟:eek:
نکنه تو جملات به جای میذارم می نویسی میزارم؟:general210:
عجب!!!
باز تو من رو مجبور میکنی که اسپم بدم!!!:mad:
خوبه لینک گوگلم برات آوردما!!!
اتفاقا من از معدود کسانی هستم که "میذارم" رو مینویسم "میذارم" ولی اکثرا مینویسن "میزارم" که غلطه برای اثباتش به پست زیر هدایتت میکنم که اتفاقا در مبحث غلط گیری و املا بود!!! که توش کلمه میذاره به وضوح مشخصه!:general601:
البته متواری درسته!!! :rolleyes: ماشالا املا بچه های وبسمتر چقد خوبه!!! پایینی رو داشته باش
تنوین ( ً ) اصلا رو میذاره ولی گزارش رو مینویسه گذارش!!!!:general208:
داش ممد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال نیز می شوم.
راز این نو نوشتن بنده یک دلیل بیشتر نداره
اونم اینه هر کسی در هر فضا و مکانی به یک چیز شناخته می شود. مثلا زمانی بود که داش امین خشنود ما به پکیج, معروف شده بود. منم به نوع نوشتنم معروف هستم. یکی به نوع اواتار ش معروفه. یکی به اسپمر بودنش معروفه.
هر کس که می خواهد در هر جایی حرفی برای گفتن داشته باشه. باید از بقیه متفاوت تر باشه.
اگر این حرفا را قبول داری . لایک
آقا لایک داری! من کلا قانع شدم:general601: دم شما گرم:)
آخ آخ داغدار ها
:general304:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
@javadth امکانش هست آدرس یکی از تبلیغاتو برا من بفرستید؟اینای که عکس مدل میزارن رو فتا نمیگیره؟اصن میشه شناسایی شه؟
پ.ن : ممنون دیگه . قول میدم دیگه سوال نمیپرسم:D

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
سلام
دوستان جایی هست لینک فیلم از فیسبوک بصورت گروهی بدی لینک دانلود بده؟

بالا