Hamidreza23
Registered User
:general710:عید شکرگذاری بابا (اطلاعات عمومی داغونی دارید) ، تعطیلی ملی هست. آخرین پنج شنبه نوامبر هر سال (مثل چهار شنبه سوری ما)
عصبانی نشو حالا
:general710:عید شکرگذاری بابا (اطلاعات عمومی داغونی دارید) ، تعطیلی ملی هست. آخرین پنج شنبه نوامبر هر سال (مثل چهار شنبه سوری ما)
املای خیلی داغونی دارید!!!عید شکرگذاری بابا (اطلاعات عمومی داغونی دارید) ، تعطیلی ملی هست. آخرین پنج شنبه نوامبر هر سال (مثل چهار شنبه سوری ما)
فدایی داری داش حمید رضاچطوری داش علی
الان یک وبلاگ با 1000 آی پی چقدر درامد در ماه دارد
فدات داش جوادیه سری نکته و مسئله داره
امکانتش هم فعلا زیاد نیست مثلا نقشه سایت و ارسس نداره سایت ها
عنوان رو فکر کنم نمیشه 64 حرفی نوشت
اینا رعایت بشه با 100 تا کلیپ روزی 3 تا 5 هزار تومن میشه
علی آقای عزیز خداوکیلی یه موردی تو دلم مونده نمیتونم نگم! یعنی تا الان هم نگفتم چون فکر کردم شایدی ناراحت شین ولی دیگه میگم دیگه! چون وقعا داره رو دلم اسکی میره که بگم!فدات داش جواد
حالا چند تا سوال دیگر
سوال اول: یعنی کسی که 100 کلیپ در این سایت اپلود بکند واقعا روزی بین 3 تا 5 تومان درامد دارد؟
سوال دوم: بعدم چه کلیپ های باید بگذاریم تا بازدید خوبی بگیرند؟
سوال سوم: الان بهترین ویدیو در این سایت توانسته است چه قدر بازدید در مدت یک ماه بگیرید؟ و از ان توانسته است چه قدر درامد کسب بکند؟
اشتباه نوشتیاملای خیلی داغونی دارید!!!:general304:
راستی یه دو هفته اینترنت نداشتم nصفحه رفت جلو این تاپیک!!!! فکر کردم اسپمرها دیگه نسلشون زده شده!!!:general304:
پ.ن شکرگذاری » شکرگزاری
خوبی سیاوش خان؟:general509:اشتباه نوشتی
اون گزارشه که با ز نوشته میشه
گذاری از گذاشتن میاد![]()
مگه هرچی تو ویکی پدیا باشه درسته؟خوبی سیاوش خان؟:general509:
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=شکرگزاری
https://www.google.com/search?q=شکرگذاری&oq=شکرگذاری&aqs=chrome..69i57.2930j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
http://fa.wikipedia.org/wiki/روز_شکرگزاری
:general710:
یه چیزی هست به اسم گوگل خیلی چیز خوبیه! پیشنهاد می کنم ازش استفاده کنید! عین تن تاک میمونه!!!:general601::general304:
داش ممد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال نیز می شوم.علی آقای عزیز خداوکیلی یه موردی تو دلم مونده نمیتونم نگم! یعنی تا الان هم نگفتم چون فکر کردم شایدی ناراحت شین ولی دیگه میگم دیگه! چون وقعا داره رو دلم اسکی میره که بگم!
آقا خداییش شما خیلی سوالاتون باحاله!!! آخه چرا اینقدر رسمی پست میدید؟! جالب تر اینجاست که اگر طرف جواب سوالاتونو بده دیگه ولش نمی کنید همینطوری تا فیها خالدون ماجرا میرین تا ببینین چی میشه آخرش!:general710: البته سوالاتون واقعا خوبه ها ولی بعضیاش یذره جوابش مشخصه! بعضیاشم که اصلا جوابش کلا مشخص نیست! مثلا الان همین سوال سومتون! آخه بنده خدا از کجا جوابشو بدونه؟! مدیر سایتشم نمیدونه! اگرم کلا پربازدیدترین هارو میخواید که خب تو سایتش مشخصه ولی اینکه تو یک ماه چقدر بازدید گرفته و این چیزا واقعا خیلی دیگه عمیقه سوالش!
ولی من هنوز راز این ادبیات کتابی شمارو نفهمیدم!:general304: ولی در کل خیلی خوبید من خیلی از پستاتون خوشم میاد! برای این انجمن نعمتی هستید! خدا خیرتون بده!:general601:
بازم ببخشید اگر یه وقتی چیزی گفتم که نباید میگفتم!
یا حق
قیمت این نوع پست ها از 350 تا 550 هست.سلام دوستان یه سوال دارم
بهتره بگم قیمت میخوام
یه پست با این مشخصات چند میشه:
کپی عنوان با یک تغیر کوچیک توش
کپی محتوا
اپلود کردن حداقل 5 عکس برای هر پست
کپی یا نوشتن تگ
پر کردن افزونه سئو
ثبت محصول در یک سیستم همکاری (فقط عنوان و وزن و قیمت باید درج بشه) (کپی)
گذاشتن لینک خرید و قیمت محصول و عکس های آپلود شده در زمینه دلخواه (باید لینک ها رو در زمینه دلخواه بزاریم تا در سایت درست نمایش داده بشه)
انتخاب تصویر شاخص مناسب برای مطلب
دسته بندی هم انتخاب باید بشه
آخرش هم روی ارسال کلیک بشه
هزینه همچین پستی چقدر هستش؟ (حداقل و حداکثرش رو بگید)
بالای 1000 پست هستش
و فرقی نداره روزی چه تعداد فرستاده بشه
پ.ن: پیام ندید فقط قیمت میخوام بدونم برای یکی از دوستام![]()
علی آقای عزیز خداوکیلی یه موردی تو دلم مونده نمیتونم نگم! یعنی تا الان هم نگفتم چون فکر کردم شایدی ناراحت شین ولی دیگه میگم دیگه! چون وقعا داره رو دلم اسکی میره که بگم!
آقا خداییش شما خیلی سوالاتون باحاله!!! آخه چرا اینقدر رسمی پست میدید؟! جالب تر اینجاست که اگر طرف جواب سوالاتونو بده دیگه ولش نمی کنید همینطوری تا فیها خالدون ماجرا میرین تا ببینین چی میشه آخرش!:general710: البته سوالاتون واقعا خوبه ها ولی بعضیاش یذره جوابش مشخصه! بعضیاشم که اصلا جوابش کلا مشخص نیست! مثلا الان همین سوال سومتون! آخه بنده خدا از کجا جوابشو بدونه؟! مدیر سایتشم نمیدونه! اگرم کلا پربازدیدترین هارو میخواید که خب تو سایتش مشخصه ولی اینکه تو یک ماه چقدر بازدید گرفته و این چیزا واقعا خیلی دیگه عمیقه سوالش!
ولی من هنوز راز این ادبیات کتابی شمارو نفهمیدم!:general304: ولی در کل خیلی خوبید من خیلی از پستاتون خوشم میاد! برای این انجمن نعمتی هستید! خدا خیرتون بده!:general601:
بازم ببخشید اگر یه وقتی چیزی گفتم که نباید میگفتم!
یا حق
فدات داش جواد
حالا چند تا سوال دیگر
سوال اول: یعنی کسی که 100 کلیپ در این سایت اپلود بکند واقعا روزی بین 3 تا 5 تومان درامد دارد؟
سوال دوم: بعدم چه کلیپ های باید بگذاریم تا بازدید خوبی بگیرند؟
سوال سوم: الان بهترین ویدیو در این سایت توانسته است چه قدر بازدید در مدت یک ماه بگیرید؟ و از ان توانسته است چه قدر درامد کسب بکند؟
یعنی می خوامت در حد لالیگا ......آخ آخ داغدار ها
شما صد تا کلیپ اپلود کن درست و حسابی باشه روزی 3 هزار تومن میتونی کسب کنی ولی کلیپ جالب باشه و چالش برانگیز
مثلا حدس بزنید این چه حیونیه ؟
یا ..
قمیت و موضوعات پیح رو هم میگید ؟(اینستاگرام)عزیز تبلیغات توی پیج های زیر دست خودم هر یک ساعت از 8 تومن تا 22 تومن هستش
مثلا توی هر ساعت لااقل دو تا تبلیغ میریم
تبلیغات مرتبط با پیج هستش
عجب!!!مگه هرچی تو ویکی پدیا باشه درسته؟
نکنه تو جملات به جای میذارم می نویسی میزارم؟:general210:
البته متواری درسته!!!ماشالا املا بچه های وبسمتر چقد خوبه!!! پایینی رو داشته باش
تنوین ( ً ) اصلا رو میذاره ولی گزارش رو مینویسه گذارش!!!!:general208:
آقا لایک داری! من کلا قانع شدم:general601: دم شما گرمداش ممد نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال نیز می شوم.
راز این نو نوشتن بنده یک دلیل بیشتر نداره
اونم اینه هر کسی در هر فضا و مکانی به یک چیز شناخته می شود. مثلا زمانی بود که داش امین خشنود ما به پکیج, معروف شده بود. منم به نوع نوشتنم معروف هستم. یکی به نوع اواتار ش معروفه. یکی به اسپمر بودنش معروفه.
هر کس که می خواهد در هر جایی حرفی برای گفتن داشته باشه. باید از بقیه متفاوت تر باشه.
اگر این حرفا را قبول داری . لایک
:general304:آخ آخ داغدار ها
میگن شما تو مشاوره تبلیغات خیلی واردید . راسته؟قمیت و موضوعات پیح رو هم میگید ؟(اینستاگرام)