Hamidreza23
Registered User
اصن معلومه افشینیعسپمر داده جان بر لب دریای تاپیک :/
کلا حول محور اسپم میگردی
زندگیت اسپمه
اصن معلومه افشینیعسپمر داده جان بر لب دریای تاپیک :/
دنبال گرفتن بازدید باش قالب کشکه.دوستان دمتون گرم نظر بدید
-------
به نظرتون برا سایت موزیک کدوم یکی از قالب ها مناسب تره
تو این رنج : http://www.uploadax.com/images/50321685077132422594.jpg
یا مثلا 98melody.in یا saberfun.ir
شما خودتون کدوم رو پسند میکنید؟
دنبال گرفتن بازدید باش قالب کشکه.
داش حرفت درسته ولی میخواستم بدونم با کدوم سبک بیشتر حال میکنن
تو سایت هایی که توشون دنبال لینک دانلود میگردن سبک زیاد مهم نیست سرعت لود مهمهداش حرفت درسته ولی میخواستم بدونم با کدوم سبک بیشتر حال میکنن
اینم شد نام کاربری هر بار باید سرچ کنم تا درست بتونم تگ کنم:|آرزو به دل موندم یکی یوزرمو درست بنویسه
یکی مینویسه l3st یکی مینویسیه l3et آقا باور کنید چیز سختی نیست.
L 3 E S T
با تشکر![]()
احیانن از اینترنت خودت نیست؟روی سرور مجازی ویندوز 2008 کر یو و iis نصب کردم الان موقع دانلود فایل ( بعد از چند ساعت ) سرعت دانلود روی 60 kb/s محدود شده (سرعت دانلود از سرور روی کامپیوتر شخصی) سرعت خود بارگزاری صفحات هم در همین حدود کم شده(موقع استفاده از کریو) با ویندوز 2003 مشکل نداشتم راه حلشو کسی بلده ؟
@l3st
@^__^
@aalireza439
پ ن :
اینم شد نام کاربری هر بار باید سرچ کنم تا درست بتونم تگ کنم:|
روی سرور مجازی ویندوز 2008 کر یو و iis نصب کردم الان موقع دانلود فایل ( بعد از چند ساعت ) سرعت دانلود روی 60 kb/s محدود شده (سرعت دانلود از سرور روی کامپیوتر شخصی) سرعت خود بارگزاری صفحات هم در همین حدود کم شده(موقع استفاده از کریو) با ویندوز 2003 مشکل نداشتم راه حلشو کسی بلده ؟
@l3st
@^__^
@aalireza439
پ ن :
آقا بیاین های وب سرویس یک مگ هشت گیگ ماهانه با ساعات رایگان 4 تا 7 .احیانن از اینترنت خودت نیست؟
جدیدا ISP مخابرات بعد چن دیقه که شروع کردی به دانلود، سرعت رو کم میکنه :general509::general607:
بقیه ISP ها که این کارو میکنن. اما دیه از مخابرات انتظار نداشتم :general306:
+ مخابرات کلا پنجشبه و جمعه ها داغونه :general609:
+ جدیدا کریو وضع اش داغون شده
مشکل من فقط سر ای پی سرور خودمه که سرعت خیلی میاد پایین بقیه سایت ها مشکل ندارم و 240 میدهآقا بیاین های وب سرویس یک مگ هشت گیگ ماهانه با ساعات رایگان 4 تا 7 .
عالیه.ساعات رایگان قبلا تقریبا 3 گیگ دانلود میشد.ولی الان بیشتر شده دیروز 5.5 گیگ امروزم 4.85 گیگ دانلود شده.:general601:
من با کریو تا حالا کار نکردم ، وب سرور IIS رو که محدود نکردی ؟ (بخش connection limit > maximum bandwidth )روی سرور مجازی ویندوز 2008 کر یو و iis نصب کردم الان موقع دانلود فایل ( بعد از چند ساعت ) سرعت دانلود روی 60 kb/s محدود شده (سرعت دانلود از سرور روی کامپیوتر شخصی) سرعت خود بارگزاری صفحات هم در همین حدود کم شده(موقع استفاده از کریو) با ویندوز 2003 مشکل نداشتم راه حلشو کسی بلده ؟
@l3st
@^__^
@aalireza439
پ ن :
من با کریو تا حالا کار نکردم ، وب سرور IIS رو که محدود نکردی ؟ (بخش connection limit > maximum bandwidth )
عجیبه من با کRیو کار کردم با IIS کار نکردم. :general609:
پخ شداطلاعات پ.خ کن.
جدی گرفتی :general707:
جدی گرفتی :general707: