هدف اول چیه ؟بالاخره به هدف اول رسیدیم![]()
هدف اول رسیدن به بیش از 100 کاربر ثابت آنلاین بود که حدود 1 هفته است آمار ثابته .هدف اول چیه ؟
پ.ن : پست شما واسه چی رنگکی نیست ؟ ای همکار.
هدف اول رسیدن به بیش از 100 کاربر ثابت آنلاین بود که حدود 1 هفته است آمار ثابته .
نمیدانم ای دوست . شاید به خاطر این که من خیلی خاکی امبه همه با یه چشم نگا میکنم
پاشو بیا الکامپ پروژه overture ایرانی شروع کنیم![]()
به طور متوسط مدت زمان حضور کاربران در این سایت بین 15 تا 25 دقیقه است . یعنی میان تو سایت حداقل 15 دقیقه تو سایت هستند ( تایم اوت اگه بشن قطع میشن )این صد کاربر آنلاین در چه بازه زمانی هست؟ یک دقیقه ؟ 5 دقیقه؟ یا بیشتر
آدرس سایتتون را بذارید لطفا (اگه امکانش هست)
به طور متوسط مدت زمان حضور کاربران در این سایت بین 15 تا 25 دقیقه است . یعنی میان تو سایت حداقل 15 دقیقه تو سایت هستند ( تایم اوت اگه بشن قطع میشن )
متاسفانه آخرین بار که آدرس یکی از سایت ها با 190 آنلاین رو گذاشتم 24 ساعت بعد ف ی ل تر شد به خاطر یک عکس ساده .
ترجیح میدم خودم از دیدن نتیجه کارم لذت ببرم فعلا .
مگه به جز هم دهاتی هات از روستا های اطراف هم میان که ازت بیل قرص کنن ؟آهان. میگم آخه من بین ایرانی ها و خارجیها فرق نمیذارم![]()
تقصیر ۵۰۴۰ هستدامین عددی ملی چرا انقدر خواهان پیدا کرده ؟
قیمت های نسبتا بالایی هم دارن![]()
نه دیگه، در اون صورت باید یک راست بیام اصفهان :دیهدف اول رسیدن به بیش از 100 کاربر ثابت آنلاین بود که حدود 1 هفته است آمار ثابته .
نمیدانم ای دوست . شاید به خاطر این که من خیلی خاکی امبه همه با یه چشم نگا میکنم
پاشو بیا الکامپ پروژه overture ایرانی شروع کنیم![]()
داره فخر فروشی میکنه:دیخب پس چرا اومدی میگی به هدف اول رسیدیم!؟ به هدف چی؟ خودت لذت ببر دیگه![]()
تا دو سال پیش همش آزاد بودتقصیر ۵۰۴۰ هست
شما بذار , ایندفه بچه ها قول میدن ریپورت نکنن! بچه ها قول بدین عمو ببینهبه طور متوسط مدت زمان حضور کاربران در این سایت بین 15 تا 25 دقیقه است . یعنی میان تو سایت حداقل 15 دقیقه تو سایت هستند ( تایم اوت اگه بشن قطع میشن )
متاسفانه آخرین بار که آدرس یکی از سایت ها با 190 آنلاین رو گذاشتم 24 ساعت بعد ف ی ل تر شد به خاطر یک عکس ساده .
ترجیح میدم خودم از دیدن نتیجه کارم لذت ببرم فعلا .
یه عده هستن فقط منتظرن اینجا یه چیزی نوشته بشه و بعدش.....:general710:شما بذار , ایندفه بچه ها قول میدن ریپورت نکنن! بچه ها قول بدین عمو ببینه)
500روزی ۵۰۰ آی پی الکسا چقدر میشه؟
روزی ۱۰۰۰ آی پی چطور؟
500
حدود 14-13 تا 16 هزار الکسا!
1000
حدود 7 تا 8 هزار الکسا!
البته متغیره!:general601: