برای 20 میلیون دیگه به یاد بودن کافی نیست ، باید عاشق شدمنم میخوام همیشه تو یادت باشم ، علی الحساب یه 20 میلیون قرض میدی بهم
این مبین نتم نابودمون کرد دیگه :general208: ، چرا یه 5،6 تا شرکت وایمکس مجوز نمیدن تا یکم بینشون رقابت ایجاد بشه
برای 20 میلیون دیگه به یاد بودن کافی نیست ، باید عاشق شدمنم میخوام همیشه تو یادت باشم ، علی الحساب یه 20 میلیون قرض میدی بهم
این مبین نتم نابودمون کرد دیگه :general208: ، چرا یه 5،6 تا شرکت وایمکس مجوز نمیدن تا یکم بینشون رقابت ایجاد بشه
shift + deletلطفا کمک کنید
چطوری میتونم کل مطالب ایندکس شده سایت تو گوگل رو حذف کنم بدون اینکه خوده سایت حذف شه؟
پ.ن : کمک کمک![]()
کاری کن پنالتی شی:general711::general711::general711::general711:لطفا کمک کنید
چطوری میتونم کل مطالب ایندکس شده سایت تو گوگل رو حذف کنم بدون اینکه خوده سایت حذف شه؟
برای چی میخواید این کارو کنید چون اصلا پیشنهاد نمیشه و اگر مطالب قبلیتون بی کیفیت بوده سعی کنید مطالب جدیدتون رو با کیفیت بزنید!لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
آقا ایفریم رو چطور توی جاوااسکریپت لود کنم؟
ممنون عزیزم.قشنگ تر شده
قالب قبلی حالت وبلاگی داشت و محتوای کمی رو در نگاه اول میرسوند
چطوری اینکارو کنم؟با اینکاز مطالب ایندکس حذف میشه ولی سایت حذف نمیشه؟یه تگ noindex تو سایتت بزار
یه dissallow تو robots
تعداد مطالب زیاده نمیشه دونه دونه اینکارو کردبرای چی میخواید این کارو کنید چون اصلا پیشنهاد نمیشه و اگر مطالب قبلیتون بی کیفیت بوده سعی کنید مطالب جدیدتون رو با کیفیت بزنید!
ولی در کل یه راه حلش این پایینی هست که به صفحه 404 هم نمیخوره!
مطالبتو noindex کن!
مثلا تو افزونه seo by yoast تو هر مطلب اون پایینش برو روی سربرگ پیشرفته و گزینه اولو روی noindex بذار!
بعد از چند وقت خود به خود مطالبت از تو گوگل پاک میشه و بعد از اینکه گوگل مطلبتو از جستجوش پاک کرد، هم میتونی بذاری مطالبت رو سایت باشه و هم میتونی از رو سایت پاکشون کنی! و دیگه هیچ فرقی به حال گوگل نمی کنه چراکه مطالبی که noindex کردی urlهاشون دیگه تو گوگل ایندکس نیستن!
اگر سیستم سایتتون وردپرس هست، و اگر تو هدر قالب بین تگ <head></head>، متاتگ زیر وجود داره اون رو بردارینتعداد مطالب زیاده نمیشه دونه دونه اینکارو کرد![]()
<meta name="robots" content="index, follow">
<?php if(is_home()) { ?>
<?php } else{ ?>
<meta name="robots" content="noindex, follow">
<?php } ?>
ممنون . گذاشتم جای کد زیر . چقد طول میکشه نتیجه بده؟اگر سیستم سایتتون وردپرس هست، و اگر تو هدر قالب بین تگ <head></head>، متاتگ زیر وجود داره اون رو بردارین
جاش این کد پایینیو بذارین (اگرم که متاتگ بالایی وجود نداره باز هم کد زیر رو در هدر قالب در بین <head></head> بذارید)HTML:<meta name="robots" content="index, follow">
کد بالا میگه به غیر از صفحه اصلی که آدرس اصلی سایت هست بقیه صفحات رو noindex کن! این راه حل ساده و سریعیه که به ذهنم میرسه! فکر کنم جواب بده!PHP:<?php if(is_home()) { ?> <meta name="robots" content="index, follow"> <?php } else{ ?> <meta name="robots" content="noindex, follow"> <?php } ?>
پ.ن اگر افزونه سئو هم نصب کردید بهتره غیرفعالش کنید تا مطالب نوایندکس شن و بعد پاکشون کنید و بعد افزونه رو از دوباره فعال کنید!
ممنون . گذاشتم جای کد زیر . چقد طول میکشه نتیجه بده؟
<meta name=robots content="index, follow">
<meta name="googlebot" content="index, follow">
راستی یادم رفت فالو رو نوفالو کنم این کد زیر رو بذارید جای کد قبلیممنون . گذاشتم جای کد زیر . چقد طول میکشه نتیجه بده؟
<meta name=robots content="index, follow">
<meta name="googlebot" content="index, follow">
<?php if(is_home()) { ?>
<?php } else{ ?>
<meta name="robots" content="noindex, nofollow">
<?php } ?>
https://wordpress.org/plugins/wp-super-popup/میخوام با باز شدن سایت یک پاپ باکس باز بشه (مشابه پاپ باکس مکس پاپ آپ) هر 24 ساعت یکبار
کسی میتونه کمک کنه
تو نت چیز به درد بخوری ندیدم