miladgraph
همکاربازنشسته
فعلا این بدک نیست :دیسلام عزیزان
دوستان سیستم پاپ آپ خوب چی سراغ دارید ؟
ایرانی و خارجی
ممنون از لطفتون
http://paypop.org/ref:4
فعلا این بدک نیست :دیسلام عزیزان
ایرانی و خارجی
ممنون از لطفتون
سلام چه عجب ما شما رو زیارت کردیمسلام عزیزان
ایرانی و خارجی
ممنون از لطفتون
میتونه یه پسورد هش شده باشه!:general601:دوستان یه سوال کسی می تونه یا می دونه این کد(یه رمز هست) دقیقا چیه؟فرمتش چیه؟
dbfd626dfb039205fc05c5e4fbfaca8
متخصصان در مورد این سوال بالایی چیزی میدونید آیا؟! مثلا آیا میشه دیتابیس کلوب رو با فیس نما یکپارچه کرد تا کاربرا و مطالب کلوب در فیس نما هم باشن! (برای مثال)آقایون اینکاره یک سوال داشتم
آیا این امکان وجود داره که ما دیتابیس یک اسکریپت رو به یه اسکریپت دیگه منتقل کنیم؟! دیگه حداقل در حدی بتونیم یکپارچه سازی کنیم که کاربران و مطالب اسکریپت x به اسکریپت y منتقل بشن! (مطالب هم در شاخه های گوناگونه! مثلا یه سری تو پیام خصوصیه و یه سری تو صفحات اصلیه و ...)
من برای دوره طراحی وب اعلام آمادگی میکنم.دوره طراحی وب (آموزش HTML و CSS و...)
دمو php یکی از آموزش های همون مدرس بود، برای آشنایی با نحوه تدریس مدرس گذاشتم
هر چقدر زودتر اوکی کنیم بهتره، چون پیش ثبت نام هست تخفیف داره
پی تی رو ب نسخه جدید زنفور آپ کردن
بله میشه کار نشد ندارهمیتونه یه پسورد هش شده باشه!:general601:
متخصصان در مورد این سوال بالایی چیزی میدونید آیا؟! مثلا آیا میشه دیتابیس کلوب رو با فیس نما یکپارچه کرد تا کاربرا و مطالب کلوب در فیس نما هم باشن! (برای مثال)
@aalireza439
@zgg123 (نمیدونم خودت بودی یا یکی دیگه که سررشته داشت ولی خلاصه تگت کردم دیگه:general304:!)
و دوستان دیگر
تو پ.خ هماهنگ میکنیممن برای دوره طراحی وب اعلام آمادگی میکنم.لطفا اطلاعات و هرچی که لازمه رو پ.خ کن.
به صورت لینک دانلود تحویل میدن یا پست؟![]()
تا انجایی که من میدونم ، سایت های فایل هاستینگ ، فایل های غیر قانونی که بر اساس اسمشون ، اشتراک گذاری تو سایت ها حذف میکنن.امکان دیدن نام محتویات یه آرشیو (فایل رار) که تیک Encrypt File Names رو خورده و پسورد داره (وما نداریم) هست ؟
اگر نیست چطور یه آپلود سنتر یه فایل اینچنینی رو حذف میکنه ؟ از کجا میفهمه توی آرشیو چیه ؟
با اینکه لینک فایل جایی شیر نشده و نام آرشیو هم یه چیزی مثل addsadas هست
@aalireza439 @mohsenshahbazi
برای چه کاری میخواهی ؟میتونه یه پسورد هش شده باشه!:general601:
متخصصان در مورد این سوال بالایی چیزی میدونید آیا؟! مثلا آیا میشه دیتابیس کلوب رو با فیس نما یکپارچه کرد تا کاربرا و مطالب کلوب در فیس نما هم باشن! (برای مثال)
@aalireza439
@zgg123 (نمیدونم خودت بودی یا یکی دیگه که سررشته داشت ولی خلاصه تگت کردم دیگه:general304:!)
و دوستان دیگر
استاد صلاح میدونین یه کمی هم به nodejs مسلط بشیم ؟یک توصیه بهتون میکنم ، اینکه برید JavaScript رو یاد بگیرید ، آینده توسعه تحت وب برای JavaScript هست.
در مورد گوست یکم توضیح میدی؟یک توصیه بهتون میکنم ، اینکه برید JavaScript رو یاد بگیرید ، آینده توسعه تحت وب برای JavaScript هست.
بله ولی بالاحره سختی و دردسرش که داره! حالا یکی کمر یکی بیشتر پ! این در چه حدیه سختیش؟!بله میشه کار نشد نداره
توضیحشو قبلش دادم دیگه!برای چه کاری میخواهی ؟
یعنی آپلودسنتر توی کل اینترنت میگرده ببینه لینک فایل کجا هست و در اون صفحه چه کلماتی هست و با لیست مطابقت میده و بعد فایلو حذف میکنه ؟تا انجایی که من میدونم ، سایت های فایل هاستینگ ، فایل های غیر قانونی که بر اساس اسمشون ، اشتراک گذاری تو سایت ها حذف میکنن.
فایل های فشرده رو میشه محتویات اش رو خوند ، اما اونهایی که رمز گذاری شدن رو کاریش نمیشه کرد (یا شایدم بشه من نمیدونم).
منظورم از یادگیری JavaScript و آینده اش تو توسعه تحت وب مربوط به همین Node.js بود ، Node روز به روز داره گسترده تر میشه . در ضمن استاد هم خودتیاستاد صلاح میدونین یه کمی هم به nodejs مسلط بشیم ؟![]()
اگر منظورت Ghost cms هست ، یک ابزار بلاگ نویسی مشابه وردپرس هست ، به زبان جاوا اسکریپت (Node.js) نوشته شده. به خاطر اینکه با Node.js نوشته شده ، سوپر فسته !در مورد گوست یکم توضیح میدی؟
نه ، 99 درصد مواقع پاک کردن فایل ها به خاطر گزارش شدن فایل هاست .یعنی آپلودسنتر توی کل اینترنت میگرده ببینه لینک فایل کجا هست و در اون صفحه چه کلماتی هست و با لیست مطابقت میده و بعد فایلو حذف میکنه ؟
شما یک اسکریپت X داری ، نسخه ساده ای هست ، حالا میخواهی اون رو به اسکریپت Y که یک اسکریپت پیشرفته تر هست منتقل کنی ؟ اگر منظورت اینه ، آره میشه انجامش داد.بله ولی بالاحره سختی و دردسرش که داره! حالا یکی کمر یکی بیشتر پ! این در چه حدیه سختیش؟!
توضیحشو قبلش دادم دیگه!
مثلا الان یه اسکریپت داریم به نام x یکی دیگه داریم به نام y
اسکریپت x جداولش مربوط میشه به کاربر و مطالب کاربر و اسکریپت y حرفه ای تر هستو جداول بیشتری داره! مثلا هم یه جداولی داره که مربوط به اکانت کاربر هست و یه جداول دیگه ای هم داره که مربوط به مطالب و پیام خصوصی های کاربر هست! حالا خود مطالبش در جداول گوناگونی هستن!
حالا ما میخوایم کاربرا و مطالب و پیام خصوصی هاشون رو از اسکریپت x به اسکریپت y که پیشرفته تر و گسترده تر هست منتقل کنیم!
حالا آیا امکان یکپارچه کردن بخش های مربوطه دیتابیس این دو اسکریپت وجود داره؟! آیا میشه بخش های موردنظر دیتابیس اسکریپت x رو به بخش های مرتبط دیتابیس اسکریپت y منتقل کرد؟!:general210: