مگه به درجه ربط داره؟ چیطوراس ؟من غلط بکنم از فروشنده ای که درجش مدال باشه خرید کنم :|
دو بار خرید کردم جفتش مشکل داشته نفرستادن، باز اونجا صاحب داره پول رو برگردوندن.
برای جلوعقب بردنش باید دستت کلا تکون بخوره ولی با موس های عادی خیلی راحت تر میشه کار کرد! بعد دیگه اسم این موس نیست اسمش دندس :|نظرتون درباره این موس ها چیه ؟
http://pt.aliexpress.com/store/prod...omputer-Free-Shipping/1389405_2002233825.html
حجی خبر نداری ترخیص اینجا چقدر میکشن رو گوشی و اینچیزا ؟ اگه یه چیز 10 دلاری بخری 100 بکشن روش خیلی زور داره
طرف دانشجوی دکترای نرم افزاره بعد به Ajax میگه زبان برنامه نویسی.
به jquery , css , html هم میگه زبان برنامه نویسی.
بعد می خواید ازش پکیج هم بگیرید.
مشاهده پیوست 719923
ویرایش :
css زبان نشانه گذاری و استایل دهی به html
html زبان نشانه گذاری
تعریف Ajax از گوگل : ajax زبان برنامه نویسی نیست. هنر تبادل اطلاعات با سرور و بروز رسانی قسمت های مورد نیاز از صفحه بدون بارگزاری مجدد است.
jquery : یکی از فریمورک های محبوب Javascript
درباره ajax این متن رو تو گوگل بنویسید توضیح میده : is ajax a programming language
:|
خیلی باحاله ولی در عین حال خیلی هم مسخرهنظرتون درباره این موس ها چیه ؟
http://pt.aliexpress.com/store/prod...omputer-Free-Shipping/1389405_2002233825.html
تا ما اومدیم فیلترینگ هوشمند بزنیم گوگلم سریع خودشو با ی همچین پروژه پیش پا افتاده ای انداخت جلو ک بگه منم هستم :|گوگل و پروژه خداحافظی با CAPTCHA
-------------
شرکت گوگل برنامه ویژهای را به مرحله اجرا درآورده است که موجب میشود تا با CAPTCHA یا همان وارد کردن کلمات در هم ریخته و عیجب و غریب در ابتدای ورود به سایتها خداحافظی کنیم.
به نقل از it world گوگل برنامه ویژهای برای تولید سیستم جدیدی دارد که میتواند به صورت رسمی CAPTCHA را از میان صفحات اینترنتی حذف کند.
بنا به اعلام گوگل این فرایند بسیار ساده خواهد بود و به صورت مستقیم از کاربر خواسته خواهد شد تا بگوید که روبات است یا خیر
گوگل معتقد است که برای مدت بیش از اندازه طولانی از CAPTCHA استفاده شده است و امروزه سیستمهای هوش مصنوعی مشکل چندانی با خواندن این کلمات در هم ریخته خواهند داشت و میتوانند در بیش از ۹۰ درصد موقع این کلمات را رمزگشایی کرده و به سایت وارد شوند و به همین دلیل نیز بهتر است مستقیم از کاربر بپرسیم که آیا روبات است یا خیر؟
این سیستم میتواند با تحلیل کلیکها و رفتارهای کاربر در چند ثانیه پیش و یا پس از ورود به سایت از انسان بودن او اطمینان حاصل کند که این امر میتواند برای کاربران وبسایتهای اینترنتی به عنوان خلاصی از پروسه اعصابخردکن CAPTCHA باشد.
موشواره غلتکی استفاده میکنی ؟ به سری هست نور مادون بنفچ میده اونا خوبناین غلطک (غلتک - قلتک - قلطک) موس (مواس - موشواره) ـم از کار افتاد
تقریبا هر دو ماه یه دونه موس عوض میکنم. :(
اقا شما چرا گوگل رو تحریم نمیکنید که آدم بشه ؟تا ما اومدیم فیلترینگ هوشمند بزنیم گوگلم سریع خودشو با ی همچین پروژه پیش پا افتاده ای انداخت جلو ک بگه منم هستم :|
اینطوری شرمنده میشه تاثیرش دوچندانه!اقا شما چرا گوگل رو تحریم نمیکنید که آدم بشه ؟
غلتک موس منم دو ساله خرابهاین غلطک (غلتک - قلتک - قلطک) موس (مواس - موشواره) ـم از کار افتاد
تقریبا هر دو ماه یه دونه موس عوض میکنم. :(
غلتک موس منم دو ساله خرابه![]()
غلطک موس منم دو ساله خرابه2
کسی پیشنهادی داره برای این مسئله بد رو اعصابه مجبور میشی بری رو اسکروم اما اگه اون اکی بشی دیگه نیازی نیست بری رو اسکرول
آقا شما با این بنده خدا چه مشکلی داری؟!!!:general210:طرف دانشجوی دکترای نرم افزاره بعد به Ajax میگه زبان برنامه نویسی.
به jquery , css , html هم میگه زبان برنامه نویسی.
بعد می خواید ازش پکیج هم بگیرید.
مشاهده پیوست 719923
ویرایش :
css زبان نشانه گذاری و استایل دهی به html
html زبان نشانه گذاری
تعریف Ajax از گوگل : ajax زبان برنامه نویسی نیست. هنر تبادل اطلاعات با سرور و بروز رسانی قسمت های مورد نیاز از صفحه بدون بارگزاری مجدد است.
jquery : یکی از فریمورک های محبوب Javascript
درباره ajax این متن رو تو گوگل بنویسید توضیح میده : is ajax a programming language
:|
فک کنم یکی از سایتات درباره مقاله باشهآقا شما با این بنده خدا چه مشکلی داری؟!!!:general210:
دلیل نمیشه این چیزارو بر مبنای بی سوادی بذاریم! بعضی مواقع تو تبلیغات، محصولی که میخواد تبلیغ بشه رو میان با زبان ساده میگن که مشتری بهتر جذب بشه و شاید این خودش یک شگرد تبلیغاتی باشه!
یه مثال!
مثلا سامسونگ اومد گلکسی اس 4 رو با پردازنده 8 هسته ای زد! و تو تبلیغاتش هم گفت پردازنده 8 هسته ای! این وسط هر کی آگاهی نداشته باشه میگه عجب چیزیه! در صورتی که من و شما میدونیم که این هشته هسته در حقیقت 4 + 4 هست و هر هشتا نمیتونن با هم کار کنن (البته تو گلکسی اس 5 و نوت 4 این هشتا با هم کار میکنن!)! حالا مثلا شما میخوای بگی سامسونگ بی سواده و نمیدونه 8 هسته نیست و 4 + 4 هست؟! خنده داره همچین حرفی! درست نمیگم؟! ولی سامسونگ خودش میدونه که داره چیکار میکنه تو تبلیغاتش!
اینم همینه! مردم دنبال اینن که کلمه برنامه نویسی توی توضیحات وجود داشته باشه! حالا اگر سون لرن بیاد توضیح اختصاصی بذاره که اونوقت دیگه اون شخصی که از صفر میخواد شروع کنه اصلا میترسه بیاد طرف محصول!
بعد اینم بگم که لزومی نداره که یک برنامه نویس حرفه ای با تعریف لغات آشنایی کامل داشته باشه و بعضی مواقع بخاطر جا افتادن برخی چیزها ممکنه همون برنامه نویس حرفه ای تعاریف نادرستی رو ارائه بده!
لپ کلام اینکه سخت نگیر برادر!
یا حق:general601:
پ.ن اینم بگم که اصلا من با آقای لقمان آوند کاری ندارم که آیا حرفه ای هست یا نه ولی مطمئنا کارشو در حد خودش بلده! البته به نظر من!