قیافت خیلی آشناست گیلانی نیستی؟مگه گوگل آنالیتیک همه ی آی پی های ایران رو میشمره ؟
اونایی که باهاش کار میکنن مشکلی نداشتن؟
گوگل آنالیتیک براش فرقی نمیکنه ، IP ورودی سایت ات از چه کشوری هست ، همه رو میشمره ، یکی از دقیق ترین ها هم تو این زمینه هست.مگه گوگل آنالیتیک همه ی آی پی های ایران رو میشمره ؟
اونایی که باهاش کار میکنن مشکلی نداشتن؟
عجیبه که آواتارو نشناختی :قیافت خیلی آشناست گیلانی نیستی؟![]()
ممنونگوگل آنالیتیک براش فرقی نمیکنه ، IP ورودی سایت ات از چه کشوری هست ، همه رو میشمره ، یکی از دقیق ترین ها هم تو این زمینه هست.
تنها مشکل اش اینه ، دسترسی اش برای کاربرهای ایرانی بسته هست و باید برای استفاد ازش از پروکسی استفاده کنی.
خیر ، الان همین PT از گوگل آنالیتیک استفاده میکنه .ممنون
پس به جز مشکلی که گفتید مشکل دیگه ای نداره ؟ سرعت لود صفحه رو پایین نمیاره؟
racismگوگل آنالیتیک براش فرقی نمیکنه ، IP ورودی سایت ات از چه کشوری هست ، همه رو میشمره ، یکی از دقیق ترین ها هم تو این زمینه هست.
تنها مشکل اش اینه ، دسترسی اش برای کاربرهای ایرانی بسته هست و باید برای استفاد ازش از پروکسی استفاده کنی.
ای بابا عجب سوتی ای دادمعجیبه که آواتارو نشناختی :
سلطان پاس جهان سعید معروف![]()
عزیز میشه ترجمه فارسی آهنگی که می خونه رو بذاری بفهمم چی می خونه؟یکی از قشنگ ترین آهنگ های 2014
http://trainbit.com/files/842442188...Sterling_Fox_-_Colors_Culture_Code_Remix_.mp3
اععععععععععععععععععع :android30::android30: ، حتما هم بر شما واجبه که ریپورت کنین ؟:general710:جا داره از همین تریبون یه دهنتون سرویس به ادمین سایتهای فیلم که جدیدا دارن فیلمهای چورن میذارن و چیلترینگ هم به ...ش نیست عرض کنم.
به به از این ورااععععععععععععععععععع :android30::android30: ، حتما هم بر شما واجبه که ریپورت کنین ؟:general710:
سایت ناصر هم شوما ریپورت کردید دیگه ؟از سر وظیفه
مچتو گرفتم :general703:
@nasser_a
عجیب این آواتار داره چشمک میزنه برای ویرایش :general710:![]()
گروه رو منتقل کنید به هایک تا رستگار شوید :general708:به به از این ورا
کم پیدایی حاجی
به گروه برگرد تا رستگار شوی![]()
به من میگن MR-S ریپورتر:general703::general711: اصن تو فکرشم ربات ریپورتر بسازماععععععععععععععععععع :android30::android30: ، حتما هم بر شما واجبه که ریپورت کنین ؟:general710:
سایت ناصر هم شوما ریپورت کردید دیگه ؟از سر وظیفه
مچتو گرفتم :general703:
@nasser_a
عجیب این آواتار داره چشمک میزنه برای ویرایش :general710:![]()
لول :android30:به من میگن MR-S ریپورتر
موفق و موید باشید ، من دیگه حرفی ندارم :android11:اصن تو فکرشم ربات ریپورتر بسازم
اگه نسازی از سیاوش کمتریبه من میگن MR-S ریپورتر:general703::general711: اصن تو فکرشم ربات ریپورتر بسازم![]()
هایک تو استور نبود :/گروه رو منتقل کنید به هایک تا رستگار شوید :general708: