قطعا gif بهترهدوستان میخوام بازاریابی محصولات فروشگاه رو راه بندازم
حالا به نظر شما بنر فلش بیشتر بین وبمستر ها طرفدار داره یا gif ؟
صد درصد Gifدوستان میخوام بازاریابی محصولات فروشگاه رو راه بندازم
داشتم یکسری رزومه میخونم. به یک قسمت جالبی رسیدم. نوشته : عضو ماهنامه تخصصی ACM Crossroads آمریکا در زمینه فناوری اطلاعات
عضویت در ماهنامه یعنی اینقدر مهمه !![]()
فلشی که تبدیل به gif شده ( به خاطر افکت های جالبی که با فلش راحت تر میشه اعمال کرد)
قطعا gif بهتره
صد درصد Gif
البته به یکی بده طراحی کنه که بنر خوبی رو بزنه فلت هم نباشه بهتره ...
gif مناسبه چون فلش هم دیر لود میشه هم اکثر کاربر ها رو مروگرشون فلش پلیر ندارن پس بنر دیده نمیشه و بقیه ماجرادوستان میخوام بازاریابی محصولات فروشگاه رو راه بندازم
فک کنم @javadth انجام میدهیه ده دلار دارم تو پاپ کش کسی پی پال داره بگه تبدیل کنیم![]()
ما بازدید کننده هامون عرب بودن خوب پول میداد:general412:.فکر نکنم به بازدید ایرانی میبلغ خوبی بده ولی باز با یورو که حساب کنی 2 برابر سایت های پاپ اپ ایرانی واست در میاد.:general609:الان خودتون با همين كار ميكنيد؟
با اي پي هاي ايراني مشكلي نداره؟
هر اي پي چند سنت ميده؟
نمیدونم:general507:باید هر بار دامنه ثبت کرد تا تایید کنن؟ دامنه هر هفته تغییر میکنه
ادرس سایتو پ.خ کن میخوام نویسنده شم:general601:بعضیا رسما درگیری دارن با خودشون! اونم از نوع حاد و مزمن! طرف ایمیل زده میخوام تو سایتت نویسنده بشم شرایطش رو بفرستید! بعد ما هم دو ساعت براش شرایط رو نوشتیم و فرستادیم بعد یه نمیکنه جواب بده ببینیم زنده هست یا مرده! حالا خوبه اصلا هیچ درخواستی مبنی بر جذب نویسنده هم نذاشتیم تو سایت! کلا از من به شما نصیحت! اینا خیلی آدمای خطرناکین، سعی کنید ازشون بر حذر باشید!:general601:
ایشونیه ده دلار دارم تو پاپ کش کسی پی پال داره بگه تبدیل کنیم![]()
gifدوستان میخوام بازاریابی محصولات فروشگاه رو راه بندازم
رایگان دیگه؟!ادرس سایتو پ.خ کن میخوام نویسنده شم:general601:
فکر کردی بیل گیتسم؟رایگان دیگه؟!
gif مناسبه چون فلش هم دیر لود میشه هم اکثر کاربر ها رو مروگرشون فلش پلیر ندارن پس بنر دیده نمیشه و بقیه ماجرا
فک کنم @javadth انجام میده
جواد تاحالا شهید نشده باشه صلوات:general711:
فلش اکثر کاراش با motion tween هست. یه خط میکشی میگی این شی از این نقطه بیاد به این نقطه. (متغیر x و y میگیره)
درباره افکت هم برنامه Sothink SWF Easy افکت آماده زیاد داره.
پ.ن : البته من گرافیک صفرم دوستانی که واردن نظر بدن بهتره :general601:
رایگان دیگه؟!
فکر کردی بیل گیتسم؟
قیمت هر پست کپی پیست هزار تومن=====> روزی صدتا
پست نیمه کپی دوهزار تومن==========> روزی 50 تا
تخصصی پنج هزار تومن ====> روزی 20 تا
1/1/2015 تولدمه.hاقایون خانوما پسرمو که تو امضا گذاشتم برای فروشچه حدود قیمتا میچرخه ؟
همین امشب ابش میکنم [emoji1]1/1/2015 تولدمه.
میدونستی دیگه؟![]()