برنامه كه زياده ولي خودم هميشه ازدوستان یک سوال فنی:
راهی برای بکاپ گیری کامل از تمام سیستم (ویندوز و تمام درایو ها)
روی یک هارد دیسک اکسترنال هست؟
اموزش : ثبت نام در سایت کسب درامد propelleradsدوستان این سایت خارجیه که تو بورس بود یه مدت بنر دانلود fake میداد و با کلیک رو بنراش درصد میگرفتی چی بود؟
واریز وبمانی هم داشت گویا و یه مدتم هیلتر شد و یه تاپیک جامع هم داشت . این بود؟ http://propellerads.com/
لینک تاپیک پی تیش کو؟
افت بازدید بزرگی در ابتدا دارین. ولی برای بلند مدت انتخاب خوبیه.دوستان کسی تجربه انتقال از وبلاگ به وردپرس رو داره؟ تاثیر زیادی روی بازدید میذاره؟
چند روز که نه دیروز و روزقبلش بالا نمییومد امروز هم فک کنم تا ساعت 12 مشکل داشت الان اکی هست و بالا میادوبگذر چرا چند روزه بالا نمياد ؟؟؟
(اين شيرازي هم ديگه شورشو درآوره : از هر 10 تا سايت آپلود عكس 9 تا رو مسدود كرده . الانم ي عكس از سايت بيتوته گذاشتم مث اينكه عكس ها و لينك هاي بيتوته رو هم نميشه تو بلاگفا گذاشت )
به به از این وراوبگذر چرا چند روزه بالا نمياد ؟؟؟
(اين شيرازي هم ديگه شورشو درآوره : از هر 10 تا سايت آپلود عكس 9 تا رو مسدود كرده . الانم ي عكس از سايت بيتوته گذاشتم مث اينكه عكس ها و لينك هاي بيتوته رو هم نميشه تو بلاگفا گذاشت )
نه بابا فقير شديم پول اينترنت نداريم . نميشه خدمت برسيم !!! درآمد كجا بودبه به از این ورا
درآمدت بالا رفته دیگه اینورا نمیای
یخورده از تجربه ای ترفندی چیزی بگو
ای بابا شما هم که مثل ما کفگیرت خورده ته تیگ :(نه بابا فقير شديم پول اينترنت نداريم . نميشه خدمت برسيم !!! درآمد كجا بود
بابا شما خودت استادي . ما باس از شما ياد بگيريم ترفند و تجربه
کدی که ویرایشگر خروجی میده رو بریز توی یک ستون ، از نوع Text .بهترین راه ذخیره کد های html داخل دیتابیس چیه ؟ (مثلا کد هایی که ckeditor میده )
@MihanV
@aalireza439
@mohsenshahbazi
@P R O
@mehdidesigner
و بقیه دوستان.
مثلاً چه مشکلی؟ نیازی به base64 نیست.کاراکتر های خاص html مثل " < > و... مشکل ایجاد نمیکنه ?
base64 بهتر نیست ؟
الان یه تست کردم :
کد 10 خطی html به صورت base64 حجمش 20-30 درصد زیاد شد.
کد یکی از صفحات پرشین تولز که حدود 2200 خط بود بعد از base64 شدن از 225KB به 168KB رسید.
وقتی base64 میشه حجمش کم میشه یا زیاد؟کاراکتر های خاص html مثل " < > و... مشکل ایجاد نمیکنه ?
base64 بهتر نیست ؟
الان یه تست کردم :
کد 10 خطی html به صورت base64 حجمش 20-30 درصد زیاد شد.
کد یکی از صفحات پرشین تولز که حدود 2200 خط بود بعد از base64 شدن از 225KB به 168KB رسید.
اینجا رو یه نگاه بنداز میثم جان :یه قالب ساده وردپرسی معرفی کنید واسه وبلاگ!
مرسی