من :دیبچه ها کی وقت + هزار تومن پول داره که یه تست برای من انجام بده ؟ :دی (هزار تومن عودت خواهد شد :دی)
اون هزار تومن چند دقیقه میخواد دستت بمونه؟سودشم میدی؟بچه ها کی وقت + هزار تومن پول داره که یه تست برای من انجام بده ؟ :دی (هزار تومن عودت خواهد شد :دی)
بچه ها کی وقت + هزار تومن پول داره که یه تست برای من انجام بده ؟ :دی (هزار تومن عودت خواهد شد :دی)
مهدی یه کم توضیح داد ولی ساده اش میشه این .کسی میتونه یه توضیحی درباره نحوه عملکرد این افزایش سرعت بوسیله سرور ایران به من بده؟ممنون
http://forum.persiantools.com/threads/║█║فروش-اکانت-افزایش-سرعت-دانلود-و-وبگردی-تبدیل-اینترانت-به-اینترنت-و-اکانت-کاهش-پینگ-در-بازی║█║.476443/
نظر سنجی این سایت رو نگاه کنید
به نظر تون کیا به گزینه ی یک و دو رای دادن:general211::general211:
و اگر از نزدیک ببینیدشون چیکارشون میکنید:general312:
من الان به یک رای دادم بسووووزنظر سنجی این سایت رو نگاه کنید
به نظر تون کیا به گزینه ی یک و دو رای دادن:general211::general211:
و اگر از نزدیک ببینیدشون چیکارشون میکنید:general312:
کم پیدایی حاج سیمسمنم هستم در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
![]()
محدودیت سرعت برداشته شده ولی سرعت افتضاح شدهتا جایی که میدونم محدودیت سرعت برداشته شد دیگه ... هرکی هر سرعتی بخواد میتونه بگیره
تا پارسال 128 برای مصارف خانگی بود ...
رو سرور ویندوز Kerio مناسب تر هست.سلام دوستان
من یه vps با ویندوز 2003 دارم.
خواستم ببینم بهترین و ساده ترین روش برای قندشکنی شخصی برای من چی؟
کلا 3 تا یوزر بیشتر نمیسازم
گفتم حالا که vps رو دارم دیگه پول ندم قندشکن جدا بخرم
ممنون میشم راهنمایی کنید یا لینک آموزشی بزارید
تو گوگل سرچ کردم یه چیزایی ولی بدتر گیج شدم و هیچکدوم کار نداد
اگه با خود نرم افزار کانکت نمیشه، دستی کانکشن بساز و تست کنبا خوده نرم افزار مودم 3جی چطور میشه کانکت شد؟من هر کاری میکنم میگه نمیشه با اینکه بلت خوده پی سی وصل میشه . مودم D-link
ممنون . دستی کانکت میشه ولی میخواستم با خوذه نرم افزار یشه که ولش :دی راهی هست که وقتی کانکشن دیسکانکت میشه خودکار سریع شروع کنه به کانکت شدن؟رو سرور ویندوز Kerio مناسب تر هست.
Kerio Control رو دانلود کنید رو سرور، بعد نصبش کنید (نسخه قبل از 8 رو دانلود و نصب کنید، چون 8 ب بعد دیگه ویندوز ساپورت نمیکنه) + کانفیگ
اگه تو کانفیگ مشکل داشتید، پ.خ بدید فایل کانفیگ مناسب بدم بهتون ایمپورت کنین
اگه با خود نرم افزار کانکت نمیشه، دستی کانکشن بساز و تست کن
(البته بررسی کن درایو اش نصب شده باشه حتما)