k-boy
Registered User
lol
level
laval
lovel
کدوم ؟چی هست اصلا :دی
high level
منم سوالم همینه :دی
lol
level
laval
lovel
کدوم ؟چی هست اصلا :دی
http://fa.wikipedia.org/wiki/زبان_برنامهنویسی_سطح_بالادوستان یک توضیح مختصر پیرامون نرم افزارهای های لول میدی؟
سلام علی !سلام دوستان !
ادبیات فارسی رو ب چالش کشید مهدیاون موقع ک من نبودم شوما یه موز بودی رو شاخه ی یه درخت :|
اینو میدونم. نرم افزار سطح بالا نمیدونم چیه!
برنامه ایه که با این زبان نوشته شدهاینو میدونم. نرم افزار سطح بالا نمیدونم چیه!
dسلام علی !
ادبیات فارسی رو ب چالش کشید مهدی![]()
اینو میدونم. نرم افزار سطح بالا نمیدونم چیه!
من شکر خوردم باووو :general507:d
یعنی ترکوندی با اون تاپیک نونت![]()
فکر کنم منظور نرم افزاراییه ک میشه باهاش کد نوشت و اپلیکیشن تولید کرد , مثل ویژوال استودیو , دریم ویور و ...برنامه ایه که با این زبان نوشته شده
یا اینکه برنامه ای هست که برای افراد آماتور و تازه کاره :general607:
خداکنه مشکلت حل شده باشه اما فقط صرفا جهت یادآوری بگم کهفکر کنم منظور نرم افزاراییه ک میشه باهاش کد نوشت و اپلیکیشن تولید کرد , مثل ویژوال استودیو , دریم ویور و ...
راهنمایی خوبی کردی :دی
عه؟ من فکر میکردم سطح پایین برای بیسواداس که تو سواداموزی یاد میدن و سطح بالا برای دانشگاه هاخداکنه مشکلت حل شده باشه اما فقط صرفا جهت یادآوری بگم که
زبان سطح پایین به زبان ماشین نزدیکه و یه جورایی آدم حالیش نمیشه و خیلی سخته اما سطح بالا به زبان آدم نزدیکه و راحت تره و میشه درکش کرد./
اون تاپیک باید استیکی بشهمن شکر خوردم باووو :general507:
پ.ن: من برم چن ماه پیدام نشه تو پی تی، بلکه اون تایپیک رو یادتون بره![]()
امروز نگا کردم، پاک شده :|اون تاپیک باید استیکی بشه![]()
معمولا برای پیچوندن میگن سرم شلوغه :|سلام خدمت دوستان گل
آقا هرچی پی اچ پی کار میشناسید تگ کنید..
پ ن : واقعا همشون سرشون شلوغه آدم باید یه بانک ایمیل ازشون داشته باشه تا بتونه یکیو بیکار پیدا کنه![]()
یه مدت صبر کن میخوام یادبگیرم برات مینویسم :general105:سلام خدمت دوستان گل
آقا هرچی پی اچ پی کار میشناسید تگ کنید..
پ ن : واقعا همشون سرشون شلوغه آدم باید یه بانک ایمیل ازشون داشته باشه تا بتونه یکیو بیکار پیدا کنه![]()
باو مگه میخوان فیری کار کنن :| خوب اگه اذیت میشن قیمتو ببرن بالا چرا آدمو اذیت میکننمعمولا برای پیچوندن میگن سرم شلوغه :|
خودم دارم یاد میگیرم شروع کنم به نوشتن سال دیگه این موقع تمومه :general707: اما عجله دارم (سره همین مسئله مجبور شدم پریروز با یکی کار کنم که شعور گوسفند نداشت و آخر هم ماجبورا باهاش تسویه کردم)یه مدت صبر کن میخوام یادبگیرم برات مینویسم :general105:حالا چی میخوای؟:general609:
با آقای مصطفی صوفی می تونید در این زمینه صحبت کنید:به یک عدد نویسنده افزونه ورپرس نیازمندیم.
خسیس حالا چی میشه یه پولیتم بدی به ما:general710:پروژه چی داری . لوگو میدی برات میزنن . دنباله برنامه نویسی:general703:مارو هم دریاب:general705:خودم دارم یاد میگیرم شروع کنم به نوشتن سال دیگه این موقع تمومه :general707: اما عجله دارم (سره همین مسئله مجبور شدم پریروز با یکی کار کنم که شعور گوسفند نداشت و آخر هم ماجبورا باهاش تسویه کردم)